Ujeta med bivšim in sedanjim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miska_889 »

BHawk napisal/-a:
miska_889 napisal/-a:lej....sej ga nč ne branm... sam ko je bil z mano, je bil ful pridn, je nehal z usem... in tud vem, da če bi bil z mano, bi blo vse ql, k me ful posluša in use, in vem da če bi bil z mano bi se skuliral :( ja pa tud nima problemov, da bi bil on uživalec... tud nikol ni bil :!:

1. A ti verjameš v pravljice? Si pripravljena svojo prihodnost stavit na to da te RES posluša? Ta tvoja trditev je čisti oksimoron. Tip se ukvarja z drogo, ali tebe pa posluša. Njegov karakterni značaj se že ne ujema s tem kar praviš...

2. Statistika pravi da 7 od 8 ljudi ki drogo preprodajajo, jo tudi uživajo. Ali občasno ali redno - to ni pomembno :!:

1.ja verjamem, zato ker je sosed od mojga dedka, in ga poznam že 21 let. tko da po mojm res vem, če je uživalec droge al ne. pa tud sama sm že skor use probala, in vem kakšen si pod vplivom droge :!: ammm... k ti bi bla pripravljena svojo prihodnost stavt na nekoga, ki ga imaš neizmerno rada? ki te spravlja v smeh? ki sanjaš njegove dotike, poglede, in poljube? bi bila pripravljena?
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
rubi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rubi »

Odločitev je vsekakor tvoja, ampak mislim da bi bilo boljše da se bivšega izogneš koliko daleč gre. ne vem zakaj rineš z glavo skozi zid, ko pa si že sama ugotovila da nimata prihodnosti...
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

miska_889 napisal/-a:1.ja verjamem, zato ker je sosed od mojga dedka, in ga poznam že 21 let. tko da po mojm res vem, če je uživalec droge al ne. pa tud sama sm že skor use probala, in vem kakšen si pod vplivom droge :!: ammm... k ti bi bla pripravljena svojo prihodnost stavt na nekoga, ki ga imaš neizmerno rada? ki te spravlja v smeh? ki sanjaš njegove dotike, poglede, in poljube? bi bila pripravljena?

Zakaj mi je na misel prišel pregovor da vsak lonec svoj pokrov najde :?

Bi bil pripravljen stavit vse, seveda s poudarkom da je vse skupaj smiselno in da imam prihodnost s tako osebo.

Ti pa kot si že ugotovila:
* z bivšim nimaš prihodnosti
* vprašanje časa je kdaj se bo vrnil na star način življenja...

Razmisli sama pri sebi ali je vredno...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

počakaj še dva tedna ... pa se potem odloči :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Prav siliš v težave, ker točno to so taki tipi-težave.
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

Punca, očitno si še fajn zaljubljena v bivšega tipa.
Lahko je sosed od vseh tvojih sorodnikov, ne samo od dedka, pa ne boš nikoli točno vedela, kaj je počel vsa svoja leta. Dobro veš (samo priznaš si ne), da lahko govori eno, v resnici pa počne povsem druge stvari - pa čeprav bi bila vidva skupaj kot najbolj zaljubljen par in bi ti neznansko resnicoljubno trdil, da on ničesar ne počne več, kar je nekoč....
Vidi se, da te sedanji ne privlači najbolj, da te kar nosi k bivšemu. Sedanji se ti zdi popoln tip (razumsko), vendar do njega ne čutiš tega, kar čutiš do bivšega.

Odločila se boš sama, ampak zate bi bilo dobro, da bi pri odločitvi uporabila tudi razum :!:
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

In zakaj pol z bivšim nimaš prihodnosti? Trdiš, da ga imaš rajš od sedanjega, da te posluša, da je priden in da z vsem (predvidevam da droge) neha, ko je (bil) s tabo, da ga pogrešaš? Ne štekam, zakaj pol sploh vsa ta drama :?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:
miska_889 napisal/-a:1.ja verjamem, zato ker je sosed od mojga dedka, in ga poznam že 21 let. tko da po mojm res vem, če je uživalec droge al ne. pa tud sama sm že skor use probala, in vem kakšen si pod vplivom droge :!: ammm... k ti bi bla pripravljena svojo prihodnost stavt na nekoga, ki ga imaš neizmerno rada? ki te spravlja v smeh? ki sanjaš njegove dotike, poglede, in poljube? bi bila pripravljena?

vse to in kljub temu ti je razdalja 40 km predstavljala problem?

ne ni bil problem 40km razdalja, problem je bil v tem k se je počasi poletje začelo in....je bil v moji glavi problem :cry:
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^Pr nama ko sva začela je bilo tud začetek poletja, pa 80km razdalje vmes...no ja sam pa ni blo problema v glavi :D .
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

ne rabte se tle neki zdej spravlat name, ker sm sam uprašala kaj bi ve na mojem mestu storile? in kakršnikoli problemi so bli, so pač bli, hotla sm nasvet in ne obtožvanja....
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

hehe jaka ljubav, če si se hotla z drugimi gont

sej si še mlada... bodi s tistim, s katerim hočeš bit... za spraševanje, če imaš z nekom prihodnost ali ne, se mi zdi prezgodaj... kaj vse se še lahko zgodi... bodi s tistim, ob katerem si srečna

ljubezen pač ni enostavna reč... tako kot eni pravite... z njim nimaš prihodnosti, bodi z drugim... ko bi le bilo tako enostavno. pa ni.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 21. Sep. 2010 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori