London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ti kar veselo klikaj naprej po tisti ponudbi, boš vidla še vse ostale stroške - za prtljago (15€/let), za "provizijo" na plačilo s kartico (5-10€) ter kakšne takse, ki so pa sicer že na začetku napisane in pa online check-in (5€).

O letališču in prevozu bo pa *mala* več vedla povedat. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Doplačati moraš še kovček (okoli 15€, ne vem točno) in par evrov za kreditno kartico (se ne spomnim sedaj kako se uradno imenuje).

Letališče je pa približno 1 uro iz Londona (Stansted). Je pa kar nekaj možnosti prevozov, katere sem navedla tudi na prejšnji strani :wink:

EDIT: Si me prehitela :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

Ja no za 2 osebi sm dobila za 55 eurou pa tut če dam še enkrat tok je veliko ceneje kot Adria. Koliko pa stane najcenejši prevoz do Londona in kateri EasyHotel je najbližji centru? Pa nekje sm brala da naj bi bla ena vozovnica za vlak ki jo kupiš za 7 dni in se lahko voziš neomejeno al kako sam zdej ne najdem.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Najcenejši je easyBus, če trofiš na ugodno ponudbo. Mi dobili lih 2,5 funta na osebo povratna. Drugače pa Terravision, ki je 14 funtov, če je easyBus dražji.

Najbližje centru sta easyHotel Victoria in Paddington.
Sem bila pa 2× v Earl's Court (ker bil vedno najcenejši) in je tudi presneto blizu do centra- direktna linija do Big Bena & opatije, ter tudi Picadilly Circusa, tako da je bila meni super lokacija (v bližini precej trgovin, gostiln, lokalov). Pa še Freddie Mercury je v tem predelu živel večino življenja :D .

Ta 7- dnevna je pa One week Travelcard (Oyster) (cenik + prištej 3 funte za to, da sploh dobiš kartico; naslednjič vzamem staro, da bo brez tega).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Ops očitno sem preskočila ravno tisti post v katerem vse piše. :)
Se opravičujem.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

purple_rain napisal/-a:^^ti kar veselo klikaj naprej po tisti ponudbi, boš vidla še vse ostale stroške - za prtljago (15€/let), za "provizijo" na plačilo s kartico (5-10€) ter kakšne takse, ki so pa sicer že na začetku napisane in pa online check-in (5€).

Kouček (15 kg) 30 €, provizija na plačilo s kartico 20 €, online check-in 10 €. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Online check-in je že pogosto vštet v ceno.

Katero kartico pa imaš, da je bilo 20€?
Ko jaz nazadnje rezervirala (ne zase) z Mastercard je blo 5€.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Bunny mal preračunaj kok je to cenovno uredu ponudba u primerjavi z easyjetom. Ker, če je tko, kot je napisala hox, boš dala z enim kovčkom 115€ + stroški prevoza do letališča in nazaj, na easyjetu pa dobiš karto tudi po 50€ + 22€ za kufr, kar se na koncu sploh ne razlikuje veliko, če sploh se. No, ne vem kje si doma in koliko km maš do Brnika koliko pa do tam, od koder si mislila letet. Meni se ta tvoja ponudba ne bi splačala.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Ryanair me pride 166 eurou za 2 osebi plus stroški kar znaša še dodatno ene 30 eurou na osebo. Easyjet me pa pride 157 na 1 osebo z vsemi stroški. Brnik imam blizu sam pa tut ne bi blo problema če bi šla do Celovca. Tko da ful ne vem kako se naj odločim. No sej do takrat je še douga ampak bi rada čimprej rezervirala da ne bo slučajno zmankalo mest.
Mogoče katera ve do kdaj trajajo razprodaje v Londonu? Vem da naj bi se začele v začetku julija oz. že malo prej sam ne vem pa kdaj jih je konec.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Aja, ti maš prou določen datum, ko bi šla in nisi npr prilagodljiva za kšn drug? K pr easyjetu maš že full razlike v ceni al letiš čez vikend al npr. v tork. Mene bo karta plus kufr iz Brnika pršlo okol 72€. En dan prej al pa 2 kasnej bi me pa že 140...Sam res pa je, da se cene lahko spremenijo iz dons na jutr, tko da morš met tud srečo pr tem.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*hox* napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:^^ti kar veselo klikaj naprej po tisti ponudbi, boš vidla še vse ostale stroške - za prtljago (15€/let), za "provizijo" na plačilo s kartico (5€*) ter kakšne takse, ki so pa sicer že na začetku napisane in pa online check-in (5€).

Kouček (15 kg) 30 €, provizija na plačilo s kartico 20 €, online check-in 10 €. :)
Sej si isto povedala kot jz, s tem da si upoštevala povratni let, jz sem pisala za eno smer. :)
*mala* napisal/-a:Katero kartico pa imaš, da je bilo 20€?
Mislm, da so pred kratkim uvedli provizijo na vse kartice (5€/let*), edino z MasterCard Prepaid je ni.
20€ je torej verjetno za 2 povratna leta?

Seznam vse možnih taks/provizij
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja no to sm najdla najcenejšo ponudbo. Drugače mi je pa ubistvu usen kdaj grem med 1.7.-25.7. Js grem julija pa so pomoje takrat cene malo višje. Šla bi pa na četrtek pa pol v četrtek nazaj. Arrow kdaj pa ti greš?
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Aja, škoda :( Jst grem čez slaba 2 mesca.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

purple_rain napisal/-a:
*hox* napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:^^ti kar veselo klikaj naprej po tisti ponudbi, boš vidla še vse ostale stroške - za prtljago (15€/let), za "provizijo" na plačilo s kartico (5€*) ter kakšne takse, ki so pa sicer že na začetku napisane in pa online check-in (5€).

Sej si isto povedala kot jz, s tem da si upoštevala povratni let, jz sem pisala za eno smer. :)
*mala* napisal/-a:Katero kartico pa imaš, da je bilo 20€?
Mislm, da so pred kratkim uvedli provizijo na vse kartice (5€/let*), edino z MasterCard Prepaid je ni.
20€ je torej verjetno za 2 povratna leta?

Seznam vse možnih taks/provizij

Uuu, pa res. Nisem sploh pokapirala, da si pisala za en let. Ja, očitno je 20 € za 2 povratna leta. :)
Odgovori