Horus napisal/-a:dolce_chicco napisal/-a:Horus, a ti res misliš, da če poznaš sebe, da s tem poznaš vse moške? Prav smešno se mi zdi, kako v večini tem poskušaš prikazati moške kot "čredo", ki so vsi (miselno) zgrajeni po isti formuli in se po njej tudi ravnajo.
Sama sicer nisem mnenja, da je povezava sex=ljubezen plehka, je pa to stvar vsakega posameznika (tokrat govorim samo o moških). Nekaterim moškim je pa seks le jagoda na vrhu smetane, prevladuje pa cartanje in kar je še tega , kar jaz smatram pod glavno izkazovanje ljubezni. Ti imaš pač drugačen pogled na to, a ti ni treba v to tvojo teorijo zajeti celotno moško populacijo.
Oh ja, poznam kar nekaj punc, ki govorijo tako kot ti. Kako so njihovi drugacni. Je pa cisto tretja zgodba, ko se s tipi teh punc menimo, ko punc ni zraven xD
Moski smo moski, zenske ste zenske. Odkloni od standarda definitivno obstajajo v obe smeri, ampak v osnovi smo mi "isti" in ve "iste". Tako kot so vsi avti "isti" basically. Dizli in bencinarji so sicer razlicni, ampak underlying principle je isti. Get over it. You're nothing special.
dolce_chicco napisal/-a:You didn`t get my point.To, da mu seks veliko pomeni, že vem. Saj tudi meni, sva na isti valovni dolžini glede tega.
Kar sem hotela povedati, je to, da pa mu ni važno samo to oz. da pa včasih hoče samo cartanje ipd., ti pa (si) hočeš dopovedati, da vse gre skozi seks.
In to, da mi hočeš dati občutek, da nisem izjema... Živi v kakršnem koli prepričanju pač živiš oz. hočeš živeti, ampak ni mi treba ničesar sprejeti oz. "požreti" zato ker si ti tako rekel. Tvoje mnenje (ker te ne poznam) se me še najmanj dotakne, tako da ni potrebe po "get over it".
amark31 napisal/-a:Ženski libido ni tako močan kot moški, saj ste genetsko programirane, da seksate enkrat na mesec.
Moški pa je genetsko programiran, da seksa vsak dan in to z različnimi partnericami... saj je imel nekoč le tako možnost, da svoj genetski material prenese naprej.
Res je, da niso vsi taki, velika večina pa kar je.dolce_chicco napisal/-a:nekaj, kar oni sami preferirajo in zato to prenašajo še na preostali moški del na tem svetu, češ da vsi delujejo na isti način.
Do tu se strinjam, naprej pa preveč bluziš (ja, resda nagonsko želite(rabite?) več sexa, ampak to smo že zdavnaj presegli, človeštvo že zdavnaj ne temelji več na tej ravni).amark31 napisal/-a:Ne, nista na isti valovni dolžini, moški rabi sex bolj kot ženska... potem pa pride na vrsto tudi cartanje.dolce_chicco napisal/-a:You didn`t get my point.To, da mu seks veliko pomeni, že vem. Saj tudi meni, sva na isti valovni dolžini glede tega.
Kar sem hotela povedati, je to, da pa mu ni važno samo to oz. da pa včasih hoče samo cartanje ipd., ti pa (si) hočeš dopovedati, da vse gre skozi seks.
purple_rain napisal/-a:Res je, da niso vsi taki, velika večina pa kar je.dolce_chicco napisal/-a:nekaj, kar oni sami preferirajo in zato to prenašajo še na preostali moški del na tem svetu, češ da vsi delujejo na isti način.
In tipu bo vedno za odtenek več do sexa, pa ti govori kolikor hočeš, da sta na isti valovni glede tega:Do tu se strinjam, naprej pa preveč bluziš (ja, resda nagonsko želite(rabite?) več sexa, ampak to smo že zdavnaj presegli, človeštvo že zdavnaj ne temelji več na tej ravni).amark31 napisal/-a:Ne, nista na isti valovni dolžini, moški rabi sex bolj kot ženska... potem pa pride na vrsto tudi cartanje.
g00fy_qa napisal/-a:amark31 napisal/-a:Ženski libido ni tako močan kot moški, saj ste genetsko programirane, da seksate enkrat na mesec.
Moški pa je genetsko programiran, da seksa vsak dan in to z različnimi partnericami... saj je imel nekoč le tako možnost, da svoj genetski material prenese naprej.
In kje si pobral te podatke?
Seks je precenjen. Pač seksaš, ko ti paše. Če je nekdo tak človek, da mu ni tako pogosto do seksa, ok. Če je njegov partner drugačen, tudi ok. Pride do konflikta in to je potrebno razrešiti: najboljše s kompromisom ali pa z razhodom, če to res povzroča tolikšne težave v zvezi.
Ampak, dajte no, neke "moške potrebe" in podobne bedarije, katere smo ženske v zvezi primorane zadovoljiti, če ne smo hudiči ... ah. Vsak ima pravico in možnost, da pove: "imaš manjši libido od mene. jaz se zaradi tega ne počutim dobro. rad bi, da narediva kaj za to" in potem, če se ne more nič spremeniti in je to velik problem: "jaz bi rad šel dalje, ker vidim, da ne funkcionirava zadovoljivo". In kje je tu problem?
Horus napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a: In kje je tu problem?
V tem, da ce te ima tip dejansko rad, ne bi rad sel dalje in sexal z drugimi, ampak bi rad sexal predvsem s tabo.