Ujeta med bivšim in sedanjim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miska_889 »

~NIA~ napisal/-a:kaj sta se zmenila??

sedanjemu sem vse povedala, da sm zmedena in ne zmešana :lol: pa je reku naj si vzamem čas, da se odločim kaj sploh hočm, tko da sva si uzela t.i. pavzo, pa bomo vidl kaj bo čas prinesel... da me ma rad, sm naj se odločm... :oops: z bivšim pa tud ne vem kaj bi... zdej si bom mal časa uzela sama zase, pa bom vidla kaj bo :)
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

ne z enim ne z drugim.
~¤Napad je najboLjša obramba.¤~
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

Punca, življenje s kriminalcem ni rožnata stvar. Ja, ponavadi imajo veliko denarja. Ja, te razvajajo. In ja, lažejo na vsakem koraku (to da je nehal z razpečevanjem droge, ko je bil s tabo - jeah, right), manipulirajo z ljudmi in uničujejo njihova življenja.

Kaj boš storila, ko vaju 1x policija ustavi in najdejo v avtu drogo? Ti si bila zraven...

Mislim, da ne veš, kaj pomeni živeti s kriminalcem.

Trenutno ti je všeč, ko te razvaja, ti daje občutek, da si mu vse na svetu. Razmisli o tem, da, če ne bo prenehal s tem, kar dela (kar očitno ne bo, ker nikjer ne dela in ne zna služit denarja), ne bo vedno dosegljiv, ker bo moral dostavit robo, da bo moral sredi noči odditi, da ne moreš planirati dopusta, ker ne veš, kdaj bo imel čas za to, da boš vedno na drugem mestu (ker je ˝služba˝ pomembnejša, saj so nad njim ljudje, ki mu ukazujejo), da se bo kdaj zgodilo, da ga boš morala iti na policijo iskat, v zaporu obiskovati, lagati zanj pred drugimi ljudmi, pred svojimi prijatelji (vsem pač ne moreš povedati, da je tvoj fant kriminalec), lagati svoji družini, kaj on počne, paziti na svoje besede, da se ti ne zareče....

Ampak, če ga ljubiš...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Drobtinica napisal/-a:Ampak, če ga ljubiš...

:roll:
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

tmis_ napisal/-a:
Drobtinica napisal/-a:Ampak, če ga ljubiš...

:roll:

My point exactly.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Joj pa saj ni nujno da je kriminalec no... ne me narobe razumet, ne zagovarjam tega, ampak kako pa ti veš da on 'kile premetava' oz. se na veliko okvarja z drogo??
Mogoče so ga kdaj v kakšnem gozdu kriminalisti dobili z đojntom. mogoče so ga na kakem partiju dobili z 2ma exstazijema. to gre v kartoteko. in to za moje pojme ni noben kriminalec. lahko da je včasih dost trave pokadil, pa je včasih tut kak gram prodal, da ne bi bil pač tok v minusu, pa so ga dobil. brezveze je zdej govort o nekem drogerašu/đankiju/kriminalcu, če ne vemo točno kaj se je dogajalo, kdaj se je to dogajalo (lahko so to 5 let stari prekrški in se je tip že spremenu)...

pa še moj nasvet avtorici teme: poslušaj svoje srce! kaj ti bo najboljši tip, če nisi zaljubljena vanj? če si zaljubljena v bivšiga, bod z njim. pa tut če boš naredila napako - na napakah se učimo. sej si še mlada :)
pa glede tega da z bivšim nimaš prihodnosti: jz sm tut že 1 leto pa pol s tipom, s katerim vem da ne bom celo življenje, pa še vseen skoraj 2 leti uživam. stara sem 21 in mam še čez glavo dost časa da si najdem resnega tipa s katerim se bom hotla poročit in imet otroke.
Our passion is our strength <3
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*mala* napisal/-a:Skensli oba. Če imaš glede obeh pomisleke, ni nihče zate :wink:

Slika
Sej ves, da je vecini zensk zveza ali odsotnost le-te centralna stvar v lajfu?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

a so ti nasveti tuki kej pomagal pri odločitvi?
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Jah navem kaj od bivšega pričakuješ.... Sicer je pa tako, če se nubenim od teh nimaš namen poročit je pol tko al tko vseeno.
Najbolj da narediš kr tebi paše, ker itk se boš mogla sama odločt al boš upoštevala srce al razum.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miska_889 »

Hvala Dita :) ker je nekako tako, kot si napisala. ne obrača on kile, in nima kartoteke zarad nekih velikih prekrškov, ampak res zarad kakšnih ecstasyjev na partyjih, pa ko so ga obrnil so mu kakšen gram al pa dva za kadit najdl :) tko da, hvala ker me razumš :oops:

uzela sem si čas, da mau premislm, in se nekako nagibljam k temu, da bi bila spet z bivšim, ker je res, da ne glede na to kako je moj " sedanji" popoln, če jst v srcu ne čutm to kar bi mogla, je brezveze da sem z njim. :)

Drobtinica : ne, me ne razvaja, in mi ne laže, ne manipulira z mano, in ne uničuje drugim življenja, ker če jim ne bi on prodal, bi jim pa nekdo drug, odločitev glede droge je pa v vsakem posamezniku :)
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Ma oba sta dobra, da te sploh še gledata. Zakaj?

Bivši, ker ve, kaj delaš sedanjemu, sedanji pa ker ve, da razmišljaš o vrnitvi k bivšemu in ti revci daje še čas, da se odločš. Oh, prosim te lepo, pr men bi tak tip k bi razmišlu, da se vrne k bivši odletu v sekundi, ker res ne rabm take drame v lajfu!

Zber se, pa se odloč, pa nehi nategvat oba! Mal nesramen post, ampak špilaš eno princesko, k se boga revca ne zna odločt!

Na tvojem mestu bi pustila oba pr miru, ker očitno noben ni zate, če se tko težko odločš!
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

itak si vedla da se boš vrnila k biušemu še predn si odprla tle temo in neglede na to kaj ti me kle svetujemo boš ti nardila po svoje tko da nevem u čem je fora da odpreš tako temo?
vse so ti rekle da se ne vračat h biušemu in ti nega zagovarjaš da kok je on oh in sploh dobr in zdej greš nazaj h nemu
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

ah prosim te lepo.
o drogah pišeš kot o aerobiki. "človek se sam odloči...". da. in če je človek pameten vsi vemo kako se odloči.
tudi ti, če si pametna vemo, da naj bi pustila oba na miru, ker si ena velika hinavka.
glede na to, da razmišljaš o vrnitvi k bivšemu, nimaš kaj dosti v glavi.

(aja- on ne uživa mamil. le na partyje hodi in tam drugim eke prodaja :stupid: . oh naivnosti ni konca...)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mahagonij napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Skensli oba. Če imaš glede obeh pomisleke, ni nihče zate :wink:

Slika
Sej ves, da je vecini zensk zveza ali odsotnost le-te centralna stvar v lajfu?

:lol: True

Avtorica teme je pa ena kura več, ki ne ve kaj bi rada :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Ne sej lih to je to, k je že prej vedla kaj hoče, pomojm je upaa na njej bolj ljube predloge..
Sam nevem no sam stran od tazga folka.
Jst ne bi mogla met lepe zveze z osebo, ki drogo prodaja (ker s tem uničuje življenja drugim), al pa ki jo jemle.. Se bova zjutri zbudila, jst bom skadila en cigaret, on bo pa en x pojedu, pa bo namest da bi na zajtrk normaln pršu priskakljov v kuhno. Tazga človeka sploh v stanovanje ne bi vozila.
Pa ja, sem upravičeno kritična, ker je vame zaljubljen narkoman (bil je na horsu, zdj je na metadonu), za mano se je vleku p tud že diler (yeah i live in a fckd up neigbourhood ).
Tko da mal pomisl s kašnim človekom boš ti. Pa stara s 18 let pa mam mal več razuma. Tud o tem mal premisl.
Drgač pa velik sreče one way or another, upam, d ne bodo posledice prehude. :wink:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Odgovori