American Idol

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Upam da jutr še več meni ljubih pokaže v Hollywoodu, ki jih danes ni.

Meni tudi všeč tadva nastopa od zgoraj. Ter:
Crystal Bowersox

Pa tale poba: Tim Urban mi je simpatičen (verjetno zaradi izbire komada :D). Ter Lilly Scoot.
Pogrešam pa kakšnega z bolj rock stilom (zato pa čakam na tistega bivšega bobnarja- upam da jutri kaj pokaže).

Aja, pa ta Pants on the ground je res nalezljiva. Ko sem fantu pokazala posnetek, je še cel dan pel, pa umiral od smeha :lach:

Kakšna se vam zdi pa Ellen kot sodnica? Men je ona taka carka :D Jutri pa skupine- to je vedno joka in kreganja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*mala* napisal/-a:Aja, pa ta Pants on the ground je res nalezljiva. Ko sem fantu pokazala posnetek, je še cel dan pel, pa umiral od smeha :lach:
Ker car :respekt:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Andrew Garcia in Dede Banami omg. :) Nista neka izjeeemna vokalista ampak znata vokal v popolnost obvladat in sta izjemen performance mela oba. :) Ellen je pa zakon sodnica! Me neb motlo, če bi ostala malo dlje.. :D

Oo, neee, ne Benami. :D Mislm sj je dobra. :P mislila sm uno blondinko k je bla prva s kitaro in je bla ful dobra.. :D
It was forever..but it didnt last long..
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ja, Tim Urban je tud ful dober. Pa ena ženska s krajšimi lasmi, ki je pela Sober od Pink, samo ne najdem na You tubu.

Ellen bo pa celo sezono, kolikor vem. In se mi zdi kul, čeprav ni neka pevka ali pa kaj takega.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni pa ta "rokrka" ni nič posebnega :) niti vokalno, niti z nastopom.. odlično, če bo Ellen ostala! :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

..Evelyn..- tole si mislila?
Janell Wheeler

Jp, Ellen bo celo sezono, v bistvu bi bla še naslednje, samo je rekla, da če Simon odide, da bo tudi ona (mogoče, no upam da si premisli).

Ravno gledam tanov del :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja! Hvala. Ona mi je bla super. :) pa tud zlo luštno pesm je izbrala(sj je ne poznam, sam redkokdaj se zgodi, da mi je kaka pesm všeč na prvi "sluh" ta pa mi je zelo :D).
Mja upam, da Simon ne misli resno, mislm..kaj mu fali. Plačan je bolje kot marsikater zvezdnik pa brez njega bi kvaliteta showa izjemno upadla. :(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Simon se bo posvetil America's Got talent. Poleg tega ima že X Factor in Britain's got talent. Tak da mu denarja ne manjka.
Že iščejo zamenjavo- je kar nekaj že "kandidatov".

Pa zihr poznaš pesemAmerican Boy (ne najdem boljšo verzijo).
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma jaaa.. to ni ista pesem! :D Hja no, jasno ampak zdi se mi, da bi moral bolj ostat na teh pevskih tekmovanjih, kakor splošno vseh talentov.. :\ Kateri pa so te "kandidati"?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Ja *mala*, to sem mislila. Pa Janell ima tud dober glas. Sej zdej bodo imeli vsi dober glas, bolj bo odvisno kako bodo nastopali, kakšno pesem bodo izbrali...

Aja, včeri je bil že nov del. In kako bodo zdej deli, vsak teden po en?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Je je ista pesem :D Besedilo (od 4 kitice naprej). Samo prirejena :wink:

Sej ti kandidati so bolj ugibanja. Članek z 24ur.com, Cbs, BBC, NYpost, itd...

Js še vedno upam, da si premisli.

Vsak teden po 2 dela, kot do sedaj- v ZDA v torek in sredo.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mogoče ktera ve al lahko izve, ktera pesm je v zadnem delu ob 24min ko izve una druga skupina Lady gaga gre naprej? :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Groza, group day, babe smotane in en dec, kak komad grejo izbrat( Gwen Stefani..) to je blo slišat ceu obup. Pa taprvi Lady gaga, čeprov so kradl, so bili boljši od drugih. :D Baaaa tud druga skupina Gwen Stefani, faak, horror :D Joooj kva so to "rokrko" naprej spustil :roll: povprečna pevka, slabo obnašanje pa še zasrala je, ko je pela.
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 12. Feb. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

^^ Jooooj uni so bli res obupni :heul: Men gre tut Mary Powers fuuul na živce - nima mi lepe barve glasu, obnašanje je pod nivojem, ego ma večji k usi ostali skp - čist se mi je zamerla v tej zadnji oddaji :? Sam upam, da ne bo izbrana med top 24, ker se mi je ne da gledat :roll: :D
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Sem vesela, da so prišli naprej tisti, ki so mi bili všeč. :cool:
Odgovori