Tvoja droga
Tvoja droga
Kaj je tvoja droga?
mišljeno je cigareti, alkohol, trava,...itd, tut šport hehe
kaj ste ze probal in a ste od kaksne stvari odvisni, kakšni občutki so?
mišljeno je cigareti, alkohol, trava,...itd, tut šport hehe
kaj ste ze probal in a ste od kaksne stvari odvisni, kakšni občutki so?
To spada pod čustva ker ...?!
Edino, če bi šlo za "droge" in odvisnost u smislu ljubezni, odnosou, ...
In pa tema o drogah, takšnih, kot jih navajaš ti, obstaja, pa ne samo ena.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:To spada pod čustva ker ...?!
kukr jst to temo razumem, gleda na tist itd umes, je mislna dejansko kaj nas omamlja nasplošno...Ali so to cigareti, droge, šport, čokolada,....
od česa smo v žiulenju odvisni, verjetno?
no moje droge so:
-Jaffa piškoti-jih sploh ne kupujem, ker jih prec zmanjka, ker so najnajboljši piškoti ever!

-odvisna sem od ljubezni, brez ljubezni bi umrla, res bi umrla!Morem imet ljubezen mojih bližnjih in ljubezen fanta, to mi sploh največ pomeni v žiulenju!
-odvisna sem od šopinga, čeprav sem (do jutr

-cigareti, spihična odvisnost.Neki pač morm držat usake tolk u roki in v usta tlačt

-odvisna sem od vožnje z avtomobilom. Učas natankam kr pouhn tank pa se vozim in vozim naokoli.Nevem, vožnja me ful pomirja in to da sem sama v auto in psolušam svojo najljubšo musko je res balzam za dušo!nevem kaj sm študirala, da že prej nism šla izpita delat hehe
-odvisna sem tud od taplavih Orbit čigumojou....Na dan požvečem zihr dve škatle
-odvisna sem do mojih dveh toplih plišastih piđamc. Kjerkoli, kadarkoli, vedno sta z mano in vedno kumi čakam, da jih oblečem.enostavno sta najlažje, najtoplejše in najmehkejše.

-odvisna (no prej obsedena) sem s heloukity LOL
-šoping: čedalje bolj in bolj zapravljam po nepotrebnem. po razprodajah začnem z odvajanjem
-ljubezen: no kot je že purple napisala, fanta in družine ne zamenjam za nič na svetu. aja pa kolegice
-nekatere serije in nanizanke (vse od csi,gossip girl, prison break,o.c. ...) nisem zdrava, če ne vidim novega dela še isti dan ko izide
-alkohol občasno na žurkah
-benetton: sigurno mam več ko pol omare od te firme. aja, no saj se odvajam od nakupovanja
-testenine s tuno in sveže pečene žemljice s tuninim namazom: najboljša hrana ever (vsakodnevno
)
-laptop in internet na splošno (msn, fashion blogi, trači, forumi, photoshop...)
pa sigurno še mali milijon takih in podobnih stvari, pa bi bil predolg post

-ljubezen: no kot je že purple napisala, fanta in družine ne zamenjam za nič na svetu. aja pa kolegice
-nekatere serije in nanizanke (vse od csi,gossip girl, prison break,o.c. ...) nisem zdrava, če ne vidim novega dela še isti dan ko izide
-alkohol občasno na žurkah
-benetton: sigurno mam več ko pol omare od te firme. aja, no saj se odvajam od nakupovanja
-testenine s tuno in sveže pečene žemljice s tuninim namazom: najboljša hrana ever (vsakodnevno

-laptop in internet na splošno (msn, fashion blogi, trači, forumi, photoshop...)
pa sigurno še mali milijon takih in podobnih stvari, pa bi bil predolg post

očitno sm prva
KAVAAAAAAAAAAAAA joj umrem brez njeeeee
pa itak moj tip je moja največja droga ker sm ratala prava razvajenka od kar ga mam greva skupi povsod pa najina skupna obsesija so pa čevlji oba jih mava polno omaro pa odvisna sm tut od shoppingov sploh z njim skupi
pa moje kolegice itak vedno dost smeha in ostalih stvari

pa itak moj tip je moja največja droga ker sm ratala prava razvajenka od kar ga mam greva skupi povsod pa najina skupna obsesija so pa čevlji oba jih mava polno omaro pa odvisna sm tut od shoppingov sploh z njim skupi

pa moje kolegice itak vedno dost smeha in ostalih stvari
Moja droga?
Jah...navsezadnje ni noben človek svoboden v 100% tako da droga je lahko čisti zrak, voda, itd.
Recimo da so neka moja nezdrava navada definitivno cigareti...drugega pa nimam..pa tudi tale moja navada postaja nenavada že nekaj časa in jo bom ugonobil v zelo kratkem času.

Jah...navsezadnje ni noben človek svoboden v 100% tako da droga je lahko čisti zrak, voda, itd.
Recimo da so neka moja nezdrava navada definitivno cigareti...drugega pa nimam..pa tudi tale moja navada postaja nenavada že nekaj časa in jo bom ugonobil v zelo kratkem času.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE