Skrito razmerje, oh kako razburljivo !!! Dej poveeeeeeeej no, prosiiiiim kaj misliš s tem??
Miiiiiiiiiiiiislm Mislm, če ne moreš rečt normalno človeku da ga maš rad, pol; al si ti tok čudn, al si malo zavrt, al človeka nimaš rad, al pa nisi prepričan da te ma on tud in nočeš rečt...
Nekaterim gredo te besede pač težje z jezika, to pa še ne pomeni, da jih ne čutijo. Zame je v razmerju zadnja pomembna stran to, da mi fant reče, da me ima rad ali pa da me ljubi. Ker vem da me ima rad in vse, mi to pokaže z dejanji, pozornostjo, ne rabi mi to povedat z besedami.
Vsak lahko marsikaj reče (sem tud že sama slišala neiskrene rad te ima), pa ne misli resno, dejanja je pa težje zaigrat (vsaj dolgotrajno) in zato mi tudi več pomenijo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ampak vseeno...npr, da imaš otroka in mu nikooli ne poveš da ga imaš rad. Potem bo tudi njemu težko izkazovati čustva na ta način.Meni se pač ne zdi nič slabega, da povem svojemu fantu, familiji, kolegicam, kolegom da jih imam rada.Seveda pa to izgubi pomen, če je izrečeno na silo.Pač če ji paše bo rekla, če ne ne.Zdaj pa je na njenem fantu, če mu bo to ok ali ne. Pa tudi škodilo ne bi, če bi nam avtorica posredovala malo več info-starost, itd...pač stvari, ki znajo veliko pojasniti.
Kako kompliciraš. Ne moreš mu povedati, ko te vpraša-se izmikaš temu vprašanju. Sama sebe najprej vprašaj, zakaj mu ne moreš tega povedati?! Verjetno nek razlog mora biti, ampak dokler sama pri sebi ne boš tega razčistila, bo težko ugotoviti, zakaj je tako, kot je.
Nismo vsi enaki. ne gre vsem beseda rada te imam/ljubim te tako lahko z jezika. In to ni nič čudnega. Tudi jaz ne govorim pogosto besede rada te imam, besede ljubim te pa sploh ne izgovarjam. In to ne pomeni da do mojega fanta nič ne čutim..ampak mi enostavno te besede ne pomenijo veliko in še na nek način se počutim čudno pri tem ko rečem ljubim te/rada te imam...
Hja emanuela, da boš našla še kakšno stvar ki bo super za posmeh
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
emanuela napisal/-a:^^ tipičen primer me so smaart A je treba potunkat naše t.i. otročje poste, obenem pa svetovati nič drugače kot me oz. ji sploh nisi svetovala, ampak dala teoretično razlago kot odgovor na njeno nezmožnost verbalnega izkazovanja ljubezni...
Wtf je pa tebi? Jaz sem ji normalno odgovorila, ti pa si se očitno našla v mojem opisu, sicer se ne bi tako odzvala.
omg no, ena in ista oseba pametuje povsod, ampak tukaj pa je šlo čez mejo kaj teb emanuela ni jasn, kdo pravi da je sploh tebe mislila? s TEM si dokazala kako otročja si (če smo že pri tem), ker pizdiš za vsako malenkost, pa te sploh noben ne omeni v stavku.
smart ass
Kaj pa vama ni jasno?Napisala sem samo, da ni razložila stvari nič pametneje od ostalih.
In ja, mi gre na živce ko ostale tunkate v smislu odrastite, zakaj napadate avtorico in podobne.
Same pa dejansko napišete svoj primer, niti ne napišete kako bi ji kaj pomagalo, potem pa pametujeta-to leti na obe.
In se ne spotikajta več ob mene, če nimata konkretnih argumentov-v tem primeru mi smart ass in wtf je tebi ne delujejo kot argumenti.
Daj ženska, umiri se. Kdo je pametoval? Na čisto normalen način sem napisala, da se ni treba na tak otročji način spotikat ob to, da ima skrivno razmerje, ker to tukaj ni bistvo teme. Jaz sem se vsaj potrudila razumeti njen položaj, ampak ker še ni odgovorila v tej temi, se (še) ne da podati kakšnega pametnega nasveta. Dejstvo pa je, da nasveta niti ne more dobiti, saj mora sama ugotoviti, zakaj ji je težko pokazati čustva (če je to problem), ali pa tega preprosto ne čuti do njega.
Glede pametovanja-kako pa naj opišem tvoj odnos do ostalih postov, da kompliciramo in da smo otročje?In prosim, ne piši mi naj se umirim.Dokler na moje poste odreagiraš z wtf, tvoje umiri se ni ravno na mestu.
In po eni strani so imele prav, ko so se vtaknile v skrivno razmerje...zakaj bi, če je vse ok, skrival da si z nekom?Evo, to je otročje.Nobena od nas ji ne bo mogla stati za hrbtom in ji polagati besed v usta.
nanamiša napisal/-a:Nismo vsi enaki. ne gre vsem beseda rada te imam/ljubim te tako lahko z jezika. In to ni nič čudnega. Tudi jaz ne govorim pogosto besede rada te imam, besede ljubim te pa sploh ne izgovarjam. In to ne pomeni da do mojega fanta nič ne čutim..ampak mi enostavno te besede ne pomenijo veliko in še na nek način se počutim čudno pri tem ko rečem ljubim te/rada te imam...
Ravno tako je pri meni. Bi se lahko podpisala pod tvoje sporočilo.