amark31 napisal/-a:Dragi Alwaleed, si morda pomislil, da je tvoje pomanjkanje bojevitosti in pripravljenost, da tvojo žensko seksa nekdo drug morda posledica nizke ravni testosterona... moškega hormona, zaradi katerega smo moški...moški.
Glede na plešo, ki mi počasi nastaja na glavi, in glede na nivo moje potrebnosti, če en dan ne dobim seksat, mislim, da ne.

amark31 napisal/-a:Malo se hecam... ampak... morda je za tvoje karakterne lastnosti odprta zveza celo bolj primerna, lahko pa je tudi znak nezrelosti... za večino pa mislim da je enostavno... no go.
Če se nisi pripravljen soočiti z ljubosumnimi čustvi, je no go.
Če je tvoj odziv na situacijo, ki v tebi vzbuja ljubosumje, avtomatsko nasilen, potem je definitivno no go, dokler/če tega prej ne razrešiš.
amark31 napisal/-a:Vsekakor pa daleč od tega, da bi bilo to, da imaš odprto zvezo znak višje stopnje razvitosti... kozmične zavesti ali česa podobnega.
Ne govorim o kozmični zavesti, temveč o tem, kaj v življenju nudi največ užitka. Jaz osebno ne maram neprijetnih čustev in imam rad prijetna. Ljubosumje in s tem povezan stres in drama so zame neprijetne stvari. Ljubezen, vzburjenje in užitek v seksu so zame prijetne stvari. V najinem razmerju je to drugo maksimizirano, in tistega prvega skoraj ni. Način, kako živiva, prinaša srečo ne le nama, temveč tudi drugim, ki jih srečava.
Za razliko od tega posesiven, ljubosumen način življenja ne dosega istega potenciala. Zaradi nadzorovalnih teženj je več trenja že v zvezi sami; hkrati pa je potencial užitka, ki bi ga partnerja lahko imela še s kom drugim, zanemarjen.
Ne gre za kozmično zavest. Gre za skupno vsoto sreče, ko jo sešteješ čez vse ljudi. Moje mnenje je, da je pri najinem pristopu vsota višja.
Seveda pa to ne pomeni, da bi tako morali razmišljati vsi. Če najdeš več sreče v tradicionalnem odnosu, super.
amark31 napisal/-a:Težiš k temu, da najin pogovor interpretiraš kot pogovor med visoko razvitim oh in sploh intelektualcem alwaleedom... in daah majmunom, ki ne zna štet do pet se rado pretepa in kot primitivec ne pusti, da bi kdo tikal... kaj šele seksal njegovo boljšo polovico poleg tega pa je tako neizmerno nerazvit, da ne razume blagodati odprte zveze.
Hjah, žal mi je, ampak... podlago za to si pripravil sam...

amark31 napisal/-a:Če nisi non stop doma... ti prej ali slej kdo zateži,
Ne spomnim se, kdaj mi je zadnjič kdo težil. Kam pa hodiš, da ti ljudje težijo?
amark31 napisal/-a:takrat ti miroljubnost ne bo pomagala, čeprav je sama po sebi lepa in spoštovana lastnost.
Po mojih izkušnjah se tile scenariji razpletajo takole:
(1) Če si miroljuben človek in se kako pijano bitje vate zaleti ali te odrine, se pač umakneš in si misliš, "kak kreten". Če je kdo tečen, si lepo prijazen, in se prav nič ne zgodi.
(2) Če imaš rad konflikte in se kdo vate zaleti in te odrine, se odzoveš agresivno. To vzpodbudi drugega, da se prav tako odzove agresivno. Če oba mislita, da lahko drugega sklofata, sledi fizičen konflikt. Tak konflikt se konča s kakšno buško, lahko pa tudi s kakšnim razbitim zobom ali nosom. Lahko tudi kdo umre.
Če si miroljuben, do konflikta ne pride. Tepejo te ne, ker jih ne žališ, ne izzivaš in se ne braniš. V pretepanju pasivne tarče ni časti.
V najslabšem primeru se ti lahko zgodi, da te kdo oropa za mobitel in denarnico - kar je bistveno manjši problem, kakor popravljati zobovje, nos, ali zlomljeno čeljust.
Lahko pa potrkam na les (tok tok), da se mi doslej v življenju to še ni zgodilo.
Sem treniral karate, ampak sem po enem letu nehal, ker sem presodil, da je izguba denarnice manjši strošek, kakor več let treningov.
Zdaj sicer hodim na fitnes, ampak zaradi zdravja in postave, ne da se bom klofal z ljudmi.