Odprta zveza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

Purple rain... tipi se pač pogovarjamo malo bolj intenzivno... in najina debata z Alwaleedom je umirjen nedeljski pogovor. :D

Alwaleed:
Izgleda, da poznaš premalo normalnih monogamnih zvez.
Pomanjkanje drame bi lahko interpretiral tudi kot pomanjkanje ljubezni...

Verjetno imate ogromno pravil, zapletena zadeva... tale odprta zveza.

Saj zvečer te vsak spoštuje, zjutraj pa?

Ko pride policija je že prepozno, lahko samo še popišejo, kaj se je zgodilo.

Mislil sem Gandhija kot simbol nenasilnega odpora. O njegovem zasebnem
življenju ne bi debatiral... off topic.

Meni se nikoli ni bilo treba rajcat s tem, kaj sva ali bi počela s kom drugim.
Posvetim se osebi s katero sem (in deluje :D ), kot si rekel, seksa se z ljudmi, ne z organi.
Če prav razumem seksata in mislita na druge ljudi. HOT? NOT! :cry:

Nikoli nisem lagal, da iščem partnerstvo, da bi dobil sex, pri prvem seksu dvomim, da kdo že razmišlja o dolgotrajnem partnerstvu.

To recap:
Mislim, da sta s partnerko oba premalo zrela za poroko.
Po mojem je bolje ostati samski, dokler se ne naučiš kontrolirat vsaj toliko, da ga obdržiš v hlačah... kar je priznam težko.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

amark31 napisal/-a:Izgleda, da poznaš premalo normalnih monogamnih zvez. Pomanjkanje drame bi lahko interpretiral tudi kot pomanjkanje ljubezni...

Ne. Ljubezen je pri paru, o katerem govorim, zelo razvidna. :)

Drama ni simptom ljubezni, temveč nesamozavesti in negotovosti.

amark31 napisal/-a:Verjetno imate ogromno pravil, zapletena zadeva... tale odprta zveza.

Midva nimava fiksnih pravil. Po občutku. S spoštovanjem do sebe, do partnerja, in do drugih.

amark31 napisal/-a:Saj zvečer te vsak spoštuje, zjutraj pa? Ko pride policija je že prepozno, lahko samo še popišejo, kaj se je zgodilo.

??? WTF? :)

Kr neki. :)

amark31 napisal/-a:Če prav razumem seksata in mislita na druge ljudi.

Včasih pa res. :)

amark31 napisal/-a:HOT? NOT! :cry:

Nisem napisal, da mora tebe rajcat. ;)

amark31 napisal/-a:Nikoli nisem lagal, da iščem partnerstvo, da bi dobil sex, pri prvem seksu dvomim, da kdo že razmišlja o dolgotrajnem partnerstvu.

Imaš pa za prvi seks dosti več šans, če se ženski zdi, da je partnerstvo potencialno možno.

amark31 napisal/-a:Mislim, da sta s partnerko oba premalo zrela za poroko.

Še dobro, da nama ni bilo treba po blagoslov k lokalnemu pretepaču. ;)

amark31 napisal/-a:Po mojem je bolje ostati samski, dokler se ne naučiš kontrolirat vsaj toliko, da ga obdržiš v hlačah... kar je priznam težko.

Lahko se pa tudi zrediš kot pujs, pol boš pa itak imel preveč estrogena, da bi še imel željo po seksu. :razz:

Po moje je pa bolje, da živiš v skladu s tem, kakršen si. In če se dobita dva, ki se sijajno ujameta - med drugim tudi v tem, da rada še kdaj seksata s kom drugim - se mi zdi to prav OK.

Žalostno bi bilo, da bi se silila v kalup zaradi predsodkov nekaterih, ki ne razumejo.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Dragi Alwaleed, si morda pomislil, da je tvoje pomanjkanje bojevitosti in pripravljenost, da tvojo žensko seksa nekdo drug morda posledica nizke ravni testosterona... moškega hormona, zaradi katerega smo moški...moški.
...tudi gay populacija je zelo pohlevna, ko so v zvezi z žensko pa je ta pogosto odprta, saj njo zanimajo moški njega pa...tudi.
Poznam nekaj takih zvez.
Čez nekaj let boš morda na men's forum razlagal, kako je lepo biti gay... naj ti pomagam z argumenti... partner nikoli nima PMS, niti MS, natančno ve, kaj ti kot moškemu paše... doma se lepo cartata... :D
Malo se hecam... ampak... morda je za tvoje karakterne lastnosti odprta zveza celo bolj primerna, lahko pa je tudi znak nezrelosti... za večino pa mislim da je enostavno... no go.
Vsekakor pa daleč od tega, da bi bilo to, da imaš odprto zvezo znak višje stopnje razvitosti... kozmične zavesti ali česa podobnega.

Težiš k temu, da najin pogovor interpretiraš kot pogovor med visoko razvitim oh in sploh intelektualcem alwaleedom... in daah majmunom, ki ne zna štet do pet se rado pretepa in kot primitivec ne pusti, da bi kdo tikal... kaj šele seksal njegovo boljšo polovico poleg tega pa je tako neizmerno nerazvit, da ne razume blagodati odprte zveze.

Lokalni pretepač :). Odkar sem se zadnjič stepel je kar nekaj let. Če je NUJNO se pač sklofam... v samoobrambi... če pa v tem uživam ali ne je pa moja stvar. :D
Fizična moč in pretepaški potencial sam po sebi ni slab, slabo pa je, če tega ne znaš kontrolirat.
Če nisi non stop doma... ti prej ali slej kdo zateži,
takrat ti miroljubnost ne bo pomagala, čeprav je sama po sebi lepa in spoštovana lastnost.
Policiji, na katero se tako zanašaš pa boš lahko povedal le to, koliko jih je bilo in kaj so ti naredili... če se boš spomnil. :cry:

Mislim, da sva najin pogovor o tej temi izčrpala.
Lepo se imej.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

amark31 napisal/-a:Dragi Alwaleed, si morda pomislil, da je tvoje pomanjkanje bojevitosti in pripravljenost, da tvojo žensko seksa nekdo drug morda posledica nizke ravni testosterona... moškega hormona, zaradi katerega smo moški...moški.

Glede na plešo, ki mi počasi nastaja na glavi, in glede na nivo moje potrebnosti, če en dan ne dobim seksat, mislim, da ne. ;)

amark31 napisal/-a:Malo se hecam... ampak... morda je za tvoje karakterne lastnosti odprta zveza celo bolj primerna, lahko pa je tudi znak nezrelosti... za večino pa mislim da je enostavno... no go.

Če se nisi pripravljen soočiti z ljubosumnimi čustvi, je no go.

Če je tvoj odziv na situacijo, ki v tebi vzbuja ljubosumje, avtomatsko nasilen, potem je definitivno no go, dokler/če tega prej ne razrešiš.

amark31 napisal/-a:Vsekakor pa daleč od tega, da bi bilo to, da imaš odprto zvezo znak višje stopnje razvitosti... kozmične zavesti ali česa podobnega.

Ne govorim o kozmični zavesti, temveč o tem, kaj v življenju nudi največ užitka. Jaz osebno ne maram neprijetnih čustev in imam rad prijetna. Ljubosumje in s tem povezan stres in drama so zame neprijetne stvari. Ljubezen, vzburjenje in užitek v seksu so zame prijetne stvari. V najinem razmerju je to drugo maksimizirano, in tistega prvega skoraj ni. Način, kako živiva, prinaša srečo ne le nama, temveč tudi drugim, ki jih srečava.

Za razliko od tega posesiven, ljubosumen način življenja ne dosega istega potenciala. Zaradi nadzorovalnih teženj je več trenja že v zvezi sami; hkrati pa je potencial užitka, ki bi ga partnerja lahko imela še s kom drugim, zanemarjen.

Ne gre za kozmično zavest. Gre za skupno vsoto sreče, ko jo sešteješ čez vse ljudi. Moje mnenje je, da je pri najinem pristopu vsota višja.

Seveda pa to ne pomeni, da bi tako morali razmišljati vsi. Če najdeš več sreče v tradicionalnem odnosu, super.

amark31 napisal/-a:Težiš k temu, da najin pogovor interpretiraš kot pogovor med visoko razvitim oh in sploh intelektualcem alwaleedom... in daah majmunom, ki ne zna štet do pet se rado pretepa in kot primitivec ne pusti, da bi kdo tikal... kaj šele seksal njegovo boljšo polovico poleg tega pa je tako neizmerno nerazvit, da ne razume blagodati odprte zveze.

Hjah, žal mi je, ampak... podlago za to si pripravil sam... ;)

amark31 napisal/-a:Če nisi non stop doma... ti prej ali slej kdo zateži,

Ne spomnim se, kdaj mi je zadnjič kdo težil. Kam pa hodiš, da ti ljudje težijo?

amark31 napisal/-a:takrat ti miroljubnost ne bo pomagala, čeprav je sama po sebi lepa in spoštovana lastnost.

Po mojih izkušnjah se tile scenariji razpletajo takole:

(1) Če si miroljuben človek in se kako pijano bitje vate zaleti ali te odrine, se pač umakneš in si misliš, "kak kreten". Če je kdo tečen, si lepo prijazen, in se prav nič ne zgodi.

(2) Če imaš rad konflikte in se kdo vate zaleti in te odrine, se odzoveš agresivno. To vzpodbudi drugega, da se prav tako odzove agresivno. Če oba mislita, da lahko drugega sklofata, sledi fizičen konflikt. Tak konflikt se konča s kakšno buško, lahko pa tudi s kakšnim razbitim zobom ali nosom. Lahko tudi kdo umre.

Če si miroljuben, do konflikta ne pride. Tepejo te ne, ker jih ne žališ, ne izzivaš in se ne braniš. V pretepanju pasivne tarče ni časti.

V najslabšem primeru se ti lahko zgodi, da te kdo oropa za mobitel in denarnico - kar je bistveno manjši problem, kakor popravljati zobovje, nos, ali zlomljeno čeljust.

Lahko pa potrkam na les (tok tok), da se mi doslej v življenju to še ni zgodilo.

Sem treniral karate, ampak sem po enem letu nehal, ker sem presodil, da je izguba denarnice manjši strošek, kakor več let treningov. :)

Zdaj sicer hodim na fitnes, ampak zaradi zdravja in postave, ne da se bom klofal z ljudmi.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Problem je v tem, da, kot si napisal... si se za odprto zvezo odločil zato, ker si se prej 3/4 časa ukvarjal s svojim bolestnim ljubosumjem, pa zato, ker sam ne moreš biti zvest. Oba razloga nakazujeta na tvojo nezrelost.
Poleg tega pa... prej si imel problem s tem, ker te je 3/4 časa skrbelo, če te punca vara (nizka samozavest?), in to si rešil tako, da zdaj 100% veš, da te vara.
:gruebel:
Neka članica mi je posredovala tvojo sliko...s komentarjem... lasje se res redčijo, kar se tiče postave pa... vsekakor se ne vidi, da hodiš na fitnes...

alwaleed napisal/-a:Kam pa hodiš, da ti ljudje težijo?
Če si miroljuben, do konflikta ne pride. Tepejo te ne, ker jih ne žališ, ne izzivaš in se ne braniš. V pretepanju pasivne tarče ni časti.

V zadnjem letu sem žural v Ljubljani, Izoli, Londonu in Tokyu... potencialno nasilne situacije 3x, če bi zgledal manj alfa male bi jih bilo verjetno več. Rešeno, ko je nasprotna stran ugotovila, da se bom, če bo treba fizično branil.
Dvomim, da bi se dobro končalo, če bi tako kot priporočaš ti dal rep med noge.
Na to, da te nasilneži ne bodo napadli, če boš kot priden fantek požrl vse in boš vedno pobegnil pa kar pozabi. Take razni smrkavci prav iščejo, da se na njih dokazujejo... na pasivnih tarčah v pretepanju katerih praviš ni časti!?
Nekdo, ki se postavi zase je manj zanimiv zato, ker je potencialno nevaren, za čast, ego, zobe...

Ti veselo fukfehtari in reklamiraj odprto zvezo, ponavljaj, da smo "pravi" moški primitivci, normalni pari na nizki razvojni stopnji, ti pa si seveda boga za jajca zgrabu, ker drugi seksajo tvojo punco... ki te ima tako rada, da ti dovoli, da ga še kje namočiš... kar je po tvoje neverjetno erotično in romantično... mogoče boš sčasoma še sebe prepričal. :wink:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

amark31 napisal/-a:Problem je v tem, da, kot si napisal... si se za odprto zvezo odločil zato, ker si se prej 3/4 časa ukvarjal s svojim bolestnim ljubosumjem, pa zato, ker sam ne moreš biti zvest. Oba razloga nakazujeta na tvojo nezrelost.

Besedo "bolestno" si izbral ti. :)

amark31 napisal/-a:Poleg tega pa... prej si imel problem s tem, ker te je 3/4 časa skrbelo, če te punca vara (nizka samozavest?), in to si rešil tako, da zdaj 100% veš, da te vara. :lol:

Ne pravim, da je to človeku v monogamnem odnosu stalna skrb, temveč da to je, potihem, ves čas prisotno.

amark31 napisal/-a:Z drugimi besedami požar gasiš z bencinom.

Nope... Nobenega požara ni.

amark31 napisal/-a:Neka članica mi je posredovala tvojo sliko...s komentarjem... pleša sicer res nastaja, kar se tiče postave... vsekakor se ne vidi, da hodiš na fitnes.

Ta članica je bila Delusional - vidva bi bila odličen par, BTW ;) - slika je pa kakšna neposrečena.

Tukaj imaš, pa sam presodi. :)

Slika

Ne dvomim pa, da imaš ti boljšo postavo. Kako boš sicer ljudem lomil kosti. :D

amark31 napisal/-a:Sprašuješ kje hodim... v zadnjem letu sem žural v Ljubljani, Izoli, Londonu in Tokyu... potencialno nasilne situacije 3x, če bi zgledal manj alfa male bi jih bilo verjetno več. Rešeno, ko je nasprotna stran ugotovila, da se bom, če bo treba branil.

Glej ga zlomka. Jaz sem tudi že prehodil Ljubljano, London, Tokyo, Kyoto, Orlando, New York in Vegas, pa se mi nikjer ni zgodilo prav nič. Le kaj delam narobe? :?:

amark31 napisal/-a:Ti veselo pridigaj naprej in povej, da smo "tradicionalni" moški primitivci, ti si pa boga za jajca zgrabu ker drugi seksajo tvojo punco, ki te tako ljubi, da ti dovoli, da fukfehtariš po forumih in drugače... mogoče boš sčasoma še sebe prepričal. :wink:

Ti pa v mojih očeh nisi "alpha male" in "tradicionalen moški", temveč arhetip primata, kot ga je naredila evolucija. Manjkata ti le še kamen in banana. ;) Hu-hu-hu-hu-ha-ha-ha! ;)
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 22. Mar. 2010 21:46, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Ok, tej debati res ni konca.. Alwaleed zate deluje odprta zveza.. super, amark31, ti svoje punce ne bi hotel deliti, in zate deluje monogamna zveza.. super. Zakaj ne pustit pri temu? Sto ljudi, sto čudi.. ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Nadčlovek alwaleed... tvoje delo in pojava govorita sama zase... I rest my case.
:rofl: :rofl: :rofl:
Zadnjič spremenil amark31, dne 22. Mar. 2010 23:00, skupaj popravljeno 2 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Problem je, ker imam zelo bujne goste lase, tako, da lahko svojo moškost dokažem samo s teleščkom... pa tepiha tut nimam... :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

amark31 napisal/-a:Problem je, ker imam zelo bujne goste lase, tako, da lahko svojo moškost dokažem samo s teleščkom... pa tepiha tut nimam... :D

A ne kažejo bujni, gosti lasje, brez tepiha, na rahlo gejevsko genetsko sestavo, in na nizek nivo testosterona? :razz: Da mogoče ne kompenziraš z nastopom, ker nimaš moških hormonov dovolj :razz:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

sirova štručka napisal/-a:ajde amark31, še tvojo sliko, pa bomo forumašice odločile :P :P :D
:D :D
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Alwaleed napisal/-a:
amark31 napisal/-a:Problem je, ker imam zelo bujne goste lase, tako, da lahko svojo moškost dokažem samo s teleščkom... pa tepiha tut nimam... :D

A ne kažejo bujni, gosti lasje, brez tepiha, na rahlo gejevsko genetsko sestavo, in na nizek nivo testosterona? :razz: Da mogoče ne kompenziraš z nastopom, ker nimaš moških hormonov dovolj :razz:

Alwaleed, tvoja intelektualna in allround superiornost je z vsakim postom bolj očitna.
:rofl:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

amark31 napisal/-a:Alwaleed, tvoja intelektualna in allround superiornost je z vsakim postom bolj očitna. :rofl:

Hvala. :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

amark31 napisal/-a:Nadčlovek alwaleed... tvoje delo in pojava govorita sama zase... I rest my case.

lahko bi se kaj naučil od njega ... njemu ni bil problem svojo sliko na forum prilepit, medtem ko ti nekaj bavskaš o alfa moškemu so tvoja (virtualna heh) dejanja zelo daleč od tvoje besede.
Odgovori