Westfield je pa fajn. Nekak Oxford Street v eni stavbi. Da ti ni treba celo ulico prehodit. Je kao največji v Evropi, ampak meni se zdel manjši kot City Park. Poglej na spletu katere znamke imaš (pač take, ki so tud po celi VB)
*mala* napisal/-a:Harrods je bolj turistična točka. Gledaš, a ne kupuješRazen kakšno hrano- se spomnim enih pečenih štručk, ki so ble super. Aja, pa vročo čokolado so mi ful priporočal, pa me nekak ni navdušla. Sicer je pa res neki posebnga. Pa precej za prehodt. Pa moraš jit spodobno oblečen v njo (npr.: nič raztrganih oblačil- nekje brala kako ena en dan prej kupila raztrgane hlače v Harrodsu, ker ble lih takrat moderne, naslednji dan jo pa v trgovino niso spustl z njimi
).
Westfield je pa fajn. Nekak Oxford Street v eni stavbi. Da ti ni treba celo ulico prehodit. Je kao največji v Evropi, ampak meni se zdel manjši kot City Park. Poglej na spletu katere znamke imaš (pač take, ki so tud po celi VB)
We aim to make shopping at Harrods pleasurable in every respect. To achieve this we operate a dress code, which has been widely welcomed by our customers.
The Dress Code does not permit any person to enter the store dressed in the following manner: wearing high-cut, Bermuda or beach shorts; swimwear; athletic singlets; cycling shorts; flip flops or thong sandals; with a bare midriff or bare feet; or wearing dirty or unkempt clothing.