Najbolj bedni pristopi
Po domače povedano, ko si zelo mlad, nimaš jajc sredi dneva ogovoriti žensko. Tudi jaz jih nisem imel.Posledično predvsem mladi fantje ogovarjajo ženske zvečer, po možnosti vinjeni. In tako padejo v rubriko bedni pristopi.
In ja, še enkrat, če ženska sedi za mizo s prijateljicami zvečer v lokalu, tip pa pride zraven in začne nekaj mutit, bo 99% izpadel težak/smeško. Ogovorjeni bo nerodno in se bo obnašala neumno, tiste zraven pa bodo ljubosumne, ker njih nihče ne peca in bodo dajale cinične pripombe.
In ja, še enkrat, če ženska sedi za mizo s prijateljicami zvečer v lokalu, tip pa pride zraven in začne nekaj mutit, bo 99% izpadel težak/smeško. Ogovorjeni bo nerodno in se bo obnašala neumno, tiste zraven pa bodo ljubosumne, ker njih nihče ne peca in bodo dajale cinične pripombe.
-
- Komunikatorka
Džeki napisal/-a:In ja, še enkrat, če ženska sedi za mizo s prijateljicami zvečer v lokalu, tip pa pride zraven in začne nekaj mutit, bo 99% izpadel težak/smeško. Ogovorjeni bo nerodno in se bo obnašala neumno, tiste zraven pa bodo ljubosumne, ker njih nihče ne peca in bodo dajale cinične pripombe.
Ja, v družbi najstnic, ki si še šepetajo na uho. Če bo moški pristopil k skupinici žensk, ki so to obdobje že prerasle in na normalen način ogovoril, ga zato ne bo še nobena ožigosala.

Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja.
En folk res ni normaln, hehe.

- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Ursa7 napisal/-a:Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja.En folk res ni normaln, hehe.
To ni pristop, to je pripomba, izrečena mimogrede.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Men je pa smešn toleUrsa7 napisal/-a:Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja.En folk res ni normaln, hehe.

Ne to, da se ti zdi bizarno (no, mal pa že mogoče), ampak situacija sama.
Džeki napisal/-a:Ursa7 napisal/-a:Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja.En folk res ni normaln, hehe.
To ni pristop, to je pripomba, izrečena mimogrede.
Nja, vem, da ne sodi ravno sem, pa vseeno... malo za popestritev teme:P. Kakih posebej bednih pristopov pač nisem doživela ali pa se jih ne spomnim.

-
- Komunikatorka

Bi od takšnega moškega pričakovala, da bi se obnašal malo bolj zrelo, Sploh pa v prisotnosti svojega otroka. Ma kakšen vzgled.
Ni pa nobeden rekel da moški ki ima otroka ne sme ogovoriti kakšne punce, če je samski.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Dober. Otrok (upam, da je bil fanteknanamiša napisal/-a::eek:
Bi od takšnega moškega pričakovala, da bi se obnašal malo bolj zrelo, Sploh pa v prisotnosti svojega otroka. Ma kakšen vzgled.

Sploh pa so moški vedno mal otročji (sem mislila, da je to že jasno), še posebej v prisotnosti otrok - kar se, men osebno, zdi strašno prisrčno.
-
- Komunikatorka