ursiika napisal/-a:še nekaj me zanima. Razmišljam, da bi si rezrvirala sobo v easyHotel Earl's Cour-če prav razumem je to center Londona? Kako pa potem prideš iz Letališča pa do hotela?? z bussom, taksijom?
Z letališča Stansted vozijo vlaki, taksiji, busi - najbolj ugodna rešitev (sicer ne najhitrejša, a ni panike) je, da rezerviraš easybus prevoz, ki te odloži na Victoria station - glavna londonska postaja in od tam startas s podzemno (okoli 3, 4 postaje naprej) do Earl's courta, ki ima svojo postajo in je super kul urejena 'četrt', nahaja se na začetku 2. londonske cone, kar je super izhodišče za vse glavne znamenitosti, predvsem če planiraš prevažanje s podzemno železnico. Hotel je super, sobe so majhne, a funkcionalne in zelo cenovno ugodne.
^^ Jaz sem tudi mislila isto, dokler nismo prejšnjič naleteli ravno na odpovedane vlake. Seveda me je blazna panika zagrabila, da ne zamudimo letalo. In je Stanstead Express organiziral avtobuse (z Liverpool Street postaje seveda, od kjer je tudi vlak) in je avtobus skupno rabil 1 uro (medtem ko je vlak le 15 min manj). Je pa res da je Liverpool Street že izven konkretnega centra Londona in da je zato verjetno tako hitro.
Če za marec najdem bus iz Liverpool Street (moram še pogledat na easyBus), grem raje z busom, da bo ceneje
Zadnjič spremenil *mala*, dne 29. Dec. 2009 17:10, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
hm, če majo popravila, pol pa pejt z busom, je drgač tud cenej kot vlak. Mi smo se takrat odločle za vlak, ker smo pozno priletele v London in smo hotle čim bolj izkoristit dan, ker smo šle samo za par dni, vlak je pa hitrejši.
A mi lahko kera pove, kakšni so kej hoteli z 1* v Londonu (center)? Ker sem slišala, da kategorije v različnih mestih pomenijo različne standarde. Vem,da 1* ne more bit neki spešl,ampak a so kul a je čisti crap? Ma mogoče kera izkušnje s Sara hotelom ali Romanos hotelom?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ok bom,hvala Cena je 20 funtov za sobo za 4 s kopalnico in zajtrkom. Ma gre nas kr neki in večina bi mela rada svojo kopalnico + zajtrk, easyHoteli pa mislm, da so brez zajtrka.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Cena je res precej nizka tako da ne pričakovat preveč (tud fotke niso ravno vzpodbudne).
In ja, easyHotel je res brez zajtrka. Samo ti pa lahko iz izkušenj povem, da smo v Londonu v hotelu s celo 2/3 * dobili zajtrk- par toastov, krih, marmelada in kava, sok. To je blo to. Kar bi v trgovini dobila za 2 funta (razen kava seveda, ki je bla pa itak zanič )
Ja cena je na osebo,ampak se mi zdi pocen,glede na lokacijo in vse to plus bližina večih atrakcij,samo verjamem,da je za to ceno dost stvari vprašljivih No sej odločil se še nismo, tko da še mal preverjamo situacijo..
joj sam komentarji so pa
Aja, na osebo je 20€? Koliko vas je pa v sobi? Kolk pa vse skup?
Ker če je na osebo, pa to ni tak pocen.
Če vas je precej- zakaj pa nebi šli v hostel? Pa svojo sobo s kopalnico in večinoma je tudi zajtrk. poglej malce na http://www.hostels.com/
Lahko tudi jaz malce pogledam (če mi poveš koliko vas je, datum prihoda in št. noči). Pa tudi v tej temi je bilo že kar nekaj hostlov omenjenih.
9 nas gre,sam en folk komplicira glede sob Jst sm misnla bit s še 3 v sobi za 4 (če bi zbral Romanos) in je pol 20 na enga. Ma sj je tok tega - hostlov,hotelov,apartmaje,da ne vem kako se bomo odločil.. Iščemo neki,da bi mel svojo sobo,kopalnco,zajtrk pa center Londona, seveda za nizko ceno Ma full je laži,če gresta 2 k se da vse hitrej zment..
Nas je kr neki,tko da bi mogl zbrskat kej, sicer pa full hvala za ponujeno pomoč :bussi:
Mislim da zna bit hostel boljši. Pa lahko dobite že za 10 funtov na noč na osebo (ali ceneje).
No, sej če vam denar ni problem, itak nima veze
Ja, vem da se je grozno kej zment, ko jih gre toliko. Upam da vas to ne bo oviralo med potepanjem po Londonu, ker se 9 oseb grozno težko uskladi
Ma jst sem odločena, da bom uživala 100/h in si ogledala stvari, ki me zanimajo, pa če se ostalih 8 na glavo postav poročam, kako bo,ampak do tja je še par mesecev
Ali katera ve, če pri rezervaciji Easyhotela z mastercardom takoj plačaš celotno ceno ali samo del? Ker bi sedaj rezervirala, drug mesec pa menjam banko in bom dobila tudi drugo kartico in ne bi rada, da bi prišlo do kakšnih komplikacij.