Potem pa ne vem kje te otroke spoznavaš. Petk sicer nihče ki ga poznam ne nosi. Ostalo pa ja. Pa ne poznam tako malo otrok

Jz sem bla v mestu ista.*mala* napisal/-a:Saj to je za njih igra. Za njih je igra, da si dajejo svojo igračko v srčkano mini torbico (s Barbie na njej) in barvice ter gredo v sosedno sobo risat, ter sosedom na obisk. Da probavajo čevlje starejših (js sm tud to počela ko bila majhna). Da se preoblačijo po 5× na dan. In potem v novih in čistih oblačilih skočijo v lužo ali se pa vsedejo na travnik. Da hočejo nalakirane nohte, itd...
Ne vem, mogoče je pa kle na kmetih kej drugače kot v mestih

Čokolada seveda v neki meri pa nevem zakaj bi škodila.
  Čokolada seveda v neki meri pa nevem zakaj bi škodila.
nanamiša napisal/-a:Glede prvih podnapisov...napisala sem da ne glede na to koliko denarja imajo, jo lahko obblačijo v oblačila primerna 4letniku

Mogoče nisi bila ti, kaj pa vem, še vedno pa glede na slike veselo pišeš kako je zihr razvajena, če še ni, je pa na dobri poti tja.nanamiša napisal/-a:kolikokrat ti pa še morem napisati, da nikjer ne govorim o tem kakšno vzgojo imata in kaj delata s suri doma. Komentiram le slike. đizs ej
Torej, če bi ena 20+ letna bejba uletela nekam v roza tutuju (razen na baletni nastop) bi blo pa OK?nanamiša napisal/-a:Glede prvih podnapisov...napisala sem da ne glede na to koliko denarja imajo, jo lahko obblačijo v oblačila primerna 4letniku
 (ja, med drugim je tud to imela Suri na sebi) Mislim, da je čist primerno oblečena - izvzete so te famozne petke.
 (ja, med drugim je tud to imela Suri na sebi) Mislim, da je čist primerno oblečena - izvzete so te famozne petke.