tani24 napisal/-a:Pač mene ni nikoli motilo, kaj on dela s svojim denarjem, sam zdaj greva skupaj živet, stroškov bo veliko, treba bo šparat za najino stanovanje in nekoč najine otroke, moj pa sanja kako bo tamali plačal izpit in kupil avto in še in še...kaj lahko rečeš na to? meni govori, da ne smem zapravljat za cune, njej bo pa zdele dal 500 € na račun in js nimam kej nardit glede tega. Če bom kej rekla bom js una ta grda, ker ne zatopim, ko mu kaj omenim mi samo reče, da njegova tamala ne bo čutila revščine in da ji bo omogoču vse kar lahko in to je to. Pa sej nebi rekla, če nebi mela staršev samo ona ima oba starša, ki preklet dobr zaslužta...velik več k midva oba skupaj, pol ji pa on kupuje cunje, ker se mt čist nč ne spomne.
No, to je pa za moje pojme tam, kjer se potegne črta. Povsem mogoče je, da ti zares daješ preveč denarja za obleke, ampak če je hkrati tudi on razsipen, potem nima prav nobene pravice, da ti govori, kaj počni s svojim denarjem. Drugo bi bilo, da bi on trdo delal in ves svoj denar vložil v skupno stanovanje, avto, ..., ampak če pa on svoji sestrici daje take zneske, ... ma, jaz bi znorela na tvojem mestu

Oz. verjetno bi mu lepo naravnost rekla, da zdaj pa dovolj, ti si tista, s katero si ustvarja družino, da njegovi tamali prav nič ne manjka in da če se ji zdi, da ima premalo keša, gre lahko tudi kdaj pa kdaj delat, pa je ne bo ubilo. Če ima fant preveč denarja, naj pa raje varčuje. To lahko rečeš na to. Ker če tega ne urediš zdaj, se zna zgoditi, da bosta v prihodnje imela še velike probleme prav zaradi tega.