Vse o kopalkah
SIEENA napisal/-a:roxy* napisal/-a:men so ful všeč prve v kolekciji ''dynamic glam''. nore so mi!!
http://www.calzedonia.com/collections-beachwear.html
ne vem kako bi to slikco prlepla
Te sm pa jst hotla poleg unih rdečih pa niso mel več številke zame![]()
![]()
![]()
meni so res ful hude. Sieena, a je modrček podložen al ne? kr s slikce se ne vidi, a verjetno da ni, ne? a zgledajo tud v trgovini tako dobre kot na ti fotki?

res morm po njih...
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
Zvezdica007 napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Men je tut Cazledonia zakon, vedno mam iz tm kopalke!
Meni imajo tudi full hude kopalke tuki. Sm si lih danes ene luškane kupila na razprodajah in sm čist vesela! Jupii!
Kakšne pa zadnjič sm vidla ene noro dobr! Belo srebrne! Pa so ble tangice, pol so ble pa za čez še vroče hlačke tko, da so tangice mau vn gledale

This too shall pass.
SIEENA napisal/-a:Zvezdica007 napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Men je tut Cazledonia zakon, vedno mam iz tm kopalke!
Meni imajo tudi full hude kopalke tuki. Sm si lih danes ene luškane kupila na razprodajah in sm čist vesela! Jupii!
Kakšne pa zadnjič sm vidla ene noro dobr! Belo srebrne! Pa so ble tangice, pol so ble pa za čez še vroče hlačke tko, da so tangice mau vn gledale
o ja, te so tiste iz kolekcije scoop. full hude. a jih majo tud v kaki drugi barvi?
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt: