Tvoja droga

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportsman »

najprej bi bilo mogoče potrebno razjasniti- je dvigovanje uteži šport???

če poznamo človeško telo in procese ki se odvijajo v njem dvigovanje uteži NI šport
lahko pa pomembno pripomore k boljšim športnim dosežkom!!!

-skrb za kario vakularni obtok, za pljuča, in boljši vo2max, boljšo vdržljivost to je šport - tega fitnes ne doseže

sam poskušam biti multi . to pomeni da tečem, kolesarim, plavam, igram košarko (to je nekako osnova), nato pa še hoja v hribe, badminton, namizni tenis
poleg tega pa imam tudi fitnes vadbo
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Asex »

No saj ni samo kviftanje. Vmes je še nogomet z bratom, košarka, kdaj pa kdaj grem drsat v Tivoli (z bratom oz. sam)..Vseeno pa večino časa porabim za dvigovanje uteži kar pa seveda zraven vklučuje tudi tek, da vzdržujem kondicijo.
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feldman »

-čiki
-trava
-računalnik
-šport
-tv

Kake pol leta sm biu odvisn še od speeda ampak sem se rešu :):)
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka

A res čisto nič ne ceniš svojega življenja, da kadiš travo in šmrkaš speed?
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Asex in kako lahko ti še sploh dihaš ta zrak, ko pa je tako onesnažen? Zakaj se voziš z avtom, ko pa ne užiješ življena z polno paro? Kako lahko piješ alkohlne pijače in vso ostalo pijačno navlako, ko pa je voda najbol zdrava? In sploh kako lahko kadiš????
:eek: :eek:

Mislim kolk pa ceniš svoe življenje??? :eek: :eek:
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

alkohola ne pijem, kadim ne.

drugače pa:
kava
šport- rekreativno, po tvju
biti v naravi
kot kaže, pa tudi žemlje :lol:
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka

Fay napisal/-a:Asex in kako lahko ti še sploh dihaš ta zrak, ko pa je tako onesnažen? Zakaj se voziš z avtom, ko pa ne užiješ življena z polno paro? Kako lahko piješ alkohlne pijače in vso ostalo pijačno navlako, ko pa je voda najbol zdrava? In sploh kako lahko kadiš????
:eek: :eek:

Mislim kolk pa ceniš svoe življenje??? :eek: :eek:

Aha torej je kajenje trave in snifanje speeda vredu? Obesiš se pa na mojo edino razvado in to je kajenje. :roll: Na kar sicer nisem ponosen ampak žal ni volje, da bi nehal.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Torej ne moreš trdit, da nekdo čisto nič ne ceni življenja...

In ne ni dobro. Nisem nikoli rekla tega. Ampak si se tako napiro, da sm kr kihnila. Ista razvada, pač ti kašlaš, nekoga pač nosna votlina peče :wink:
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka

Fay napisal/-a:Torej ne moreš trdit, da nekdo čisto nič ne ceni življenja...

In ne ni dobro. Nisem nikoli rekla tega. Ampak si se tako napiro, da sm kr kihnila. Ista razvada, pač ti kašlaš, nekoga pač nosna votlina peče :wink:

Še zdaleč ni ista razvada kajenje cigaret in snifanje speeda. :roll:
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Asex napisal/-a:A res čisto nič ne ceniš svojega življenja, da kadiš travo in šmrkaš speed?

Čisto malo ga pa le cenim. Drugače pa zaradi trave ni in ne bo nikoli noben umrl. Zaradi tobaka mogoče če se meša zraven (probajte kak čaj alpa meto kot alternativa) :) Z speedom sem pa opravil...
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka

Feldman napisal/-a:
Asex napisal/-a:A res čisto nič ne ceniš svojega življenja, da kadiš travo in šmrkaš speed?

Čisto malo ga pa le cenim. Drugače pa zaradi trave ni in ne bo nikoli noben umrl. Zaradi tobaka mogoče če se meša zraven (probajte kak čaj alpa meto kot alternativa) :) Z speedom sem pa opravil...

Je dosti to, da ti uničuje možganske celice in poškoduje spomin. Sploh pa to, da ta današnji skunk kot opazujem postaja še skoraj tako kot heroin.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Asex napisal/-a:
Feldman napisal/-a:

Je dosti to, da ti uničuje možganske celice in poškoduje spomin. Sploh pa to, da ta današnji skunk kot opazujem postaja še skoraj tako kot heroin.

Uf... pretiravat pa spet ni treba...
Our passion is our strength <3
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Nevem nekje sem prebral da ti jih alkohol uničuje, trava jih pa samo spravi iz njihovega tira...No sej niti nevem kak ti bo napisal sam nekak tak sem prebrau pred časom...No pa trava ni vredo za določena obdobja ko moreš bit zbran pa tak...Če neham zdej bom čez dva mesca meu isto sposobnost spomina kot predno sem začel. Drugače pa je itak najboljše kdaj pa kdaj...Sam meni to ni dosti heh:) No zame je to vredu novica ker za heroin sem slišal da so nebesa na zemlji, ampak ga nisem nikol probal. Pač odvisno od vrste ane :)
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

Eh, zame so nebesa na zemlji, ko sem (srečno) zaljubljena. :D
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

kaj pa heroin+zaljubljenost=nebesa na zemlji potencirano na čas ? :O Ajaa pozabil sem še dodat da sm odvisn tut od muzike :)
Odgovori