Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

ja, ja sej tko je. na ulici se jih da srečat, hvalabogu, mene me je enx kap, sred belega dneva v Venezii, malo sicer izven mesta na vsakem koraku in kričijo za tabo, če rabiš kako uslugo :D

in te gospodične kokr si rekla, so spedenane u nulo, ne vidi se jim že na daleč kaj so.. sicer ponavad ni težko ugibat :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ahja, v It. je pa tega sploh dosti, ja.
Ampak to take, da se na daleč vidi kakšen je njen namen - ibr premal oblečena postopa ob zelo prometni cesti..to so verjetno tiste "za 20-50€ all inclusive". :D
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

čokolinček napisal/-a:J
In ja, raje se yebem v pisarni za 600€ na mesec in prenašam šefe, kot da dobim v dveh tednih enak denar na pol lažji način. Pošteno zaslužen denar mi pač pomeni več, pa čeprav ga je manj. Se vsaj ne bi rabila skrivat in lahko hodim z zravnano glavo po svetu...

:gut:
Nivea
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

te naše prostituke ne dobijo 600 € npr v dveh tednih ampak ene 2x, 3 x se dajo dol :D odvisno.. in na večer jih majo lahk tud več ku 3 :D tko d je za razmislt :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Rhea napisal/-a:Verjetno je bolj pravilno vprasanje s kom hoce taka zenska imeti druzino. Verjetno si bo iskala nekoga, s katerim se bo v razmisljanju in karakterju ujemala, to pa nek zadrgnjen clovek najbrz ne bo.

A moški, ki ne bi imel prostitutko je zadrgnjen?
Nivea
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^joj, kok znaš ti obračat besede :roll:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Najbolj cheap prostitiutke (na videz) kar sm jih vidla so na Češkem, tkoj k prideš čez mejo (nekje bogu za hrbtom, kjer so samo polja, gozdovi, kmetije in vse smrdi po gnoju) ob cesti. Premalo oblečene, peroksidne blond pričeske, usnjena oblačila, tudi močnejše postave, en par jih je tudi starejših (40+).. Res se sprašujem kdo bi ustavu takim ženskam.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

nivea9 napisal/-a:
Rhea napisal/-a:Verjetno je bolj pravilno vprasanje s kom hoce taka zenska imeti druzino. Verjetno si bo iskala nekoga, s katerim se bo v razmisljanju in karakterju ujemala, to pa nek zadrgnjen clovek najbrz ne bo.

Pa če še enkrat obrnemo besede (me rinca prehitela :D) - ženska, ki se poda v tak posel, je zelo verjetno veliko bolj odprtega duha kot navaden povprečnež/zadrgnjenec in s takim se taka ženska niti ne bi bla na isti valovni.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

rinca napisal/-a:^^joj, kok znaš ti obračat besede :roll:

No povej?
Nivea
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

nivea9 napisal/-a:

No povej?

Tip, ki bi potencialno bil partner opisane, uspešne bivše prostitutke, bi pred tem z njo že bil na kakšnem zmenku. Bi se že odločil, da mu je všeč po karakterju, in bi že vedel, da je zdrava in da ima lahko otroke (če jih on želi). Z njo bi že seksal in bi že vedel, da se v spolnosti ujemata.

Vedel bi torej, da mu ženska po vseh kriterijih ustreza. Imela bi dobro ujemanje, ki se med ljudmi redko zgodi.

Zdaj pa izve, da je v preteklosti seksala za denar, česar pa več ne počne, in od tega nima nobenih posledic - vsaj ne takih, ki jih nima tudi on, od svojih preteklih 10 partnerk.

Če mu je to razlog, da jo pusti, potem ni le zadrgnjen, temveč je butelj.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

nivea9 napisal/-a:

Jap, tako, ja, si prav povzela. Ce je njen (bivsi) pokic edini razlog, da moski z (bivso) prostitutko ne bi nacel razmerja, je zadrgnjen.

Za nadaljno pomoc pri povzemanju in/ali razumevanju mojih postov sem ti vsekakor na voljo.

:)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Razmišljam, da bi postala prostitutka

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Lady Blue napisal/-a:Hočem imet ful denarja :) Revni ljudje se mi zdijo neumni in nesposobni, nočem bit ena od njih. Sicer delam faks, ampak že kar vidim, kaj bo po njem... delaj za jurja al pa se j***. Brezveze.

Seksat mi je super, pa še plačana bom. :D

Ste same kdaj razmišljale o tem? Če je kakšna "sorodna duša" tukaj, naj mi pošlje PM...

Če hočeš imeti ful denarja pomeni, da ga nimaš ter da si revna...torej si neumna in nesposobna. Rada bi postala pametna in sposobna ter misliš, da boš to dosegla s prostitucijo???

punca, ti raje na faks hodi ter se izobražuj. Če si sposobna, če imaš voljo do dela, boš našla službo, ki ti bo dala ful denarja. Nenazadnje če si lepa, boš lahko našla bogatega tipa pa boš imela ful denarja...prostitucija pa te po mojem mnenju ne bo naredila pametno in sposobno...

Pa pojdi si pogledat film Slovenka...morda ti bo odprl oči... :wink:
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Alwaleed napisal/-a:
nivea9 napisal/-a:

No povej?

Tip, ki bi potencialno bil partner opisane, uspešne bivše prostitutke, bi pred tem z njo že bil na kakšnem zmenku. Bi se že odločil, da mu je všeč po karakterju, in bi že vedel, da je zdrava in da ima lahko otroke (če jih on želi). Z njo bi že seksal in bi že vedel, da se v spolnosti ujemata.

Vedel bi torej, da mu ženska po vseh kriterijih ustreza. Imela bi dobro ujemanje, ki se med ljudmi redko zgodi.

Zdaj pa izve, da je v preteklosti seksala za denar, česar pa več ne počne, in od tega nima nobenih posledic - vsaj ne takih, ki jih nima tudi on, od svojih preteklih 10 partnerk.

Pomoje pa ravno takšni ne bi prišli skupaj, ki bi to vedeli.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Re: Razmišljam, da bi postala prostitutka

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Jochie napisal/-a:
Lady Blue napisal/-a:Hočem imet ful denarja :) Revni ljudje se mi zdijo neumni in nesposobni, nočem bit ena od njih. Sicer delam faks, ampak že kar vidim, kaj bo po njem... delaj za jurja al pa se j***. Brezveze.

Seksat mi je super, pa še plačana bom. :D

Ste same kdaj razmišljale o tem? Če je kakšna "sorodna duša" tukaj, naj mi pošlje PM...

Če hočeš imeti ful denarja pomeni, da ga nimaš ter da si revna...torej si neumna in nesposobna. Rada bi postala pametna in sposobna ter misliš, da boš to dosegla s prostitucijo???

punca, ti raje na faks hodi ter se izobražuj. Če si sposobna, če imaš voljo do dela, boš našla službo, ki ti bo dala ful denarja. Nenazadnje če si lepa, boš lahko našla bogatega tipa pa boš imela ful denarja...prostitucija pa te po mojem mnenju ne bo naredila pametno in sposobno...

Najboljši post v tej temi.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

Alwaleed napisal/-a:
nivea9 napisal/-a:

No povej?

1. Tvoja odprtost in sprejemanje je krinka za samodestruktivnost in strah... to se nanaša tudi na tvoje pisanje v postu odprta zveza.

2. Odprti... inteligentni... ljudje, ki so v ok - ok poziciji in za kakršnega se imaš... naj ne bi označevali drugih za "zadrgnjen" in "butelj" ... no...lol ... go figure... če mu ni povedala... in je to kasneje izvedel ... WTF moja žena je kurba... mene ne moti, ker sem čudovit odprt človek. :D

3. Vrednote take prostitutke so na psu (v prostitucijo ni bla prisiljena)... imeti otroke z bivšo prostitutko ... ma reci, da se hecaš.

4. Če hočeš biti high class prostitutka... se moraš gibat v takih krogih oziroma mora nekdo opazit tvoj "talent" in te povabit... prostitutke pri nas pa stranke večinoma najdejo v Salomoncu...
Zadnjič spremenil amark31, dne 28. Mar. 2010 8:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori