Ali bi me tud to moglo bit sram

barbie_girl_85 napisal/-a:, ker ga lahko prišparam za neprijetne vonjave in mi ni težko v dobro njegovega "nosu" narediti par korakov. Zakaj pa ne, če se da?
Zdej pa še en izmišljen primer.....mož in žena, poročena 10 let. Mož je ženo videl prdeti, rigati, menjavati vložke, si stiskati mozolje, .... V službi ima sodelavko, in njene "temne" plati ne pozna. Je potem čudno, da se mu zdi bolj privlačna, uglajena in ženstvena od tiste prdeče doma? Pa naj bo žena še toliko lepša in pametnejša....
claire napisal/-a:^^ mogoče zato, ker to ni ravno "stvar olike" v pravem pomenu besede. stvar olike je pozdraviti. pozdraviš ali pa ne. če ne, si neolikan. ne moreš pa tega primerjati z potrebami telesa na katere človek včasih nima vpliva (prdenje, riganje, kihanje...).
saj tu nobena ne govori o tem, da kdo na silo prdi pred partnerjem (koliko sem brala komentarje). mislim, da se vsak marsikdaj umakne. ko pa ni šanse da se, ali je na primer v postelji, pa se mu pač ni treba, ker je to naravno.
kalanhoja napisal/-a: Ne vem, če je položaj očeta, ki ga ena opisuje tukaj pri prdenju ravno olikan.
purple_rain napisal/-a:^^Sori, ne razumem?
A je težko verjet, da nekateri ločijo med obnašanjem doma in v poslovnem svetu (kar je sploh tema celotne debate)?