Ujeta med bivšim in sedanjim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Dead_kid, vidim da si res naletela na biser od človeka (glede narkomana), res ekstrem. tko da ne me napadat, za to kar bom zdej napisala, ker moje mnenje ne velja za tistih 10% ljudi, s katerim si imela tut ti opravka.
Glede droge mate večinoma zlo zlo zgrešene poglede, ker ne poznate dejanske situacije. debata o tem je sicer že tekla v eni drugi temi nekaj časa nazaj. Takih ekstremov kot je dead_kit opislala je MALO. Ne pomen zdej da če se ga človek na vsake toliko časa zadane (tudi če je to vsak vikend), da ne more funkcionirat normalno brez droge. In ne pomen to da bo zjutrej za fruštek en knof pojedu da bo normaln. Takih je malo. In taki so res že podpisal pogobo (if you know what I mean)...
90% ljudi (govorim iz glave, niso to kakšni preverjeni podatki), ki uporabljajo drogo, normalno funkcionira. ne vem kako nej vam še razložim.... alkohol je trda droga (trava mehka), pa pustmo zdej kaj je legalno in kaj ni. Recimo da se ga vsak vikend napijete (pač žurate). Ste đanks? Odvisnik? Boste mogle enga takratkega ruknt zjutri da se ne boste več rukal?

Anyway, se opravičujem za OT, ampak take stvari me včasih res razjezijo. Ker itak vas 3/4 nima izkušenj s tem in nimate pojma v čem govorite - žal.

miska_889, sej ti že veš kako stvari stojijo glede tega - če bi blo tok hudo kokr ene pravjo, najbrž ne bi bla zaljubljena v enga narkomana in dilerja, za katerga ne veš al bo šu piano igrat al ne :) sicer pa sama veš kaj ti je bolj pomembno. jz osebno sm v takih letih (21), da bi ga še na polno žurala in me tak človek, kot je tvoj bivši, pač ne bi motil (oz. mam podobnega tipa sama :D) . Če pa želiš otroka in poroko, se odloči za zdajšnega.
Our passion is our strength <3
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Nenene, se čist strinjam.
Ja, sem mal bolj kritično vse vzela, priznam. Ampak nevem no, tud ta model o kermu je deklina pisala prav da nima službe, da ma kartoteko, droge so tud nekje vmes.. A ni to neka slaba novica. Pa ja, kao living on the edge, sam edge so loh tud druge stvari, nevem, nej gre nag tečt po snegu čez celo naselje. Sej je adrenalinsko, vsi pa vemo, da nas adrenalin naspidira. Pa pač nej to pred partyem nardi pa bo cel večer dobr, če pa ne bo, nej se pa še tm sleče :lol: . Nevem no :D. Pač nism lih nek fan nelegalnih substanc..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Tko al tko nam je blo vsem jasno, da se bo avtorica teme odločila za bivšega, ker v drugačnem primeru sploh nebi razmišljala in bi pustila svojo preteklost za sabo.
Ne rečem da je to slabo če se vrneš k bivšemu, tut sama sm z mojim enkrt šla narazen, pač mladost je norost, in pol sva spet skupej pršla in nama je še dons luštno.

Je res kar je napisala Dita glede drog in tut ok, če se ti ga žura in te tak človek ne obremenjuje zraven.... ampak recimo ali si pa predstavljate življenje s takim tipom? z njim imet otroke?
Če ima že zdej kartoteko (ok pa pustmo to) ampak glede na to da ne dela nič da ne hodi v šolo....mislm polomija noo...
Me pa zanima kera bi pustila svojega otroka v varstvo tipu k bi prej enga skadil oziroma se nafilal s kakršnokoli drugo vrsto droge (sem pa štejem tut alkohol)?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

S tem tipom bosta skupaj itak maksimalno 1 do 2 leti, tako da kakšen otrok upajmo ne bo prišu.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Dead_kid napisal/-a:Ne sej lih to je to, k je že prej vedla kaj hoče, pomojm je upaa na njej bolj ljube predloge..
Sam nevem no sam stran od tazga folka.
Jst ne bi mogla met lepe zveze z osebo, ki drogo prodaja (ker s tem uničuje življenja drugim), al pa ki jo jemle.. Se bova zjutri zbudila, jst bom skadila en cigaret, on bo pa en x pojedu, pa bo namest da bi na zajtrk normaln pršu priskakljov v kuhno. Tazga človeka sploh v stanovanje ne bi vozila.
Pa ja, sem upravičeno kritična, ker je vame zaljubljen narkoman (bil je na horsu, zdj je na metadonu), za mano se je vleku p tud že diler (yeah i live in a fckd up neigbourhood ).
Tko da mal pomisl s kašnim človekom boš ti. Pa stara s 18 let pa mam mal več razuma. Tud o tem mal premisl.
Drgač pa velik sreče one way or another, upam, d ne bodo posledice prehude. :wink:

keri veleumni sklepi. kako ste se vse obesle na to kartoteko, 2 iksa in G trave. meni se zdi dosti večji problem, da dečko nima nobene šole. težje bi živela sčlovekom, ki nima narejene srednje šole, ko pa z nekom, ki zvečer tu pa tam skadi kak joint. in ne, droga in neuspehi v življenju niso nujno povezani.
sicer je pa že dita vse povedala.

tebi pa nekako svetujem, da oba steraš nekam in si najdeš nekoga, ki bo čisto po tvojem okusu. vsaj tako stare mame pravijo
:wink: da če se med dvema ne moreš odločit, potem noben ni pravi zate.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miska_889 »

floribunda napisal/-a:
Dead_kid napisal/-a:Ne sej lih to je to, k je že prej vedla kaj hoče, pomojm je upaa na njej bolj ljube predloge..
Jst ne bi mogla met lepe zveze z osebo, ki drogo prodaja (ker s tem uničuje življenja drugim), al pa ki jo jemle.. Se bova zjutri zbudila, jst bom skadila en cigaret, on bo pa en x pojedu, pa bo namest da bi na zajtrk normaln pršu priskakljov v kuhno. Tazga človeka sploh v stanovanje ne bi vozila.
Pa ja, sem upravičeno kritična, ker je vame zaljubljen narkoman (bil je na horsu, zdj je na metadonu), za mano se je vleku p tud že diler (yeah i live in a fckd up neigbourhood ).
Tko da mal pomisl s kašnim človekom boš ti. Pa stara s 18 let pa mam mal več razuma. Tud o tem mal premisl.
Drgač pa velik sreče one way or another, upam, d ne bodo posledice prehude. :wink:

keri veleumni sklepi. kako ste se vse obesle na to kartoteko, 2 iksa in G trave. meni se zdi dosti večji problem, da dečko nima nobene šole. težje bi živela sčlovekom, ki nima narejene srednje šole, ko pa z nekom, ki zvečer tu pa tam skadi kak joint. in ne, droga in neuspehi v življenju niso nujno povezani.
sicer je pa že dita vse povedala.

tebi pa nekako svetujem, da oba steraš nekam in si najdeš nekoga, ki bo čisto po tvojem okusu. vsaj tako stare mame pravijo
:wink: da če se med dvema ne moreš odločit, potem noben ni pravi zate.

Narejeno ma 3.letno srednjo šolo, si pa želi še nardit +2.
sei zdei sm se uzela čas, zase, da sploh vidm kai si u lifu želim in hočm...
tko da nism z nobenim zdei, ne bivšim in ne sedanjim. :razz: bravo jst :razz:
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

No lepooo...Čestitam! Zdej pa dobro razmisli kaj želiš v življenju! :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

živjo dekleta, bivši tukaj ( oz.sedanji:), za vse tiste, ki imate takšno dobro mnenje o moji prihodnosti in zlorabljanjem drog, morm rečt, da se motite! ne glede na to, kaj ste napisale, s punco sva zelo srečna, in tako bo tudi ostaloo! lp
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:49, skupaj popravljeno 1 krat.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

bom jst:) 8.marca prihaja poročilo :lol:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

miska_889 napisal/-a:živjo dekleta, bivši tukaj ( oz.sedanji:), za vse tiste, ki imate takšno dobro mnenje o moji prihodnosti in zlorabljanjem drog, morm rečt, da se motite! ne glede na to, kaj ste napisale, s punco sva zelo srečna, in tako bo tudi ostaloo! lp
Slika
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

:lol: O vidovita Zorka.....že en mesec sta srečna....ja, najbrž bo 4 life oz do naslednjijh počitnic :D Sam pazi, v naslednjem njenem postu boš ti sedanji. Bi se bala bivšga, zihr se kje skriva še kakšen :lol:
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

floribunda napisal/-a:

se strinjam. :)
poznam kr nekaj takih, ki so uspešni, delavni, ampak včasih tu pa tam za khm, kot oni rečejo : sprostitev, skadijo kakšnega,...
Odgovori