SIEENA napisal/-a:Predzadnje so mi hude! Še posebi hlačke!
Men so tut te dobre, ostale mi niso.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
jz si jih pa od vedno v calzedoniji kupujem ker mi majo res super stvari... ucas sm po njih v trst hodila, zdj jih majo pa ze pr ns, sam po mi je pa bed k skos mislm da bom kje ksno z enakimi srecala... drgac ma pa se roxy lepe, pa diesel...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
a ste vidle kje tako obliko podobno...gre se za to da se popek skrije. pa ni treba bit tigrasto,najbol bi bla wsela nekih tkih crnih ki bi popek pokrile pa bi to blo to
mah kaj boga,lena rit kaj čes zaj se je prepozno jokat drugace sej so meni lepe kopalke dvodelne bi mela ne,sam kaj ko se to tk grdo vidi,mislim sej zdaj ze bledio pa solari naredi svoje...sam zginlo pa itak neo nikol.pč zto bi rada neke tke kopalke da se jz bols pocutim
¤MajC¤ napisal/-a: a ste vidle kje tako obliko podobno...gre se za to da se popek skrije. pa ni treba bit tigrasto,najbol bi bla wsela nekih tkih crnih ki bi popek pokrile pa bi to blo to
vidla v maxiju pa v nami se mi zdi da tud... črne mislm da... sam če maš večje prsi oz. take ki jih mal gravitacija daje zna tak model kopalk zelo slabo zgledat... moje izkušnje pač