Ice princess?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

ok prosim lepo...zaveda se tega pa se hoče spremenit pa se še kr nena? pol si je pa čist sama kriva al pa je zrela za psihiatra.... druge ne vidim
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Ja to je mal težko, če se navadiš na nek način življenja.
Sej se trudi. Pa če se ji ne bi zdelo pomembno, pa če res ne bi bla pr stvari, tud na forum ne bi po nasvete pršla...
Psihiater. Mhm.. :roll:
jst sm se sama spremenila.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Dead_kid napisal/-a:To ni edin post v tej temi, mal bolj gor poglej... :roll:

saj sem videla je. ne paničari. ampak kaj si ji pa rekla drugega kot jaz??? le v celofan si zavila. jupi.
kako češ ji pomagat še drugače kot rečt da naj molči? tudi ti nisi odkrila vode v prahu. :roll: :roll: (double roll)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Da naj odkrije pa predela mal dogodke iz preteklosti ;)
A little thin celofan, don't you think..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PooHika »

Vsak ji pove svoje mnenje, kako bo pa ona sprejela določeno mnenje, je pa njena stvar.
Dead_kid - obremenjevanje s tujimi posti in tujimi problemi, nima smisla.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Dead_kid napisal/-a:A little thin celofan, don't you think..

Cellophane.

Kar se tiče avtorice teme, pa menim, da so v ozadju kake težave z zaupanjem ali pa, kot so druge rekle, kak dogodek iz preteklosti. Sicer ti ne morem dati nobenega nasveta (ker sem sama prej obraten tip, zelo čustvena in zaupljiva), ampak mogoče iz tega sama lahko kaj izpelješ. :)
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Jaz sem bila takšna še do nedavnega, tako da vem o čem govori avtorica. No, jaz nisem rabila nikakega psihiatra niti nisem spraševala na forumih, kaj naj naredim, ampak sem enostavno vzela v roke list papirja, premišljevala kaj delam, pisala reakcije ljudi katerim sem take stvari počela in na koncu spisala, KAKO bi rada da bi bilo in KAJ moram spremeniti. In sem brala tist list vsak večer, sčasoma sem ugotovila da sem se popravila, pa tudi drugi so mi rekli da sem se spremenila na bolje.

- Obnašala sem se zelo razvajeno in otročje, nisem znala sprejemat kritik na svoj račun, bla sem precej zajedljiva in preveč sarkastična, nesramna... Sem odkrila tudi razlog temu - v OŠ sem bila "grdi raček" in so me skoraj vsi pač imeli za grdo in me psihično uničevali s svojimi žaljivkami, zato sem bila dolgo časa na dnu s samozavestjo. Zadirčna, z nikomer nič pogovarjat -če pa že, sem bila nesramna (branila sem se še preden bi me kdo "napadel"). No, v SŠ se je to malo izboljšalo (15let), edino pri fantih sem bila še vedno mutava lutka in se obnašala skrajno odbijajoče; sploh če sem zvedela da sem komu všeč, sem mislila da se norca dela (slabe izkušnje iz preteklosti pač, ko se so fantje delali norca iz mene) in sem se sama še bolj iz njega. Zelo grdo... No, pri 17ih sem spoznala pa prvega resnega fanta, ki mi je pomagal dvignit samozavest na normalno raven in mi pomagal, da sem postala normalna oseba. Še vedno sem sicer mela napade "nesramnosti", ampak v manjši meri kot prej in pri osebah, ki so si to dejansko zaslužile. Najhujše mi je blo, ko sem se zavedla kako sem se obnašala do staršev - tega si nikakor niso zaslužili, ampak oni so pač rekli da sem pubertetnica (nisem jim povedala kako sem trpela v OŠ, šele čez nekaj let sem to zaupala mami).
No, kakorkoli - sama sem to dala skozi in če me zdaj spet kaj takega prime, sem raje tiho in si mislim svoje, ali pa 3x vdihnem in potem z mirnimi in vljudnimi besedami odgovorim/pojasnim, karkoli že. Rekla sem si pač; Nehaj se tako obnašati, nihče ti več nič noče, lepa si, ne zafrkava te noben več, ti pa se še vedno tako obnašaš in to do ljudi, ki te imajo radi in ti hočejo dobro?? Se sploh zavedaš, kako izpadeš pred njimi?!!

Uf, sem se razpisala- upam da nisem preveč offtopic.
:lol:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
ebony
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ebony »

Kot je lepo spisala uporabnica čokolinček... Vse kar moreš naredit je, da spoznaš sebe in se učiš iz izkušenj. In kolikor vidimo, se že spoznavaš...

Saj te ledene kraljice ste kul, dokler gre nekdo mimo vas in si misli "u fak kera bejba". To je pa tud vse, ker za resno zvezo ste pa nemogoče. Nič vam ne paše in edina stvar za kar bi bile koristne je, da vas postavijo v izolirano stekleno vetrino in gledajo.

Just be simple. Be cool.
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Horus napisal/-a:Jazst bi pa z veseljem tako ice princess spoznal. Ceprav, preferiram se eno stopnjo vise (ice queen) xD, ampak ok.

Foxy.lady - prid na salso, da vidimo, ce si res tako icy, kot pravis, da si xD

&
Horus napisal/-a:Jaz bi pa poznal kako ice queen pa nikjer nobene :(

Ja revež bogi. Na forumu misliš da ti bojo kr dajale svoje telefonske al kaj? Daj nehi težit pa vsake 5 postov pisat "kak bi si želel eno spoznat" pa ostali crap! Pa a si star 17? Mlečnozobec zeleni :roll:
Mater me ra*pizdijo taki
Horus

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

oh. a šala je?

js sm ba pa že vzhičena!
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Se vam ljudem nič ni dogaja, da se morte po forumu spodjebavat? :D

Live and let live.. :wink:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Horus

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori