brez sexa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

Horus napisal/-a:
dolce_chicco napisal/-a:Horus, a ti res misliš, da če poznaš sebe, da s tem poznaš vse moške? Prav smešno se mi zdi, kako v večini tem poskušaš prikazati moške kot "čredo", ki so vsi (miselno) zgrajeni po isti formuli in se po njej tudi ravnajo.
Sama sicer nisem mnenja, da je povezava sex=ljubezen plehka, je pa to stvar vsakega posameznika (tokrat govorim samo o moških). Nekaterim moškim je pa seks le jagoda na vrhu smetane, prevladuje pa cartanje in kar je še tega , kar jaz smatram pod glavno izkazovanje ljubezni. Ti imaš pač drugačen pogled na to, a ti ni treba v to tvojo teorijo zajeti celotno moško populacijo. :wink:

Oh ja, poznam kar nekaj punc, ki govorijo tako kot ti. Kako so njihovi drugacni. Je pa cisto tretja zgodba, ko se s tipi teh punc menimo, ko punc ni zraven xD

Moski smo moski, zenske ste zenske. Odkloni od standarda definitivno obstajajo v obe smeri, ampak v osnovi smo mi "isti" in ve "iste". Tako kot so vsi avti "isti" basically. Dizli in bencinarji so sicer razlicni, ampak underlying principle je isti. Get over it. You're nothing special. :P

:biggthumpup: nism fant in marsikatera punca me lahk raztže zaradi tega, ma tu se strinjam z njim.
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

Alwaleed... v teh zvezah ni OK, samo še životarijo.
dolce-chico... seveda obstajajo tudi drugačni moški, reče se jim gayi. Ampak ti sexajo z drugimi gayi, z žensko so pa v zvezi le za cover.

Mogoče pa si naletela na nekoga, ki glumi in misli, da bo s tem kaj pridobil... mogoče bo... na kratki rok.
Zadnjič spremenil amark31, dne 19. Mar. 2010 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

You didn`t get my point. :wink: To, da mu seks veliko pomeni, že vem. Saj tudi meni, sva na isti valovni dolžini glede tega. :P Kar sem hotela povedati, je to, da pa mu ni važno samo to oz. da pa včasih hoče samo cartanje ipd., ti pa (si) hočeš dopovedati, da vse gre skozi seks.
In to, da mi hočeš dati občutek, da nisem izjema... Živi v kakršnem koli prepričanju pač živiš oz. hočeš živeti, ampak ni mi treba ničesar sprejeti oz. "požreti" zato ker si ti tako rekel. Tvoje mnenje (ker te ne poznam) se me še najmanj dotakne, tako da ni potrebe po "get over it". :wink:
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

dolce_chicco napisal/-a:You didn`t get my point. :wink: To, da mu seks veliko pomeni, že vem. Saj tudi meni, sva na isti valovni dolžini glede tega. :P Kar sem hotela povedati, je to, da pa mu ni važno samo to oz. da pa včasih hoče samo cartanje ipd., ti pa (si) hočeš dopovedati, da vse gre skozi seks.
In to, da mi hočeš dati občutek, da nisem izjema... Živi v kakršnem koli prepričanju pač živiš oz. hočeš živeti, ampak ni mi treba ničesar sprejeti oz. "požreti" zato ker si ti tako rekel. Tvoje mnenje (ker te ne poznam) se me še najmanj dotakne, tako da ni potrebe po "get over it". :wink:

Ne, nista na isti valovni dolžini, moški rabi sex bolj kot ženska... potem pa pride na vrsto tudi cartanje.
Moški se, ko pristane v monogamno zvezo... otroke... družino odreče veliko večji stvari, kot ženska.
Odreče se svojemu genetskemu namenu, potencialu... in od tu naprej pričakuje, da bo izključno njegova izbranka tista, ki bo poskrbela za te stvari.
Moški se s sexom potrjuje, in če ta edina ženska, ki jo ima dovolj rad, da se je zaradi nje odrekel vsem drugim uporablja to kot orožje...,
bo začel varat, začel propadat ali pa spizdil. Vsekakor je zadnja varianta najboljša, pa ne zato, ker bi bil kurbir ampak zato, ker je taka ženska nesposobna živeti z katerikolim moškim.
Zadnjič spremenil amark31, dne 19. Mar. 2010 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

No, s tem se pa strinjam kar si napisal. :D Ampak Horusovo pisarjenje sem jaz dojela kot samo seks= ljubezen and nothing else matters.
Horus

Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

ma tud za ženske je sex = komunikacija/nežnost :D zame je smrtna muka, če je prveč komunikacije :D verbalne :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

BTW, amark, malo ga serješ, ko praviš, da moški rabi seks 3x na dan. To je ena od šok-teorij pokojnega Ruglja, ki mogoče drži za določen del moških, ampak gotovo ne za vse.

Jaz sem v dobri fizični kondiciji, pa se mi res ne da seksat 3x na dan. Enkrat dnevno mi je čisto dovolj. Lahko tudi 2x. A tudi če izpustiva kak dan, mi ni problem in mi je dan zatem toliko bolj v užitek.

Razen tega je potreba po seksu manjša pri moških, ki imajo trebuh. Trebušna maščoba pretvarja testosteron v estrogen, in tudi seks je zanje bolj fizično zahteven.

Seveda razlika med ženskami in moškimi še vedno je. Ampak ne rabimo pa moški seksat 3x na dan. Za večino moških je 1x dnevno čisto v redu.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

amark31 napisal/-a:Ženski libido ni tako močan kot moški, saj ste genetsko programirane, da seksate enkrat na mesec.
Moški pa je genetsko programiran, da seksa vsak dan in to z različnimi partnericami... saj je imel nekoč le tako možnost, da svoj genetski material prenese naprej.

In kje si pobral te podatke?

Seks je precenjen. Pač seksaš, ko ti paše. Če je nekdo tak človek, da mu ni tako pogosto do seksa, ok. Če je njegov partner drugačen, tudi ok. Pride do konflikta in to je potrebno razrešiti: najboljše s kompromisom ali pa z razhodom, če to res povzroča tolikšne težave v zvezi.
Ampak, dajte no, neke "moške potrebe" in podobne bedarije, katere smo ženske v zvezi primorane zadovoljiti, če ne smo hudiči ... ah. Vsak ima pravico in možnost, da pove: "imaš manjši libido od mene. jaz se zaradi tega ne počutim dobro. rad bi, da narediva kaj za to" in potem, če se ne more nič spremeniti in je to velik problem: "jaz bi rad šel dalje, ker vidim, da ne funkcionirava zadovoljivo". In kje je tu problem?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

dolce_chicco napisal/-a:nekaj, kar oni sami preferirajo in zato to prenašajo še na preostali moški del na tem svetu, češ da vsi delujejo na isti način. :wink:
Res je, da niso vsi taki, velika večina pa kar je.
In tipu bo vedno za odtenek več do sexa, pa ti govori kolikor hočeš, da sta na isti valovni glede tega:
amark31 napisal/-a:
dolce_chicco napisal/-a:You didn`t get my point. :wink: To, da mu seks veliko pomeni, že vem. Saj tudi meni, sva na isti valovni dolžini glede tega. :P Kar sem hotela povedati, je to, da pa mu ni važno samo to oz. da pa včasih hoče samo cartanje ipd., ti pa (si) hočeš dopovedati, da vse gre skozi seks.
Ne, nista na isti valovni dolžini, moški rabi sex bolj kot ženska... potem pa pride na vrsto tudi cartanje.
Do tu se strinjam, naprej pa preveč bluziš (ja, resda nagonsko želite(rabite?) več sexa, ampak to smo že zdavnaj presegli, človeštvo že zdavnaj ne temelji več na tej ravni).
Horus

dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

purple_rain napisal/-a:
dolce_chicco napisal/-a:nekaj, kar oni sami preferirajo in zato to prenašajo še na preostali moški del na tem svetu, češ da vsi delujejo na isti način. :wink:
Res je, da niso vsi taki, velika večina pa kar je.
In tipu bo vedno za odtenek več do sexa, pa ti govori kolikor hočeš, da sta na isti valovni glede tega:
amark31 napisal/-a:Ne, nista na isti valovni dolžini, moški rabi sex bolj kot ženska... potem pa pride na vrsto tudi cartanje.
Do tu se strinjam, naprej pa preveč bluziš (ja, resda nagonsko želite(rabite?) več sexa, ampak to smo že zdavnaj presegli, človeštvo že zdavnaj ne temelji več na tej ravni).

A se nisi tukaj ujela v protislovje? In ne, ne zanikam, da on nima večjega živalskega nagona po seksu, jaz sem zgoraj napisala samo, da ga dohajam pri tem, česar pa ti ne moreš zbiti, ker ne moreš vedeti kakšne želje in potrebe imam jaz. :P
Kar naenkrat drugi veste več o nekom, ki ga niti ne poznate kot on sam o sebi, or what? :D
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

g00fy_qa napisal/-a:
amark31 napisal/-a:Ženski libido ni tako močan kot moški, saj ste genetsko programirane, da seksate enkrat na mesec.
Moški pa je genetsko programiran, da seksa vsak dan in to z različnimi partnericami... saj je imel nekoč le tako možnost, da svoj genetski material prenese naprej.

In kje si pobral te podatke?

Seks je precenjen. Pač seksaš, ko ti paše. Če je nekdo tak človek, da mu ni tako pogosto do seksa, ok. Če je njegov partner drugačen, tudi ok. Pride do konflikta in to je potrebno razrešiti: najboljše s kompromisom ali pa z razhodom, če to res povzroča tolikšne težave v zvezi.
Ampak, dajte no, neke "moške potrebe" in podobne bedarije, katere smo ženske v zvezi primorane zadovoljiti, če ne smo hudiči ... ah. Vsak ima pravico in možnost, da pove: "imaš manjši libido od mene. jaz se zaradi tega ne počutim dobro. rad bi, da narediva kaj za to" in potem, če se ne more nič spremeniti in je to velik problem: "jaz bi rad šel dalje, ker vidim, da ne funkcionirava zadovoljivo". In kje je tu problem?

Sex ni precenjen, precenjeni so čevlji, parfumi, avtomobili, mediji, shopping...
Ne govorim o tem, da ženska ne more seksat vsak dan večkrat, lahko ampak velika večina si tega ne želi... je tudi hormonsko pogojeno.
Ženska ima menstruacijo enkrat na mesec, če hoče svoje gene prenesti naprej je dovolj, da seksa parkrat na mesec. Moški je imel to možnost le, če je seksal čim večkrat s čim večimi partnericami.
Problem je, ker se o tem ne pogovarja odkrito, kot omenjaš ti. Pogosto je vir frustracij in neprimernih odzivov...a la, ti si seksualni manijak, nimaš me rad, gre ti le za sex... a ti sploh veš, kaj je to ljubezen...
Zadnjič spremenil amark31, dne 19. Mar. 2010 16:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Horus napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a: In kje je tu problem?

V tem, da ce te ima tip dejansko rad, ne bi rad sel dalje in sexal z drugimi, ampak bi rad sexal predvsem s tabo.

To je res.
Ampak vedno imaš izbiro: bom to prenašal naprej ali ne bom. Kaj mi je pomembnejše: seks vsak dan, kar bi pomenilo poiskati drugo punco; ali seks recimo 1x na teden in ostati s sedanjo punco, ki jo imam rad. Tehtanje, kompromisi, pogovori ... Žal. To je zveza. Če si toliko neumen, da se zaljubiš in greš v zvezo in se nekomu predaš - ne bo vedno vse tako, kot ti želiš in ne bo vedno vse v rožicah. ZATO je tako pomembna komunikacija v dobri, trajni zvezi - drznem si trditi, da veliko bolj od seksa.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Odgovori