Deedee91 napisal/-a: pa če smo iskreni, tudi ČE naš tipček o drugih, je boljše da ne vemo, ker dugače bi vsaka pošizla, right girls?
Pošizla jaz osebno ravno ne bi, ker vsi kdaj razmišljamo o drugih, kar pa se mi ne zdi big deal. In ne obstaja taka ženska/moški, ki bi zasedel 100% naših misli.
po naslovu sodeč sem mislila, da te skrbi da tvoj fant sanjari o puncah svojih prijateljev...
jah če sem jaz komu všeč me ne moti, mislim da to vsaki od nas tudi malo laska. drugače pa ma tud moj fant par postavnih prijateljev ja zanimivo pa, da mi od prijateljic fantje niso preveč (vizualno) všeč
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
draga moja, prijatelji tvoje ga fanta fantazirajo o tebi samo v tem primeru če si primerek "dobre beybe" drugače verjemi da bo jo našli boljši materjal
kar ne veš ne boli...tko da js se s tem ne obremenjujem, če slučajno to ni opazno, če bi pa začel skakat vame bi mu pa takoj pokazala kje mu je mesto Joooj če bi pa zvedla da moj fant tut to počne, bi bla pa kr fejst jezna
undercover napisal/-a:Seveda kot vsak mesec sem kupila Cosmota in zasledila podatek da naj bi 70% fantov občasno sanjalo o puncah njihovih prijateljev . se pravi o nekaterih iz med nas.. Zdi se mi zanimivo kljub temu pa malo strašljivo. Jaz bi kar malo cviknila če bi zvedela da njegov prijatelj kdaj sanja o meni ? Kaj pa ve pravite ?
logično...ker vsaka ženska je dobra dokler ni tvoja!
undercover napisal/-a:Seveda kot vsak mesec sem kupila Cosmota in zasledila podatek da naj bi 70% fantov občasno sanjalo o puncah njihovih prijateljev . se pravi o nekaterih iz med nas.. Zdi se mi zanimivo kljub temu pa malo strašljivo. Jaz bi kar malo cviknila če bi zvedela da njegov prijatelj kdaj sanja o meni ? Kaj pa ve pravite ?
logično...ker vsaka ženska je dobra dokler ni tvoja!
V tej tvoji šaljivi izjavi je precej resnice.
Zase vem, da lahko na prste ene roke preštejem, koliko sem v življenju srečal žensk, s katerimi sem želel biti v resni zvezi. Seveda je pa bilo precej raznih mačk.Želeti si seksa z žensko je eno, nekaj čisto drugega pa je želeti si z njo deliti življenje.
undercover napisal/-a:sem kupila Cosmota in zasledila podatek da naj bi 70% fantov občasno sanjalo o puncah njihovih prijateljev . se pravi o nekaterih iz med nas..
članek v Cosmotu ... to pa je verodostojen vir informacij
ja si mogoče zasledila besede NAJ BI 70% fantov..? ta NAJ BI lahko marsikaj pove če dobro prebereš .
ta NAJ BI pomeni en prazen nič ... in če greva v detalje kako lahko sploh uporabiš besedno zvezo (NAJ BI) in temu dodaš procente zraven in v isti sapi pišeš o neki trditvi??
Trditvi na osnovi česa? Kaj to točno pomeni, na podlagi česa so delali raziskavo, da so sploh do takšne izjave prišli in kakšni so bili ti kazalci, da ne omenjam kakšno populacijo so sploh zajemali... tako da ta NAJ BI si lahko cosmo in temu podobne prazne štance vktane nekam in to do celih 70%
Se mi zdi da ta rezultat raziskave sploh ni reprezentativen.
če pa gledam jaz po sebi oz. ker sem pupa ravno obratno me fantje mojih kolegic niti ne ganejo :se mi zdi da mam jst kar podzavesno pravilo: ne diraj fantov od kolegic,