Lahko pride 25. marec prosim hitreje?!
Pojedla se bom do takrat. Prisežem. Kdo bi si mislo, da mi bo na koncu VD tak dobra serija. Dobro, če ne bi blo Damona oz. Iana, verjetno ne bi bla takega mnenja. I think Ian should get a pay rise.
Če ne bi blo Damona tud zgodba ne bi bila napeta, to sem si sure. Potem bi VD bil ko 90210, samo z vampirji in največje vprašanje bi bilo, s kom bo Elena na koncu - Mattom ali Stefanom. Kak bi pa blo, če bi Damona nekdo drug igral, pa ti ne znam povedat. Taki snoozefest verjetno ne bi bil, kot če Damona sploh ne bi blo, ampak vprašanje je, če bi ga tisti znal tak dobro odigrat, kot Ian.
Glede tega, če ne bi blo Damona, se strinjam, ja. Po premisleku pa morm priznat da maš tudi glede drugega dela prav, ker Ian je res fenomenalen v tej vlogi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* hvala Šele zdaj sem videla, da bo komaj 25. marca in ne februarja, jaz pa že cel teden komaj čakam na petek, da bom lahk pogledala nov del. Očitno bom še mal čakala.
...uf huda stvar tale serija... sm v parih dneh "požrla" vse 14 delov in komaj čakam nove...
... mi pa tole spogledovanje med Eleno in Damonom na koncu ni blo čist nč všeč... mi velik bol sedeta Elena in Stefan...
tako kot je reku Stefan: Damon prinaša težave in mislim, da jih je imela Elena že čist dost...
...neglede na vse pa je Damon čist hud, tako kot je že rekla ena prej, bi ga mela doma pa naj me grize kadar želi =))
Hm...jaz sem v 2 dneh pogledala vse dele No, v 2h pa pol. Jaz samo upam, da ne bo Damon šel iz nadaljevanke, ker bo res dolgočasno. Sicer mi serija ni ravno za skupaj past, je pa zanimiva popestritev, če nimaš kaj bolj pametnega za delat. Tale Anna mi gre na živce, upam, da je ne bo več nazaj.
Waaaa, kter hud del! V enem delu se toliko zgodi, da imam skoz takšne očke In pol morm še kr enkrat preletet epizodo, da dojamem, kaj se je vse zgodil Damon je tud hud, ja, čeprav je že kr mal preveč evil Ampak OK, mu oprostim, ko je že glih on