Njegova sestra je grozna

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

^A oni se tudi ful dobro razumejo s tabo? :P
Res ne štekam, kaj bi lahko blo tako hudega, da se je potrebno prepirat s šestnajstletnico, razen mogoče v primeru, da dela res ULTRA ogromne pizdarije. Pri 16 je še napol otrok-eni imajo pri teh letih večje fore in izpade,drugi manjše. Ne zagovarjam njenega vedenja ampak res je utopično pričakovat od punce, ki se je še ne prav dolgo nazaj igrala s punčkami, da se vede kot odrasla oseba in se mi res ne zdi tako težko, če res ceniš zvezo s tipom, da se poskuša požret ali preslišat njene izpade in izjave(kakršnekoli že so), vsaj dokler se ji hormoni malo ne umirijo. A ni tako ravnanje logično?
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Jap, simpatija je obojestranska :) .
Njej se hormoni ne bodo nikoli umirili :D ne glede na starost. Saj pravim, naredila je kar veliko hudih stvari iz katerih sem jaz izpadla idiot (ne moreš si mislit kako dolg jezik lahko iamjo 16-letnice). Postavila
sem se zase in situacija se je normalizirala. Razvajena pa je še vedno in verjetno tudi vedno bo, kot sem že rekla, ne glede na starost.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

Miss M. napisal/-a:Še z vidika sestre...
Jaz verjetno delujem nesramno, neuvidevno, ipd., do bratovih "punc". Namreč, ne da se mi več z njimi ukvarjat. Enostavno nobena se ne obdrži, pa naj ima še tako velike načrte, kako bo mojega brata spreobrnila in si ga podredila, ker ona je "drugačna od vseh drugih", njej bo zvest, njo bo upošteval. Riiight. Ne navezujem stikov z njimi, ne splača se mi poštekat s kakšno, ker itak kmalu prekineta stike. Tolk jih je že blo, da (to bo grdo za slišat/prebrat), da se mi zdijo bolj kot številke. Ima jih le za f**, nihče niti ne ve, da se sestajata, ampak one kar sanjajo...

Ko pridete v tujo hišo, ste na tujem teritoriju in se temu primerno tudi obnašajte. In če ste za fanta dobrodošle, obstaja veliko možnosti, da vam drugi člani družine niso tako naklonjeni. Najbolj mi grejo na živce babnice, ki ga poznajo en mesec, pa mu že hočejo cel življenje splanirat, ga zdresirat in urejat njegove odnose z družino. Ma, ne hodi v hišo, kjer živi sestra fanta, ki te ne mara in to je to. Pa brez zamere vsem, nisem ciljala na noben post v tej temi. :)

sam to je pa spet druga skrajnost...jasno, da bo, če se dobita sestra in punca, ki nočeta pokazat najmanjšega spoštovanja druga drugi, ratala cela štala iz tega. pa tud tebi verjetno ne bi bilo prijetno, če bi te pri tvojem fantu doma gledali zviška in če ti povrhu vsega sploh ne bi vedela, da te ima ta fant samo za f** in te bo po enem mesecu tako ali tako pustil
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Odgovori