Potem pa ne vem kje te otroke spoznavaš. Petk sicer nihče ki ga poznam ne nosi. Ostalo pa ja. Pa ne poznam tako malo otrok

Jz sem bla v mestu ista.*mala* napisal/-a:Saj to je za njih igra. Za njih je igra, da si dajejo svojo igračko v srčkano mini torbico (s Barbie na njej) in barvice ter gredo v sosedno sobo risat, ter sosedom na obisk. Da probavajo čevlje starejših (js sm tud to počela ko bila majhna). Da se preoblačijo po 5× na dan. In potem v novih in čistih oblačilih skočijo v lužo ali se pa vsedejo na travnik. Da hočejo nalakirane nohte, itd...
Ne vem, mogoče je pa kle na kmetih kej drugače kot v mestih
nanamiša napisal/-a:Glede prvih podnapisov...napisala sem da ne glede na to koliko denarja imajo, jo lahko obblačijo v oblačila primerna 4letniku![]()
Mogoče nisi bila ti, kaj pa vem, še vedno pa glede na slike veselo pišeš kako je zihr razvajena, če še ni, je pa na dobri poti tja.nanamiša napisal/-a:kolikokrat ti pa še morem napisati, da nikjer ne govorim o tem kakšno vzgojo imata in kaj delata s suri doma. Komentiram le slike. đizs ej![]()
Torej, če bi ena 20+ letna bejba uletela nekam v roza tutuju (razen na baletni nastop) bi blo pa OK?nanamiša napisal/-a:Glede prvih podnapisov...napisala sem da ne glede na to koliko denarja imajo, jo lahko obblačijo v oblačila primerna 4letniku