Slaba drža
zdej tud obstajajo eni trakovi. Tko na hrbt nalepiš 4 trakove in ti pomaga zadržavat tvojo poklapanost. Ker te preprost zategnejo nazaj tko k morš bit.
ful je dobra zadeva..moja sestrična jih ma, nima veze nč s top shopam ipd. "jajci" ampak jo uporabljajo športniki, ker jim hrbtenica/drža dost trpi če se ukvarjajo s kkšnim takim športom. Kar se tiče sestrične..ona je mel ful blemou, kaj nej bi ji pomagal da bi se bolj ravno držala, ker je prou izvid pokazal da nekej more s temu nardit (je še mlada, tok da še lahko dost ukrepa) in je mela use te žoge itd..pa ji to do zdej najbol pomaga, ker je PRIMORANA tko sedet k je treba, tko hodt k je treba ... in to kjerkoL je!
ful je dobra zadeva..moja sestrična jih ma, nima veze nč s top shopam ipd. "jajci" ampak jo uporabljajo športniki, ker jim hrbtenica/drža dost trpi če se ukvarjajo s kkšnim takim športom. Kar se tiče sestrične..ona je mel ful blemou, kaj nej bi ji pomagal da bi se bolj ravno držala, ker je prou izvid pokazal da nekej more s temu nardit (je še mlada, tok da še lahko dost ukrepa) in je mela use te žoge itd..pa ji to do zdej najbol pomaga, ker je PRIMORANA tko sedet k je treba, tko hodt k je treba ... in to kjerkoL je!
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
- Sramežljivka
- razmazena_maca
- Debatorica
Ja pas je zakon!! Meni je fejst pomagal. Ja tut pol ko ga nehaš nosit maš lepo držo in to zato ker ga nosiš kr pogosto in se telo navadi potem tako držo držat. Na navodilih ti drugače vse piše kako pogosto pa to. Samo glej, da si boš kupila pravo velikost, ker te ne sme preveč ribat. Jas sem ga kupila v sanolaborju in je bil ene 10€ se mi zdi... drugače ga pa ima zdaj moja sestrična, ki ima probleme z držo
Mislim, da bo kr šel iz roda v rod ta pas