Ne pride mu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

positive vibration napisal/-a:Če je tip obrezan, doživlja orgazme čist normalno, to ni razlog.
To sem mislil v kombinaciji s kondomom.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

uh, men bi blo pa po moje kr bedno, če mojmu neb pršlo. Sem mnenja, da če ženska dost vzburja tipa, ni šans da mu ne pride, ne vem kaj majo živci tle vmes, sej ni devičnik! ali pač? :)
pear
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pear »

Ja jaz sem bila do sedaj tudi podobnega mnenja, pa ne vem, nisem se ravno prijetno počutila, da mu ni prišlo :? čudno mi je bilo, ker se mi to do sedaj še z nobenim ni zgodilo.

Ni devičnik ne, je pa bil prej samo z eno žensko in še to že nekaj časa nazaj, tako da čisto mogoče, da se je spet počutil kot devičnik :D Živci pa sem mislila zato, ker sva bila prvič oz. drugič skupaj in mogoče še ni popolnoma sproščen z mano v postelji (čeprav ni izgledalo, ampak mogoče je v njegovi psihi).
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

ko je pa star, da je bil samo z eno? če je bil tip samo z eno, je to praktično kot bi bil devičnik :D
pear
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pear »

Nekaj mesecev čez 20 :oops: Saj ni bil samo enkrat z eno, ampak večkrat z eno. No ja, saj mene ne bi motilo niti če bi bil devičnik, ampak še vedno sem si predstavljala, da tudi če je devičnik, jim prej pride prehitro kot pa sploh ne :) Ampak očitno sem izvedela nekaj novega.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Mahagonij napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:Če je tip obrezan, doživlja orgazme čist normalno, to ni razlog.
To sem mislil v kombinaciji s kondomom.

Nima veze. Zdej je kdaj problem, da je prekmal (ima obrezanega), pri bivšmu pa, da mu ni prišlo med sexom (nima obrezanega).
Pri obeh je bilo in s kondomom in brez.
Pač 100 ljudi 100 čudi
A goal without a plan is just a wish.
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportsman »

pear napisal/-a:Nekaj mesecev čez 20 :oops: Saj ni bil samo enkrat z eno, ampak večkrat z eno. No ja, saj mene ne bi motilo niti če bi bil devičnik, ampak še vedno sem si predstavljala, da tudi če je devičnik, jim prej pride prehitro kot pa sploh ne :) Ampak očitno sem izvedela nekaj novega.

prvič mislim da si lahko srečna da je bil samo z eno- pač-na srečo tudi taki ostajajo ki jim je več do tega da razvijejo pravo ljubezen , o če bi bil devičnik bi bilo mogoče se bolje,...

lahko si tudi srečna da mu ne pride prehitro ker nekaterim pride po 10 s in je vsega veselja konc, vidva lahko vsaj seksata, se igrata...
kakšne probleme ima da mu ne pride bo pa on sam najbolj vedel, če mu še med samozadovoljevanem ne potem je nekaj narobe
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Mojemu bivsemu tudi ni prislo, pa jih je mel dosti pred mano. Ni mu prislo skoraj z nobeno, baje samo 2x. Na zacetku mu ni z mano prislo nikoli, ampak na koncu pa je le uspelo, po tem mu je prihajalo zmeraj. In se danes nevem niti jaz, niti on, kaj je bil vzrok.

Drugace pa lahko probas da on stoji, ti pa mu ga fafas do konca. Tko naj bi bilo baje najvec moznosti za orgazem. Probaj prvo s tem...
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

...
Zadnjič spremenil veronika_, dne 16. Sep. 2010 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

no, mojemu prislo ni samo med sexom, med oralnim ali z roko mu je.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

se strinjam-takšna primitivnost. Kaj če z eno seksa eno leto mi boš rekla da ni izkušen čist nič al kaj?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

evva napisal/-a: če je bil tip samo z eno, je to praktično kot bi bil devičnik :D

evva napisal/-a:jaz sem s svojim fantom že od svojega 16.leta, tako da je bil on eden in edini spolni partner, ki sem ga do zdaj imela.

potemtakem si ti praktično kot devica? :D
Scharika.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Scharika.* »

ok sama mam z mojmu podobn problem, sam da je razlika u tem, da mu med sexom pride, še celo večkrat :oops:
med oralo ali ko ga vzmamem v roke pa mu nikol... :/
sam prau da ma zmer tak filing ko da je tik pred orgazmom, a do orgazma ne pride pa bi lahk to počela magar cele ure...
nwm.. to men ful zbija samozavest čeprau un prau da je use uredu pa da me ma useen rad...
ampak useen se počutim nesposobno :roll:
I've got the pussy, so make the rules.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Jochie napisal/-a:
evva napisal/-a: če je bil tip samo z eno, je to praktično kot bi bil devičnik :D

evva napisal/-a:jaz sem s svojim fantom že od svojega 16.leta, tako da je bil on eden in edini spolni partner, ki sem ga do zdaj imela.

potemtakem si ti praktično kot devica? :D

dobro si jo zabil. :loldev:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Odgovori