Sessa ma prav. Je mattova mama, sem tud sam gledal The O.C.
Drugač pa men je ta serija kar dobra, jo zelo rad pogledam. Je pa res, da že od nekdaj zelo rad gledam vampirje in mi je trenutni vampire bum kar všeč, mam saj kaj tega v video materialu. Teli diaries, so mi nek fix namesto true blood-a, kjer se mi zdi, da se še najbolje držijo pravil in tud atmosfera je tam izvrstna in ji ni enake v drugih serijah.
V diaries se pa pač bolj osredotoča na teen drama love, sam glede na to da mi je elena všeč in da se vse skupaj kar hitro odvija (recimo pri true bloodu si čakal celo sezono, da si vidu kaj bo s tisto f-ing pig boginjo

) je dobra serija.
Sem si pogledal tud twilight, ki se podobno osredotoča na love, sam tist mi pa ni blo všeč, sploh drugi del je blo 2uri stran vrženega življenja, ki jih nikol ne bom dobil nazaj
Glede na to, da je to teen in še hodjo v šolo, so mogl nekak rešt day
walking, sam tole s prstani mi ni najboljša rešitev. Amuleti ponavadi samo nekaj stopnjujejo, se pravi povečajo zmožnost nečesa... Če že, bi lahko tako naredil, da bi bili s prstani samo določen čas na soncu, ker to je pač največja šibkost vampirjev in so tako premočni v tej seriji, oz. so walking supermani.
Plus še ene par stvari bi lahko bolje poštimali, čeprav vem da to niso njihove prioritete na žalost.
Aja ko že govorim o teh prstanih, a ga je imel tudi tisti črnc v zadnji epizodi, ko se je kar mirno sprehajal podnevi? Pa tista na klopci tudi, če je mogoče vampirka? To mi potem sploh ni všeč, če že dajo nek ultimate ring, naj ga imajo samo res par izbrancev ne pa vsak klošar.