Ujeta med bivšim in sedanjim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

Ujeta med bivšim in sedanjim fantom

Neprebrana objava Napisal/-a miska_889 »

punce prosim pomagajte mi, ker res ne vem kaj naj nardim. ujeta sm med dvema tipom,med bivšim in sedanjim. Sedanji fant je res vse naj,naj, popoln tip, čeprou nism verjela, da to obstaja, ampak obstaja, res me ma ful rad, sam nimam pojma zakaj :? ker si ga res ne zaslužm :? pol je pa tle bivši, ki sva šla po 3h mescih narazen, ker pač sva bla razdalje ene 40km, in je men več pomenilo, da sm med poletjem žurirala, namesto da bi bla z njim.... vem, moja napaka :? in vse več spet razmišljam o bivšemu, ki je baraba, z obsežno policijsko kartoteko, nikjer ne dela, ampak nevem...zdi se mi da ga mam res fullllll rada :? kaj naj nardim? :?: :?: ostanem s sedanjim, ki ima use, in s katerim mam lohka lepo prihodnost, al grem nazaj k bivšemu, ki ga imam res neizmerno rada, ampak nimam prihodnosti :?: aia...stara sm 21 let, in res že dva tedna ne spim zarad tega, in si želim vaše mnenje, bom mogoče vsaj lažje spala :?
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Čist logično. S sedanjim tipom imaš prihodnost, z bivšim pa ne. A ni že to dovolj prepričljivo? :roll:
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

sej vem, sm k to nč ne pomen, da do bivšega več čutm? :cry:
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Odloči se sama. Nenazadnje pa... zaradi kakšnih zadev ima bivši policijsko kartoteko?
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

mislim da bi pri tem porala gledat na to koga imaš raje, drugače boljše da nisi z nobenim od njiju, ker ni fer do sedanjega da si z njim če imaš bivšega raje.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

BHawk napisal/-a:Odloči se sama. Nenazadnje pa... zaradi kakšnih zadev ima bivši policijsko kartoteko?

....mislm, da to nima nobene veze zakaj ma kartoteko :)
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

mala-anchy napisal/-a:mislim da bi pri tem porala gledat na to koga imaš raje, drugače boljše da nisi z nobenim od njiju, ker ni fer do sedanjega da si z njim če imaš bivšega raje.

torej naj bom z bivšim spet,čeprou nimava prihodnosti?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

miska_889 napisal/-a:
BHawk napisal/-a:Odloči se sama. Nenazadnje pa... zaradi kakšnih zadev ima bivši policijsko kartoteko?

aja. tako to gre? torej manjšo tatvino- npr. kraja obleke, enačiš z ropom banke??? :eek:
zelo veliko vezo ima.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

claire napisal/-a:
miska_889 napisal/-a:

aja. tako to gre? torej manjšo tatvino- npr. kraja obleke, enačiš z ropom banke??? :eek:
zelo veliko vezo ima.

hehe, kartoteko ma zarad droge, sam mene to nč ne mot :) k mi full pomen :)
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

miska_889 napisal/-a:
mala-anchy napisal/-a:mislim da bi pri tem porala gledat na to koga imaš raje, drugače boljše da nisi z nobenim od njiju, ker ni fer do sedanjega da si z njim če imaš bivšega raje.

torej naj bom z bivšim spet,čeprou nimava prihodnosti?

to se boš morala sama odločit..jaz samo povem da ni fer :wink:
zakaj pa nimata prihodnosti?
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

miska_889 napisal/-a:hehe, kartoteko ma zarad droge, sam mene to nč ne mot :) k mi full pomen :)

:roll:

Menim da ko se bo naslednjič policija ustavila pri njem pa da te bo dobila pri njem srečala jih ne bo nič ganilo če ga imaš rada. Tip že sam po sebi kliče po problemih. Tace stran, pa če ga maš še tako zelo rada. Nekaj je če ljubiš "normalnega" tipa, nekaj drugega pa če ma probleme z drogam. IN NIKAKOR GA NE POSKUŠAJ BRANIT V NASLEDNJIH POSTIH!!!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

miska_889 napisal/-a:hehe, kartoteko ma zarad droge, sam mene to nč ne mot :) k mi full pomen :)

ja fajn. DEBELA kartoteka zaradi mamil. zakon!
pri svojih 21ih pa boš menda ja šla stran od njega. čimdalj! imaš tudi tretjo možnost. da pustiš sedanjega, glede na to da do njega ni pravih čustev. in si poiščeš drugega fanta. a se ti to še ni posvetilo?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

BHawk napisal/-a:

:roll:

Menim da ko se bo naslednjič policija ustavila pri njem pa da te bo dobila pri njem srečala jih ne bo nič ganilo če ga imaš rada. Tip že sam po sebi kliče po problemih. Tace stran, pa če ga maš še tako zelo rada. Nekaj je če ljubiš "normalnega" tipa, nekaj drugega pa če ma probleme z drogam. IN NIKAKOR GA NE POSKUŠAJ BRANIT V NASLEDNJIH POSTIH!!!

lej....sej ga nč ne branm... sam ko je bil z mano, je bil ful pridn, je nehal z usem... in tud vem, da če bi bil z mano, bi blo vse ql, k me ful posluša in use, in vem da če bi bil z mano bi se skuliral :( ja pa tud nima problemov, da bi bil on uživalec... tud nikol ni bil :!:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Jaz tudi pravim, da bivšega fanta pusti pri miru...za sedanjega se pa odločil sama če je to to...ampak glede na to, da si v dvomim, mislim da ni pravi zate.
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

miska_889 napisal/-a:lej....sej ga nč ne branm... sam ko je bil z mano, je bil ful pridn, je nehal z usem... in tud vem, da če bi bil z mano, bi blo vse ql, k me ful posluša in use, in vem da če bi bil z mano bi se skuliral :( ja pa tud nima problemov, da bi bil on uživalec... tud nikol ni bil :!:

1. A ti verjameš v pravljice? Si pripravljena svojo prihodnost stavit na to da te RES posluša? Ta tvoja trditev je čisti oksimoron. Tip se ukvarja z drogo, ali tebe pa posluša. Njegov karakterni značaj se že ne ujema s tem kar praviš...

2. Statistika pravi da 7 od 8 ljudi ki drogo preprodajajo, jo tudi uživajo. Ali občasno ali redno - to ni pomembno :!:
Odgovori