Misli resno ali se poigrava?
Misli resno ali se poigrava?
Pred dobrima 2 mesecema sem spoznal punco, s katero sva šla na pijačo. Že dan zatem mi je poslala sms, da se je imela zelo fajn. Ves čas mi pošilja sms-e, me klika na msn-ju, vendar ko jo vprašam, kdaj se bova spet dobila, vsalič napiše "Ne vem, kdaj bom imela čas; Se bova zmenila" itd. Ne vem, ali se poigrava z mano ali kaj. Kaj naj naredim?
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Punca bi se naj fajn imela s teboj na pijači, a sedaj v 2 mesecih ni našla časa, da bi se ponovno dobila
Si se res tako slepo zaljubil ali še ti razum kaj deluje? Če samo malo pomislim... Če mi je nekdo res bil všeč in sem se z njim lepo imela, sem brez problema našla kako uro časa, da sva se ponovno dobila! Nihče ni tako hudo zaseden, to so samo izgovori.
Če bi tale punca res imela kakšno bedasto strategijo "preizkušanja", bi morda to delala kakšna 2 tedna max., zagotovo pa ne 2 meseca - to je samo j... v glavo
Očitno ji ni, da bi se ponovno videla, hoče te pa imeti "na varnem", zato pa te še klika, ti pošilja sms... Je najbrž spoznala, da se lahko tako igra s teboj.

Si se res tako slepo zaljubil ali še ti razum kaj deluje? Če samo malo pomislim... Če mi je nekdo res bil všeč in sem se z njim lepo imela, sem brez problema našla kako uro časa, da sva se ponovno dobila! Nihče ni tako hudo zaseden, to so samo izgovori.
Če bi tale punca res imela kakšno bedasto strategijo "preizkušanja", bi morda to delala kakšna 2 tedna max., zagotovo pa ne 2 meseca - to je samo j... v glavo

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
hasel napisal/-a:Na varnem? Kaj hočeš s tem povedat?Tejax napisal/-a:hoče te pa imeti "na varnem", zato pa te še klika, ti pošilja sms...
Da si ji pri roki, da sta še vedno v stiku, če ne bo imela drugega. Ali če bi si slučajno premislila...? Da bi te takrat še vedno lahko poklicala... Razumeš?
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Nisem se ravno zaljubil, saj se to niti ni moglo zgodit, če sva se le enkrat dobila na pijači.Tejax napisal/-a:Si se res tako slepo zaljubil ali še ti razum kaj deluje?
Saj to mi ne gre skupaj; mi pove, da se je imela fajn na pijači, me zasipava z smsi in msnjem, ampak ponovno se pa z mano noče dobit. Mislim wtf?!

Horus napisal/-a:#1 2 meseca jo ze sprasujes kdaj se bosta dobila? Pa kaj je narobe s tabo? Kot da je edina zenska na svetu. Ce se ti pa slucajno zdi, da je tooooook special, pa pejd z desetimi drugimi ven in ce se ti bo potem ta se zmeraj zdela tooooooooook special pol se skoncentriri nanjo. Bl verjetno pa, da bos do 5. druge ze zdavni na to pozabu.
#2 pa kdo je tebe ucu kako in kaj? Zenske se ne sprasuje, kdaj gresta vn, ampak se doloci dan in ura in ce takrat ne more mogoce, ce se pocutis charitable, se ena alternativa in ce tudi takrat ne more, pa ne da alternativnega predloga, te ali zajebava ali pa samo ni zainteresirana. Ce si ji dovolj vsec si bo vzela cas zate.
#3 tale te je ze zdavnaj med copate/prijatelje uvrstila, kar pomeni, da je skoraj 100% ne bos nikoli videl gole. Move on.
Se kar v večini strinjam s temle