Slaba drža
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Slaba drža
Zadeva je taka,da imam velike probleme z držo.Zanima me če mogoče kdo pozna kakšen pripomoček,s katerim bi to lahko popravila.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja res je ja...kozmodisk je za bolečine v hrbtu ne pa za pomoč pri pravilni drži...
Mislim, da je za pravilno držo namenjena una žoga, ki na njej sediš. Tudi sama sem se zelo pokvarila pri drži in se kr mal puklasto držim...
Mene tudi zanima kaj narediti za boljšo držo?
Mislim, da je za pravilno držo namenjena una žoga, ki na njej sediš. Tudi sama sem se zelo pokvarila pri drži in se kr mal puklasto držim...
Mene tudi zanima kaj narediti za boljšo držo?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Hmm, mislim, d abi pomagala tista velika žoga, kot je že Tigi rekla. Za kaj drugega pa res ne vem... Najboljš je, da kontroliraš samega sebe, ter da vedno sediš pokončno.
Spomnim se tudi, da so kar nekaj časa nazaj na Top shopu prodajali kot nekakšen pas, ki si si ga dal na hrbet in je zapisakl, če si se začel pukljasto držati
Spomnim se tudi, da so kar nekaj časa nazaj na Top shopu prodajali kot nekakšen pas, ki si si ga dal na hrbet in je zapisakl, če si se začel pukljasto držati

Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
*slatka* napisal/-a:Spomnim se tudi, da so kar nekaj časa nazaj na Top shopu prodajali kot nekakšen pas, ki si si ga dal na hrbet in je zapisakl, če si se začel pukljasto držati
Ja to ful pomaga. Ena sošolka je to mela in se ji je drža res popravila.
Drgač pa jaz priporočam balet.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
moje mnenje.. najprej popazi na pravilno držo pri npr. sedenju, ... pa tudi ko stojiš recimo, popazi da se držiš čimbol zravnano, pa dej se pred ogledalo, pa mal potrenjri, sej s časom ti bo to itak pršlo to v kri.. js sm della na tem pa mam zdej čist ravn hrbet. seveda ne pozabi na telovadbo, .. pa mislm da tudi vzglavnik igra pommbno vlogo pri temu
-
- Komunikatorka
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
navadno je slaba drža posledica prešibkih mišic, ki podpirajo hrbtenico. tos e še posebej izrazi pri lenih pubertetnikih, ki nič ne migajo; rastejo, a mišice ne morejo slediti razvoju telesa.
torej, okrepi mišice iztegovalke hrbtenice, trebušne mišice, lahko tudi 'zgornje' hrbtne (da ti bo mal ramena nazaj potegnal). to bi bil začetek.
najboljše pa je, da se vpišeš na kk dober fitness in jih prosiš za nasvet.
torej, okrepi mišice iztegovalke hrbtenice, trebušne mišice, lahko tudi 'zgornje' hrbtne (da ti bo mal ramena nazaj potegnal). to bi bil začetek.
najboljše pa je, da se vpišeš na kk dober fitness in jih prosiš za nasvet.
Ich suche dich hinter dem Licht
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
-
- Sramežljivka
g00fy_qa napisal/-a:*slatka* napisal/-a:Spomnim se tudi, da so kar nekaj časa nazaj na Top shopu prodajali kot nekakšen pas, ki si si ga dal na hrbet in je zapisakl, če si se začel pukljasto držati
Ja to ful pomaga. Ena sošolka je to mela in se ji je drža res popravila.
Drgač pa jaz priporočam balet.Doma lahko delaš kakšne plieje kar sama, seveda z veliko samodiscipline. Meni to pri drži res najbolj pomaga.
Pajonček

drgač sm pa jst hodila na fizioterapijo z žogo zaradi tega, pa se mi je ful popravl. Pomoje morš met dost samokontrole pa gre

ice-red napisal/-a:tud jest sm se kivo držala, pol sm se pa odločila da to ni to, in sm se začela ravno držat. in pol sm se kr navadla, zej pa nimam več problemov s tem
ja enako

to infinity and beyond!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja jaz včasih med poukom dam roke nazaj na hrbet tk da sedim čisto zravnano...včasih ko sem hodila sem imela ramena lepo nazaj sedaj pa če to sedaj naredim ane porineš prsi ven..jaz mam že tk bolj velika pljuča pol pa tk ugleda k da jih razkazujem...sam med poukom velikokrat sedim tako...
Tukaj je nekaj
pa tukaj
Če je reklama me ne banat sam zbrišteampak je to ta žoga ane?
Tukaj je nekaj
pa tukaj
Če je reklama me ne banat sam zbrišteampak je to ta žoga ane?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Mislim, da je tukaj najbolj pomembna samokontrola. Jst vem da bi mogla začet prakticirat lepo držo, ker se izredno grdo držim. Čist puklasta non stop. Ko sem za računalnikom, ko se učim, nasploh ko sedim. Res grda navada
Mogoče če si kupš kak trak za nategovanje zadi čez ramena, ali te žoge itd da te to samo spomni na lepo držo in potem to prakticiraš. Brez tega se sploh ne spomniš ali pač sproti takoj pozabiš po 5 minutah lepega držanja.

Mogoče če si kupš kak trak za nategovanje zadi čez ramena, ali te žoge itd da te to samo spomni na lepo držo in potem to prakticiraš. Brez tega se sploh ne spomniš ali pač sproti takoj pozabiš po 5 minutah lepega držanja.