Ujeta med bivšim in sedanjim fantom
miska_889 napisal/-a:1.ja verjamem, zato ker je sosed od mojga dedka, in ga poznam že 21 let. tko da po mojm res vem, če je uživalec droge al ne. pa tud sama sm že skor use probala, in vem kakšen si pod vplivom drogeammm... k ti bi bla pripravljena svojo prihodnost stavt na nekoga, ki ga imaš neizmerno rada? ki te spravlja v smeh? ki sanjaš njegove dotike, poglede, in poljube? bi bila pripravljena?
a ti je dedek povedal, da sosedov pob pa že ne jE mamil?

in če si sama dala že vse droge čez je zanimivo, da ne veš, da človek po določenih drogah npr. kokainu izgleda normalen.
(in da bi se človeku, ki sam ne uživa mamil nabrala DEBELA kartoteka je tudi precej zanimivo dejstvo. torej je morda le neumen in imaš še en razlog, da bežiš.)
pa imaš sploh šanse da si še z njim? a njemu dol visi, da si se ti skurbala čez poletje? zdaj pa jokcaš po forumu da ga "neizmerno ljubiš". prej ti pa je borih 40 km (to je rečmo kaj- pol urce vožnje? ajd malo več morda z vlakom?) predstavljalo nepremostljivo strašansko oviro, da si svojega sanjskega oh in sploh (zdrogiranega) fantiča kar pustila???
in če ga misliš zdaj zagovarjat, pol si na napačnem forumu, kot se ti menda že sanja.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
[quote="punkie_"]hehe jaka ljubav, če si se hotla z drugimi gont
z nobenim drugim se nism hota gont, in ga tud nikol nism prevarala
sej si še mlada... bodi s tistim, s katerim hočeš bit... za spraševanje, če imaš z nekom prihodnost ali ne, se mi zdi prezgodaj... kaj vse se še lahko zgodi... bodi s tistim, ob katerem si srečna
ljubezen pač ni enostavna reč... tako kot eni pravite... z njim nimaš prihodnosti, bodi z drugim... ko bi le bilo tako enostavno. pa ni.
....res, ko bi lepo bilo vse tako enostavno
Claire: ne mi ni dedek povedal, ampak sama dobro vem, kaj je tle res in ne. in, ne, tudi po kokainu ne izgledaš normalen, ker imaš zenice povečane, tko da....
nism se kurblala čez poletje, nism ga nikol prevarala, in ja imam še šanse z njim, ker sva še vedno v stikih, in vem da si želi biti z mano
ni bila ovira 40km, ampak to, da so men kolegice pomenile več kot use ostalo, on se pa ni strinjal s tem, da je pr men na drugem mestu....sei ga razumm, in vem da sm jst nardila napako 
z nobenim drugim se nism hota gont, in ga tud nikol nism prevarala
sej si še mlada... bodi s tistim, s katerim hočeš bit... za spraševanje, če imaš z nekom prihodnost ali ne, se mi zdi prezgodaj... kaj vse se še lahko zgodi... bodi s tistim, ob katerem si srečna
ljubezen pač ni enostavna reč... tako kot eni pravite... z njim nimaš prihodnosti, bodi z drugim... ko bi le bilo tako enostavno. pa ni.
....res, ko bi lepo bilo vse tako enostavno

Claire: ne mi ni dedek povedal, ampak sama dobro vem, kaj je tle res in ne. in, ne, tudi po kokainu ne izgledaš normalen, ker imaš zenice povečane, tko da....

Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
arrow napisal/-a:In zakaj pol z bivšim nimaš prihodnosti? Trdiš, da ga imaš rajš od sedanjega, da te posluša, da je priden in da z vsem (predvidevam da droge) neha, ko je (bil) s tabo, da ga pogrešaš? Ne štekam, zakaj pol sploh vsa ta drama
zakaj z bivšim nimam prihodnosti? zato, ker v življenju ni delal, nima pojma kaj to pomen, tud prek študenta ne. čeprav dnarja ma pa več kokr jst, k vsak dan delam, in tud zarad tega ma sploh kartoteko... a te še kaj zanima?

Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
~NIA~ napisal/-a:^^ glej, pomojm lahko ostaneš v zvezi s sedanjim, ampak bo v tvojih mislih še vedno biuši. dokler ne boš z njim.
že to da sploh misliš nanga in se o tem sprašuješ pomen da tud do bivšga neki (veliko) čutiš in da te srce vleče k njemu, glava pa ne.
kaj pa on (bivši) prau na to?? a on sploh bi še kej meu?
ja bivšga glihkar čakam, greva na kavo

~NIA~ napisal/-a:pazi kaj bosta delala na 'kavi'
na tvojem mestu bi bila z bivšim. ker se vidi da do njega vseeno čutiš nekaj več kot do sedanjega. kar pa ni fer do sedanjega. tako ali tako če se ne bo izšlo, si lahko najdeš novega, nekoga tretjega,.. ker se mi zdi da se sam mučiš in da maš raje bivšega, čene nebi odprla te teme.
bom pazila

Joj ženska ti nisi zmedena ampak zmešana
Tle postaviš vprašanje kateri od dveh je boljši in vsakemu, ki ti napiše, da je sedanji braniš bivšega z vsemi kremplji...kaj dejansko ti tle sploh sprašuješ potem? Ker je jasno za katerega si se odločila, iščeš samo še da ti en napiše..ja res imaš prov...
Kot drugo pa...bivši je diler, kar je samo po sebi samo za odstrel, ti pa praviš, da si že vse probala...ja sej diler pa drogeraš, to je par ustvarjen v nebesih.
Glede skupne prihodnosti...ja z vsemi dodatki res ne verjamem, da bo dolga....

Kot drugo pa...bivši je diler, kar je samo po sebi samo za odstrel, ti pa praviš, da si že vse probala...ja sej diler pa drogeraš, to je par ustvarjen v nebesih.
Glede skupne prihodnosti...ja z vsemi dodatki res ne verjamem, da bo dolga....
miska_889 napisal/-a:ljubezen pač ni enostavna reč... tako kot eni pravite... z njim nimaš prihodnosti, bodi z drugim... ko bi le bilo tako enostavno. pa ni.
A prov moraš met tipa pa če se svet podere? Trenutno maš tipa, da pač imaš nekoga, rada ga itak nimaš, ker jokcaš zaradi bivšega (zaradi 3 mesečne zveze, lol). Za bivšega sama praviš, da se z njim ne vidiš ampak vseeno rineš z glavo skozi zid.
A da bi pa oba pustila pri miru pa ni opcija? A ne, to pa ne. Ker pol ni več zabavno in ni več drame.

miska_889 napisal/-a:arrow napisal/-a:In zakaj pol z bivšim nimaš prihodnosti? Trdiš, da ga imaš rajš od sedanjega, da te posluša, da je priden in da z vsem (predvidevam da droge) neha, ko je (bil) s tabo, da ga pogrešaš? Ne štekam, zakaj pol sploh vsa ta drama
zakaj z bivšim nimam prihodnosti? zato, ker v življenju ni delal, nima pojma kaj to pomen, tud prek študenta ne. čeprav dnarja ma pa več kokr jst, k vsak dan delam, in tud zarad tega ma sploh kartoteko... a te še kaj zanima?
Ja me ja, še zmer ne razumem zakaj vsa ta drama...men napišeš tehtne razloge,da nisi z njim in pol eni drugi, kako si zaljubljena vanj in si nardila napako k si ga pustila..če je že tok pridn k je s tabo, pol naj se pa še delat sprav, a je problem? Pa kako je loh napaka, da si ga pustila, če te moti,da ma kartoteko,če veš da nimata prihodnosti?? A teb se tvoje pisanje zdi logično? Pa ne mi zdj nabijat, da ljubezen itak ni logična itd...
Sploh pa, kokr so ti že ostale punce napisale, spravi se stran od obeh!! Zaživi nekaj časa sama in boš pol vidla kaj pa kako
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.