En. En sam uporabnik je tak, ti pa že čez vse ostale pljuvaš.evva napisal/-a:o moj bog pa kok ste stari da tko razmišljate?? da so vam kave s profesorji (in profesorcami) čudne, da so vam maili čudni, laptopi čudni, vode na mizah... haloo?!
Seveda je stvar čisto drugačna, če se nekje "zunaj", neformalno srečata dva taka z različno izobrazbeno podlago in kakšno rečeta; ampak pri bolj formalnih rečeh, kar bi šola morala bit, se pa jz strinjam s McLarnovcem, mora bit vidna razlika med profesorji in študenti.Ej McLarnovc sorry sam mal mi je smešno to tvoje razmišljanje "en s srednjo šolo nima kej iskat na kavi z univerzitetnim profesorjem" --> je mogoče ta prvi zarad tega kaj manj vreden? mogoče pa še vseeno najdeta skupne teme (in očitno jih, sej niso vsi, ki imajo končano srednjo šolo tko zabiti, da ne bi znal par besed s profesorjem spregovort veš)...
Spet drugače je na delovnem mestu. Ja, se strinjam, da so prijateljski odnosi zaželjeni in prijetni in dejansko koristni, še vedno se pa mora čutit spoštljiv odnos do avtoritete/nadrejenih. In prav tako je profesor na nek način študentu nadrejeni; če bi jz bla prof. in bi se mi kakšen študent drznil se enačit z mano.. yeah right, get real.