Kaj pa, če bi srečala tipa, s katerim bi se noro ujela, iskrice bi švigale na vse strani, vendar on ne bi imel toliko poguma, da bi te poljubil?haley napisal/-a:Jaz pravim, da mora moški prvi korak nardit...sm bolj staromodna![]()
Poljub na zmenku - kdo naj ga da prvi?
kopic napisal/-a:Kaj pa, če bi srečala tipa, s katerim bi se noro ujela, iskrice bi švigale na vse strani, vendar on ne bi imel toliko poguma, da bi te poljubil?haley napisal/-a:Jaz pravim, da mora moški prvi korak nardit...sm bolj staromodna![]()
Pomoje vseeno ne bi nič naredila...si sebe sploh ne predstavljam, da naredim prvi korak

Verjetno bi pol prekinla stike z njim ali bi pa padel v frend cono.
-
- Cosmopsiho
meni je vsec ce je moski bolj samozavesten in naredi prve korake
vsec so mi moski ki si upajo
ampak to je tudi odvisno nekateri moski so taki nekateri niso..... vsec mi je ampak to ne pomeni ce bi imela nekoga ki je sramezljiv da bi cakala
bi ga sama poljubila
je prvi poljub... vendar ni zadnjiiii

.....Naucite SAVRSENO VOLETI....A ne savrsenu osobu.....
- delusional
- Cosmopsiho
- undercover
- Komunikatorka
ja to je zopet tisto k ma velik ludi stališče da pač fantje so tisti k naj bi začel pa delal prve korake.
ne vem js pa pravim da ni vse na tem. Odvisno vse od situacije. čeprau pa a se ne borimo punce za enakovrednost s fanti ? no men osebno ni težk prvega koraka nardit za to tut če vidim da sma si ušeč.. js prva dam poljub.
ne vem js pa pravim da ni vse na tem. Odvisno vse od situacije. čeprau pa a se ne borimo punce za enakovrednost s fanti ? no men osebno ni težk prvega koraka nardit za to tut če vidim da sma si ušeč.. js prva dam poljub.
Tisti, ki se prvi spomni ali zaželi.
Samo za stvari, ki jim pašejo = svobodno lahko gredo in počnejo kar želijo, vendar jih morajo moški financirati, braniti, delati prve korake in se obnašat do njih kot do princesk.
Sem ženska a se nisem mogla pripravit do tega, da bi pisala v prvi osebi.
Na podlagi česa pričakuješ, da se tip poniža pred tabo?
undercover napisal/-a: čeprau pa a se ne borimo punce za enakovrednost s fanti ?
Samo za stvari, ki jim pašejo = svobodno lahko gredo in počnejo kar želijo, vendar jih morajo moški financirati, braniti, delati prve korake in se obnašat do njih kot do princesk.
Sem ženska a se nisem mogla pripravit do tega, da bi pisala v prvi osebi.
Jaz ga ne bi dala prva, verjetno bi se počutila kot da se ponižujem.
Na podlagi česa pričakuješ, da se tip poniža pred tabo?