Misli resno ali se poigrava?

Pomoč iz čustvenih stisk.
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hasel »

*mala* napisal/-a:Vprašaj jo kaj se zdej to gre?
Noče mi dat konkretnega pojasnila, samo reče, da nima časa. Da se razumemo, sem jo odpisal.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

upam, da si to naredil tako, da si zadevo ZAKLJUČIL. ker samo ignorirat jo, je otročje. da ne boš spet dobil 10 smsov in mailov z žaljivkami, ampak da končno nehata mučit drug drugega.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

hasel napisal/-a:
flaša napisal/-a:Hahahahahahahahahahaha, pa ti si legenda res. Babnca pa še večja.
In zdj jo veselo ignoriri naprej, pa pol spet na en mail odgovor pa bo kmal never ending story :D
Ti si pa superduper legenda, pa še marsikatra na tem forumu, glede na to, da sem očitno premalo napisal ter moram dodajat pojasnilo; namreč odločil sem se, da se ne bom več ukvarjal z njo, niti ji nisem tega javil, se mi zdi zamalo, da bi ji sploh kaj pojasnjeval. Če ima ona kaj pameti v glavi, ji bo morda celo potegnilo, zakaj sem jo odpisal.
Pa vendar vseeno si ji odpisal na tisti mejl, kjer te ozmerja s prascem. Bravo, stari.
Resno, kot so že punce pred mano rekle, zaključi na tak način, da bo tudi njej jasno, da nimaš več namena se ukvarjat z njo in ji bit za pumpanje ega. BREZ možnosti popravnega izpita (v smislu, če se v naslendnjih 5ih minutah razjasni in odloči, da te pa zdej želi vidt - a-a, no go, za to je imela še preveč časa).
Be a man, damnit! :P
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

purple_rain napisal/-a:Resno, kot so že punce pred mano rekle, zaključi na tak način, da bo tudi njej jasno, da nimaš več namena se ukvarjat z njo in ji bit za pumpanje ega. BREZ možnosti popravnega izpita (v smislu, če se v naslendnjih 5ih minutah razjasni in odloči, da te pa zdej želi vidt - a-a, no go, za to je imela še preveč časa).
Be a man, damnit! :P

Evo, super napisano... Povej ji, zakaj ji več ne pišeš: Ker si se jo naveličal spraševati, kdaj bi imela čas... Če jo hočeš samo za kaj več, kolegico pa ne, ji lahko napišeš, da pač nočeš bit njen kolega in adijo. :roll: Tudi več energije porabiš za neko otročjo ignoranco ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ima te kot rezervo, zelo verjetno si pa že prešel v cono "potencialni prijatelj".

Nasvet? Kenslaj, za vedno, če sta slučajno še na vezi.
Ejly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ejly »

Ja mogoče pa punca res nima časa :D :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

To bo ja. :D :D

En od aksiomov: ženska VEDNo najde čas za tipa, ki jo zanima in nikoli za tistega, ki je ne zanima.
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čbela »

Pozdravljeni!
Imam zelo podoben primer. In sicer sem se s fantom dobila parkrat na pijači. Po sms-ih se mi zdi, da nakazuje na to, da sem mu všeč, da bi rad kaj več od mene, kot samo občasno druženje ob kavi. Vendar, ko se je potrebno zmenit, da se dobiva, nikoli nima časa. Vem, da je res na polno zaposlen (ker se ukvarja s 1000 in 1 stvarjo), vendar počasi mi že preseda, da ga moram tako dolgo čakati, da odpiše na sms oz. da se sploh dobiva. Sem mu pa tudi že nakazala na to, da sem zainteresirana.
Bi ve sploh še vztrajale?

Meni je ful zanimiv in bi rada kaj več od njega, kot le sem in tja kakšno kavico.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

Mogoče je res zaposlen. Samo, moje mnenje je, da če bi bilo kaj do več, bi odpisal, poklical in se zmenil za drink, magar za pol urce.
mogoče mu pa ni do kake zveze, in si mu všeč kot prijateljica ali kaj drugega.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

On očitno od tebe dobi toliko, kot hoče. Drugače bi našel čas, brez skrbi. Preberi tisti Dzekijev aksiom malo višje, velja tudi za tipe.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Džeki napisal/-a:To bo ja. :D :D

En od aksiomov: ženska VEDNo najde čas za tipa, ki jo zanima in nikoli za tistega, ki je ne zanima.

:respekt:
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čbela »

kar se tiče tega aksioma: zame drži! vedno najdem čas za nekoga, ki me zanima.

sedaj, ko sem v nasprotni vlogi, pa se kar nekako tolažim, da ON RES nima časa. ampak verjetno je sedaj res na njem, da se zgane, če mu sploh je do mene?!
Uporabniški avatar
jurcek3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jurcek3 »

edina moznost je se, da mu nazaj pokazes enako mero zanimanja. za izgubiti nimas kej, lahko samo pridobis... ce recimo cakas na njegov sms 3 ure, potem mu tudi odgovori po treh urah... drugace bos pa tukaj nasla zanimiv odgovor kjer je podobna situacija

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=22261

lp
Odgovori