Horus napisal/-a:Amm, ego si pumpam tako, da se prepirckam z zenskami? Ha?
Ammm, punco, ki mi priskoci na pomoc? Na moskem forumu bi izpadel sam vem kaj? Ammm, malo bluzis ti?
heh ... in seveda, če se nekdo s tabo ne strinja potem ga sigurno bluzi
kadar se prepiraš z ženskami, na nek način deluje kakor da tekmuješ in če tekmuješ, potem hočeš tudi zmagati ... in ne razumeti

... iz tega vidika, mi deluje tak način kot pumpanje ega. Saj ni tako težko razumljivo

Horus napisal/-a:Ego si lahko pumpas takrat, ko se dajes z nasprotniki, ki igrajo isto igro. Se pravi, ego bi se mi dvignil le, ce bi logicno nadkrilil npr Alwaleeda, Jochieja, Mahagonija ipd. Ali pa ce bi emocionalno nadkrilil vas punce. Ampak s tipi se vglavnem strinjamo, emocionalno nadkriljevanje pa ni moje podrocje.
ista igra? hehe ... na forumu si in to je ista igra, ne glede na spol.
Horus napisal/-a:Punca, ki mi priskoci na pomoc... Pac se strinja z mano. Ni edina od zensk. Pomoci pa ravno ne potrebujem. Je pa fajn, da sem si nasel zrelo punco, ki razume moske in se ne slepi a ne xD
strinjati se in ščititi ni ravno eno te isto.
Če nekdo izpostavi tebi drugačen vidik, še ne pomeni da je oseba zrela in da razume moške. Če bi v tem sklopu tvoja trditev veljala, potem bi tvoja punca zdaj s tabo swingala ...
Horus napisal/-a:Na moskem forumu ne bi nikakor izpadel, ker se moski pac dajemo z logiko in tam najbolj logicen argument zmaga. Ali pa se flejmamo xD Either way, it's fun. Emocionalne ljudi se bananira.
probaj ... na tipično moškem forumu, če bi te v 'kritičnem delu' tvoja draga ščitila (z strinjanjem in podpiranjem tvojega mnenja) bi izpadel manj moški, kot na nekem forumu kot tale.
Horus napisal/-a:Seveda smo moski levomozganskopolovicno bolj zreli, zenske pa desnomozganskopolovicno. Get over it. Zenska pri 20 je racionalno tok zrela kot 20 letnik emocionalno. In kontra.
heh prihrani z takšnimi stereotipi ... nismo več v kameni dobi
Horus napisal/-a:In ja, emocije na moskih forumih so nepotrebne, nepomembne in otrocje xD
in zaradi takšnega mnenja, mišljenja in dojemnaj emocij se potem dogajajo takšni izpadi moških, ki si jih lahko zasledil tudi na tem forumu (npr oseba z nikom MotoStanch in še pri marsikomu v manj destruktivni obliki), ki na vsak način hočejo degradirati vse kar je žensko in pri tem so mišljenja, da so emocije domena žensk... seveda pa vso to potlačevanje dela sebe (ki ga nekako smatrajo za manjvrednega, nepomembnega, nepotrebnega in otočjega) se tranformira v obliko destruktivnosti do nasprotnega spola. V bistvu pa najbolj škodijo sebi ... ker se ne morejo sprejeti.
Izpostavljam le vidik, da če imaš pri sebi oba dela v harmoniji in pri tem nobenega ne zapostavljaš ali poveličuješ, (ter razumeš da sta različna, a enakovredna saj sta enako pomembna) je posledično tud tvoj vidik do sebe in spolov harmoničen. Potem več ne vidiš moškega ali žensko, ampak le osebo.
...