O letališču in prevozu bo pa *mala* več vedla povedat.

purple_rain napisal/-a:^^ti kar veselo klikaj naprej po tisti ponudbi, boš vidla še vse ostale stroške - za prtljago (15€/let), za "provizijo" na plačilo s kartico (5-10€) ter kakšne takse, ki so pa sicer že na začetku napisane in pa online check-in (5€).
Sej si isto povedala kot jz, s tem da si upoštevala povratni let, jz sem pisala za eno smer.*hox* napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^ti kar veselo klikaj naprej po tisti ponudbi, boš vidla še vse ostale stroške - za prtljago (15€/let), za "provizijo" na plačilo s kartico (5€*) ter kakšne takse, ki so pa sicer že na začetku napisane in pa online check-in (5€).
Kouček (15 kg) 30 €, provizija na plačilo s kartico 20 €, online check-in 10 €.
Mislm, da so pred kratkim uvedli provizijo na vse kartice (5€/let*), edino z MasterCard Prepaid je ni.*mala* napisal/-a:Katero kartico pa imaš, da je bilo 20€?
Ko jaz nazadnje rezervirala (ne zase) z Mastercard je blo 5€.
purple_rain napisal/-a:Sej si isto povedala kot jz, s tem da si upoštevala povratni let, jz sem pisala za eno smer.*hox* napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^ti kar veselo klikaj naprej po tisti ponudbi, boš vidla še vse ostale stroške - za prtljago (15€/let), za "provizijo" na plačilo s kartico (5€*) ter kakšne takse, ki so pa sicer že na začetku napisane in pa online check-in (5€).
Kouček (15 kg) 30 €, provizija na plačilo s kartico 20 €, online check-in 10 €.Mislm, da so pred kratkim uvedli provizijo na vse kartice (5€/let*), edino z MasterCard Prepaid je ni.*mala* napisal/-a:Katero kartico pa imaš, da je bilo 20€?
Ko jaz nazadnje rezervirala (ne zase) z Mastercard je blo 5€.
20€ je torej verjetno za 2 povratna leta?
Seznam vse možnih taks/provizij