Ice princess?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Ice princess?

Neprebrana objava Napisal/-a foxy.lady »

Imam precej agresivno, v nekaterih pogledih zadržano osebnost, večinoma sem samozadostna...pač tough bejba, ki si upa vse. Vedno povem, kar mislim, čeprav to včasih koga prizadane. Znam bit sarkastična, kar včasih meji že na nesramnost. Frendica pravi da sm preveč zapeta.
Z moškimi sem samo v prijateljskih odnosih, za to je verjetno kriva moja ''ice princess'' osebnost. (kar me spravla v depresijo)
Zadnje čase se sekiram, ker sem zlobna celo do frendov in ljudi ki mi kaj pomenijo.
Kako se da to popravit oz. how to melt the ice princess in me? :(
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cioccolatina* »

:) že to da poskušaš bit prijaznejša je en korak...
Najt moreš voljo, da bi spremenila ta svoj ice princess character... po moje si že na dobri poti...
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

Tako kot je rekla čokolatina, da je fajn že to, da se tega zavedaš. Boš pa mogla kaj narediti na tem, drugače bo vse ostalo samo pri besedah. :) Poznam tudi jaz par takih ljudi, ampak niso moji prijatelji (ravno iz tega razloga), ker imajo tudi fore in sarkastične pripombe neko mejo. Jaz sem še kar dolgo prenašala te njihove izpade, ker nisem ful občutljiva in znam zaštekat foro, ampak enkrat je bilo pa preveč in se pač umakneš od takih ljudi. Zato delaj na tem, da se zadržiš kakšnih neumestnih pripomb, da ne bodo tvoji bližnji videli v tebi nekoga, ki se samo pritožuje in je zloben.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Poskušaj ugotoviti kaj/kje je vzrok, da si se začela tako obnašat? Verjetno se ja kej takega zgodilo, da te je pripeljalo do tega.
(s)mej se
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Takim kot si ti se normalni moški v loku izognejo, resno."Ice princess" ali "hard to get" so velik no go za tipa, takoj za " I am better than you" pozo.

To pali samo pri kakšnih mulčkih.Spremeni se, čimprej.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Meni je takšno obnašanje otročje in popolnoma neprimerno.Tako vedenje se lahko odpravi takoj, kakor hitro se zamisliš, da pač imaš nekoga rad.Bolj boš takšna, prej boš ostala sama.
Pri tipih mogoče deluje to na nekaj procentih, ostali pa te bodo slej ko prej uvrstili med no go...
Tako da finta je samo v tem, da s tem prenehaš....in ja, je tako enostavno kot se sliši.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

tako obnašanje je čisto pod nivojem dobrega okusa. ne moreš kar tako žaliti ljudi in potem reči "ah takšna sem".

drži jezik, ali pa se sooči s posledicami.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Preden karkoli rečeš, preštej do tri ali pa do pet in potem hitro premisli, kaj boš rekla. Ne špilaj se ajs princes, ker ti to ne bo nič dobrega prineslo :? kvečjemu boš odgnala ljudi od sebe, to pa nikakor ni v redu. Si pomislila, kako bo ko boš nekje nekoč v službi? Boš tudi tam vse povedala kot si misliš? Fino, pripravi se na metanje polen pod noge in tožarjenje za vsako figo šefu/šefici... Postani malo bolj taktna, premisli preden kaj rečeš in pomisli, kako bi se ti počutila če bi spoznala nekoga takega kot si ti s svojim obnašanjem.
Nič še ni izgubljenega, dobro je, da se tega zavedaš in si že s tem na dobri poti. Nikakor pa ne smeš samo skomignit z rameni in reč; ja taka pač sem. Ker se zavedaš, da to nisi TI. ;)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

emanuela napisal/-a:Meni je takšno obnašanje otročje in popolnoma neprimerno.Tako vedenje se lahko odpravi takoj, kakor hitro se zamisliš, da pač imaš nekoga rad.

Hm, samo da oseba pride do takega obnašanja je verjetno za tem tudi nek tehten razlog, se ti ne zdi?
Jaz sem bila tudi taka (sicer ne žaljiva do prijateljev), sem bila pa zelo cinična do okolice (včasih sem to pokazala, včasih sem si pa samo v glavi svoje mislila).
In tudi tako lahko ni tega odpraviti, če opaziš, da ti tak način življenja ustreza (meni je, ker sem zraven sebe ohranila tiste, ki sem hotela, vse ostale sm pa "prisilila", da so se mi umikali, vseeno mi je bilo za njihovo mnenje).

Pač ugrizni se v jezik, ko hočeš rečti kaj zlobnega, ker najslabše je, da ta "teror" izvajaš nad prijatelji. Pa mal pr seb glede preteklosti počisti; ker verjemi, tam ležijo problemi.

In ja, ni lepo obnašanje tole, ampak si na dobri poti, saj se tega že zavedaš. Tko da veliko sreče ;)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

oh... nič ni bol odbijajočega od takega tipa ženske. :) mogoče res še tista "i'm better than you" oz. "i'm out of your league" obnašanja :cool:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PooHika »

Ti nekaj pomenijo? Potem se ne bi tako obnašala. Premisli, kje je vzrok....
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Mislm halo, sej bejba sprašuje kako se da to omiliti, tlele jo pa 3/4 folka napada..
Bejba se hoče spremenit, pozabte n to kakšna je, raje ji pomagajte, da bo boljša! ; očitki ne bodo pomagal.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ ti si ji pa pomagala. svaka čast.
kaj. saj je vsako mnenje dobrodošlo. naj se zave kako hudo narobe je to.
saj ji svetujemo naj drži jezik.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

To ni edin post v tej temi, mal bolj gor poglej... :roll:
Odgovori