punce prosim pomagajte mi, ker res ne vem kaj naj nardim. ujeta sm med dvema tipom,med bivšim in sedanjim. Sedanji fant je res vse naj,naj, popoln tip, čeprou nism verjela, da to obstaja, ampak obstaja, res me ma ful rad, sam nimam pojma zakaj

ker si ga res ne zaslužm

pol je pa tle bivši, ki sva šla po 3h mescih narazen, ker pač sva bla razdalje ene 40km, in je men več pomenilo, da sm med poletjem žurirala, namesto da bi bla z njim.... vem, moja napaka

in vse več spet razmišljam o bivšemu, ki je baraba, z obsežno policijsko kartoteko, nikjer ne dela, ampak nevem...zdi se mi da ga mam res fullllll rada

kaj naj nardim?

ostanem s sedanjim, ki ima use, in s katerim mam lohka lepo prihodnost, al grem nazaj k bivšemu, ki ga imam res neizmerno rada, ampak nimam prihodnosti

aia...stara sm 21 let, in res že dva tedna ne spim zarad tega, in si želim vaše mnenje, bom mogoče vsaj lažje spala

Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!