Ne morem mu povedat da ga imam rada
Ne morem mu povedat da ga imam rada
Imam skrito razmerje in fant mi je je že večkrat rekel da me ma rad in da me obožuje.Ampak jaz mu še nikdar nisem rekla da ga mam rada.Čeprav vem da ga mam in mi je zelo pri srcu mu ne morem na glas reči tega ko on meni pove da me ima rad.Enkrat sem mu samo rekla ko me je vprašal če ga imam rada.In ko me to vmes vpraša preslišim to vpršaanje...
Je kdaj bila kera kdaj v podobni situaciji?
Je kdaj bila kera kdaj v podobni situaciji?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- delusional
- Cosmopsiho
Lej ni poročen niti pod razno,nima otrok in nikogar drugega okorg sebe.Ker nisem pra**** da bi se dajala dol s takimi moškimi.Če te moti vprašanje ne odgovarjaj nanj ker je nepotrebno.Mogoče boš ti mela keri đizeskrajs problem in se ti bo zdel vprašljiv.
In ja zdi se mi da je prepovedano uporabljat velike črke na forumu,zgleda da si nisi prebrala navodil
In ja zdi se mi da je prepovedano uporabljat velike črke na forumu,zgleda da si nisi prebrala navodil

"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- delusional
- Cosmopsiho
delusional,
Ko imaš nekoga rad se mi zdi da ni nek problem da mu to tudi poveš, razen če....ga nimaš, ali pa nisi tako vzgojena v smislu izkazovanja ljubezni-ampak ta krog se vedno lahko prekine in dejansko začneš delovati v tem smislu.
Ker če si dovolj stara za skrita razmerja in podobne šiš miš finte, si dovolj stara da to tudi poveš.
Ampak še to-a je res za vsako ici bici problem potrebno odpirati novo temo?Ker ene ženske delate probleme tudi tam, kjer jih ni potrebno.

Ko imaš nekoga rad se mi zdi da ni nek problem da mu to tudi poveš, razen če....ga nimaš, ali pa nisi tako vzgojena v smislu izkazovanja ljubezni-ampak ta krog se vedno lahko prekine in dejansko začneš delovati v tem smislu.
Ker če si dovolj stara za skrita razmerja in podobne šiš miš finte, si dovolj stara da to tudi poveš.
Ampak še to-a je res za vsako ici bici problem potrebno odpirati novo temo?Ker ene ženske delate probleme tudi tam, kjer jih ni potrebno.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 15. Mar. 2010 13:38, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
-
- Debatorica
Pa okej no, ni treba na tak otročji način odreagirat in ena za drugo bolj komplicirat teme. Bistveno vprašanje je nekaj drugega, če ste spregledale.
Corfugirl, jaz sem bila v podobni situaciji, ampak pred leti, ko še nisem bila zrela za resno zvezo. Če mi je (bivši) fant rekel, da me ima rad ali pa vprašal če ga mam kaj rada, sem pač rekla jaz tebe tudi oz. seveda te mam (kar sem tudi zares mislila, a me je takrat še pač bilo sram to povedati na glas in izražati čustva).
V najstniških letih se mi zdi to normalno, v bistvu bolj kot vsakominutno izjavljanje lada te mam, lubam te ipd. nezrele fore, ki po možnosti niso izrečene iskreno, ampak v navalu zatrapanosti.
Koliko pa sta stara, če smem vprašati? Ker če si že prerasla mladostniške zaljubljenosti in še vedno ne zmoreš nekomu povedati da ga imaš rada (razen če ga nimaš in gre samo za občasno srečevanje), potem si ne znam predstavljati kakšen odnos imata.
Corfugirl, jaz sem bila v podobni situaciji, ampak pred leti, ko še nisem bila zrela za resno zvezo. Če mi je (bivši) fant rekel, da me ima rad ali pa vprašal če ga mam kaj rada, sem pač rekla jaz tebe tudi oz. seveda te mam (kar sem tudi zares mislila, a me je takrat še pač bilo sram to povedati na glas in izražati čustva).

Koliko pa sta stara, če smem vprašati? Ker če si že prerasla mladostniške zaljubljenosti in še vedno ne zmoreš nekomu povedati da ga imaš rada (razen če ga nimaš in gre samo za občasno srečevanje), potem si ne znam predstavljati kakšen odnos imata.
^^ Strokovno mnenje in v veliko pomoč avtorici teme, a ne?
Bodo že prišle te besede iz ust, ko bodo. Oz. ko bo pravi čas
Don't worry.

Bodo že prišle te besede iz ust, ko bodo. Oz. ko bo pravi čas

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.