Preseliti, ali ne preseliti se

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pri določenih stvareh ne obstaja kompromisa, pa če se strinjaš ali pa ne.

Sicer pa že vsak sklepa, kakšen je bil kompromis v vajini situaciji in če ti temu praviš kompromis, pa tud prov :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

jullia_ napisal/-a:20 let? Ti boš takrat 50 stara. Kako bosta pa do takrat imela urejeno?

In kaj imajo leta veze? A pri 50ih se ne moreš selit? Do takrat bi živela pri meni, saj sem napisala.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

jullia_ napisal/-a:To je nekako tako, kot če punca hoče it s fantom na plesni tečaj, on pa noče plesat. Kakšen kompromis je tu mogoč? Nikakršen, eden od njiju mora popustit. Če gresta na tečaj, je to fant, če ne gresta, je to punca.
Kar ne pomeni, da se ne bo naslednjič drugi uklonil in popustil. Ampak še vedno pa v specifičnem primeru kompromis ni možen.

Kompromis je možen. Punca gre na plesni tečaj fant pa ne.
Isto je s stanovanjem, če bi jima ustrezalo vsak na svojem ni nujno, da živita skupaj.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

*mala* napisal/-a:Sicer pa že vsak sklepa, kakšen je bil kompromis v vajini situaciji in če ti temu praviš kompromis, pa tud prov :wink:

da slišimo kako sklepate glede naju :gruebel: :lach:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

orhideja1 napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:20 let? Ti boš takrat 50 stara. Kako bosta pa do takrat imela urejeno?

In kaj imajo leta veze? A pri 50ih se ne moreš selit? Do takrat bi živela pri meni, saj sem napisala.

si zmešana pri 50ih si že z eno nogo v grobu in sploh ne smeš razmišljati o takšnih stvareh :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

nanamiša napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a:

si zmešana pri 50ih si že z eno nogo v grobu in sploh ne smeš razmišljati o takšnih stvareh :D

Vem, da se hecaš :), ampak za tiste, ki ne poznajo heca in mislijo kako so še mlade, ampak mladost mine kot hip, nekateri začnejo pri 50ih ali še kasneje gradit hišo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

nanamiša napisal/-a:*mala* res se sprašujem kaj je narobe s teboj...
Jst se sprasujem kaj je narobe s tabo, da mislis da smo vsi taki debili, da ne vidimo da ti samo nekaj ovinkaris, ker ne mores odgovorit na preprosto vprasanje kaj bi v tem primeru bil kompromis. Seveda ne mores odgovorit, ker ga ni.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

kot sem že rekla, vsak vidi stvari drugače.. Nekater vidijo samo eno možnost , drugi vidijo dve, nekateri pa pogledamo malo širše in vidimo da je še kar nekaj možnosti.
Meni tukaj ne bo noben govoril kaj moram povedati koliko primerov moram našteti...
Je pa tvoj problem če ne znaš delati kompromisov.
In še enkrat in zadnjič povem, da je bil post namenjen določeni osebi in ga ne potrebujem nobenemu pojasnjevati in mi je čisto vseeno kakšno mnenje imate o tem. :wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^Res si smotana na totalno otročji jz-pa-neki-vem-pa-ti-ne-povem način.
Če praviš, da obstaja neka tretja pot, ki je punce v tej debati še niso uspele zgruntat, zakaj ne bi raje bila dobra in povedala za le-to možnost, mogoče s tem še kateri pomagala do prave rešitve? S tem, ko se izmotavaš in izogibaš odgovoru, res ne deluješ najbolj kredibilno..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

nanamiša napisal/-a:da slišimo kako sklepate glede naju :gruebel: :lach:

Sem si že ustvarila svoje mnenje, brez skrbi :wink:

Me pa zanima kakšno je mnenje avtorice teme sedaj? Kaj nameravata z fantom? Kaj pravi fant.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

purple_rain napisal/-a:^^Res si smotana na totalno otročji jz-pa-neki-vem-pa-ti-ne-povem način.
Če praviš, da obstaja neka tretja pot, ki je punce v tej debati še niso uspele zgruntat, zakaj ne bi raje bila dobra in povedala za le-to možnost, mogoče s tem še kateri pomagala do prave rešitve? S tem, ko se izmotavaš in izogibaš odgovoru, res ne deluješ najbolj kredibilno..

hehe, če ti tako praviš potem bo že držalo :razz:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Tisto, da bi živela do 50-tega pri njej, potem bi se pa selila k tastu se mogoče v osnovi sliši kul, v resnici pa niti ni. Tast verjetno ne bo mogel sam 15 let vzdrževat cele hiše, ravno v tem je poanta. Sestra se bo pa v roku parih let izselila.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

Tudi mene zanima kakšen kompromis obstaja, ker se z mojim tudi ne moreva zmeniti, mava pa dve možnosti.

Pri meni: hišo si na novo urediva, po svojih željah, nekaj je že narejeno in lahko sama odločamo o nadalnem življenju

Pri njemu: hiša je v slabem stanju, tak da treba vse na novo obnovit (kaj ni boljše da vlagava v nakaj svojega) v paketu pa dobim še tasta, taščo in njegovo sestro (so zelo radovedni, vedno vidijo ko pridem, grem in še vse navmes, vrata zmeraj zaklenejo tako, da morava ponoči zvonit na zvonc, da kdo pride odklenit, kar me zelo živcira, če z mojim pridemo ob 2h jutraj domov pa moraš vse budit- to je da če slučajno zaspijo, da ne moreš potiho iti spat.)

Res me zanima rešitev, da bo koza cela in volk sit! V vsakem primeru bo en nesrečen, za kakšno malenkost pristanem na kompromis pri tako pomembni stvari pa ne.

sama pri svojem sploh nisem sproščena, ko pridem k njemu moram prvo v kuhinji sedet in jih poslušat šele ko greva spat greva v njegovo sobo, na WC se gre čez kuhinjo tako, da te vsak vidi zjutraj, najbolj me jezi ko grem zjutraj v kopalnico/wc pa imajo obiske

pri meni je bolj sproščeno in moj lahko uporablja večino prostorov v hiši, ne pa da zmeraj gledaš koga boš srečal in si omejen na kuhinjo in njegovo sobo (pa če ne prideš v kuhinjo so takoj užaljeni)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ja sedaj si situacijo tako predstavila kot da je itak pri tebi boljše, ker so tvoji bolj kul (ampak to je zelo subjektivno)
a pri tebi bi imela celo hišo samo zase (ne samo eno nadstropje)? če ja, pol nimata kaj razmišljat. in če ne, mogoče se pa tvoj fant pri vas ne počuti tako sproščeno kot doma in jasno, da bi bil v takem primeru raje pri sebi doma
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ ojoj. a pri tebi pa ni staršev ali kako?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Odgovori