Sicer pa že vsak sklepa, kakšen je bil kompromis v vajini situaciji in če ti temu praviš kompromis, pa tud prov

jullia_ napisal/-a:To je nekako tako, kot če punca hoče it s fantom na plesni tečaj, on pa noče plesat. Kakšen kompromis je tu mogoč? Nikakršen, eden od njiju mora popustit. Če gresta na tečaj, je to fant, če ne gresta, je to punca.
Kar ne pomeni, da se ne bo naslednjič drugi uklonil in popustil. Ampak še vedno pa v specifičnem primeru kompromis ni možen.
orhideja1 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:20 let? Ti boš takrat 50 stara. Kako bosta pa do takrat imela urejeno?
In kaj imajo leta veze? A pri 50ih se ne moreš selit? Do takrat bi živela pri meni, saj sem napisala.
nanamiša napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:20 let? Ti boš takrat 50 stara. Kako bosta pa do takrat imela urejeno?
In kaj imajo leta veze? A pri 50ih se ne moreš selit? Do takrat bi živela pri meni, saj sem napisala.
si zmešana pri 50ih si že z eno nogo v grobu in sploh ne smeš razmišljati o takšnih stvareh
Jst se sprasujem kaj je narobe s tabo, da mislis da smo vsi taki debili, da ne vidimo da ti samo nekaj ovinkaris, ker ne mores odgovorit na preprosto vprasanje kaj bi v tem primeru bil kompromis. Seveda ne mores odgovorit, ker ga ni.nanamiša napisal/-a:*mala* res se sprašujem kaj je narobe s teboj...
nanamiša napisal/-a:da slišimo kako sklepate glede naju![]()
purple_rain napisal/-a:^^Res si smotana na totalno otročji jz-pa-neki-vem-pa-ti-ne-povem način.
Če praviš, da obstaja neka tretja pot, ki je punce v tej debati še niso uspele zgruntat, zakaj ne bi raje bila dobra in povedala za le-to možnost, mogoče s tem še kateri pomagala do prave rešitve? S tem, ko se izmotavaš in izogibaš odgovoru, res ne deluješ najbolj kredibilno..