Ljubica poročenemu moškemu
...avtorici teme... sklopiš čustva...
shit je če se na osebo navežeš...
kaj pa če dejansko ne bi sprejela denarja? materialno gledano ne bi sprejela nobene dobrine...in bi tega tipa imela pač kot FF?
jaz pod pojmom prostitutka, prodajalka ljubezni, ljubica... razumem da je za to plačana, materialno gledano...in če ne bi bla? (to se sicer ne tiče avtorice, me zanima pa vaše mnenje)...kaj bi torej bila oseba ki se daje dol s poročenim in ni zato nič plačana oz ne prejema nobenih dobrin?
in ja...ena (ne vem sicer katera) napisla, da bi tej deklini pokazala vraga al neki tazga...očitno je že bil razlog da je oče bil s to deklino...kar tako zaradi lepšega pomoje ne...
shit je če se na osebo navežeš...
kaj pa če dejansko ne bi sprejela denarja? materialno gledano ne bi sprejela nobene dobrine...in bi tega tipa imela pač kot FF?
jaz pod pojmom prostitutka, prodajalka ljubezni, ljubica... razumem da je za to plačana, materialno gledano...in če ne bi bla? (to se sicer ne tiče avtorice, me zanima pa vaše mnenje)...kaj bi torej bila oseba ki se daje dol s poročenim in ni zato nič plačana oz ne prejema nobenih dobrin?
in ja...ena (ne vem sicer katera) napisla, da bi tej deklini pokazala vraga al neki tazga...očitno je že bil razlog da je oče bil s to deklino...kar tako zaradi lepšega pomoje ne...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
povzetek vsega z njim mi je fajn, tko in tko, prepustila se bom toku... ne glede na vse negativne odzive, želje, nasvete, .... res se mlada in vse imam še pred sabo, izgubit nimam nič!
da pa si ne najdem nekoga mojih let, trenutno takega ne poznam, ki bi mi v vseh pogledih bil res res všeč, tako da dokler ne najdem nekoga mojih let bom pač s starejšim ker mi je z njim dejansko lepo.
da pa si ne najdem nekoga mojih let, trenutno takega ne poznam, ki bi mi v vseh pogledih bil res res všeč, tako da dokler ne najdem nekoga mojih let bom pač s starejšim ker mi je z njim dejansko lepo.
Miss N. napisal/-a:....očitno je že bil razlog da je oče bil s to deklino...
Sex? Pumpanje ega?

IMO
A goal without a plan is just a wish.
Miss N. napisal/-a:jaz pod pojmom prostitutka, prodajalka ljubezni, ljubica... razumem da je za to plačana, materialno gledano...in če ne bi bla? (to se sicer ne tiče avtorice, me zanima pa vaše mnenje)...kaj bi torej bila oseba ki se daje dol s poročenim in ni zato nič plačana oz ne prejema nobenih dobrin?
^^mene še vedno to zanima...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Verjetno bi tudi malo drugače gledala na situacijo, saj ne bi iskala pozornosti pri njem (darila, rože).
Pomoje bi bila inteligentna, svobodomiselna, samostojna in čustveno stabilna (če ne bi iskala njegove pozornosti, potrjevanja, varnosti na kakršenkoli način). Ampak mislim, da je takih zelo zelo mal.
V takšnem odnosu ljubica/poročen, se ponavadi ustvari vez, ker moški da svoj del odnosa/vezi s tem, ko ji daje pozornost (darila), kot "poskrbi za njo", ženska pa svojo vlogo odigra, ko se mu preda/se mu zaupa.
Tako trenutno razmišljam
.
Pomoje bi bila inteligentna, svobodomiselna, samostojna in čustveno stabilna (če ne bi iskala njegove pozornosti, potrjevanja, varnosti na kakršenkoli način). Ampak mislim, da je takih zelo zelo mal.
V takšnem odnosu ljubica/poročen, se ponavadi ustvari vez, ker moški da svoj del odnosa/vezi s tem, ko ji daje pozornost (darila), kot "poskrbi za njo", ženska pa svojo vlogo odigra, ko se mu preda/se mu zaupa.
Tako trenutno razmišljam

A goal without a plan is just a wish.
-
- Kofetarica
Miss N. napisal/-a:kaj bi torej bila oseba ki se daje dol s poročenim in ni zato nič plačana oz ne prejema nobenih dobrin?
Njegova žena

Ljubica. Če si 'punca' od poročenega moškega (torej, ne dekle na klic ali kaj podobnega), potem si ljubica, pa če dobivaš darila ali ne. Saj nimajo vsi moški, ki imajo ljubico, kupov denarja.
Ampak, če naj bom malo zlobna, če ne dobiva nobenih daril, potem je zelo boga ljubica

Every rose has its thorn
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kaj ima evolucija veze s tehnologijo? ... jah veliko ... poglej si razvoj pred industrijsko revolucijo in kaj se je dogajalo po njej ... že to ti pove veliko o načinu življenja in s tem tudi o načinu razmnoževanja.
Hočeš nočeš ... evolucija in tehnologija gresta z roko v roki
Mogoče bi bilo tudi praktično si razjastnit kaj komu predstavlja evolucijsko višje razvit, glede nato, da si v svojem sklepanju prišel do nekakšne trditve, da je primitvna plemenska skupnost evolucijsko višje razvita družba.
Hočeš nočeš ... evolucija in tehnologija gresta z roko v roki

Mogoče bi bilo tudi praktično si razjastnit kaj komu predstavlja evolucijsko višje razvit, glede nato, da si v svojem sklepanju prišel do nekakšne trditve, da je primitvna plemenska skupnost evolucijsko višje razvita družba.
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Horus napisal/-a:Evolucijsko visje razvit je tisti, ki ohrani vrsto a ni res. In to so tisti, ki imajo potomce. Kaj ti hasni 10gigahercni PC ce nimas frocev in tvoji geni izginejo
v tem se moje in tvoje mnenje razlikujeta. Menim, da je namanjši problem otroka naredit in to zame ni neko merilo razvitosti. Potem takem so romi najbolj razviti narod v sloveniji, kljub pomanjkanju izobraževanja (govorim o nepismenosti).
Veliko bolj mi je pomemnejša kvaliteta življenja in klima bivanja ... in zame je evolucijsko razvitejši tisti, ki se je dvignil iz nivoja spolovil

... kdo bo pa nadaljeval človeško vrsto? ... do sedaj so to bili najbolj prilagodljivi ...