To sem mislil v kombinaciji s kondomom.positive vibration napisal/-a:Če je tip obrezan, doživlja orgazme čist normalno, to ni razlog.
Ne pride mu
Ja jaz sem bila do sedaj tudi podobnega mnenja, pa ne vem, nisem se ravno prijetno počutila, da mu ni prišlo
čudno mi je bilo, ker se mi to do sedaj še z nobenim ni zgodilo.
Ni devičnik ne, je pa bil prej samo z eno žensko in še to že nekaj časa nazaj, tako da čisto mogoče, da se je spet počutil kot devičnik
Živci pa sem mislila zato, ker sva bila prvič oz. drugič skupaj in mogoče še ni popolnoma sproščen z mano v postelji (čeprav ni izgledalo, ampak mogoče je v njegovi psihi).

Ni devičnik ne, je pa bil prej samo z eno žensko in še to že nekaj časa nazaj, tako da čisto mogoče, da se je spet počutil kot devičnik

Mahagonij napisal/-a:To sem mislil v kombinaciji s kondomom.positive vibration napisal/-a:Če je tip obrezan, doživlja orgazme čist normalno, to ni razlog.
Nima veze. Zdej je kdaj problem, da je prekmal (ima obrezanega), pri bivšmu pa, da mu ni prišlo med sexom (nima obrezanega).
Pri obeh je bilo in s kondomom in brez.
Pač 100 ljudi 100 čudi
A goal without a plan is just a wish.
pear napisal/-a:Nekaj mesecev čez 20Saj ni bil samo enkrat z eno, ampak večkrat z eno. No ja, saj mene ne bi motilo niti če bi bil devičnik, ampak še vedno sem si predstavljala, da tudi če je devičnik, jim prej pride prehitro kot pa sploh ne
Ampak očitno sem izvedela nekaj novega.
prvič mislim da si lahko srečna da je bil samo z eno- pač-na srečo tudi taki ostajajo ki jim je več do tega da razvijejo pravo ljubezen , o če bi bil devičnik bi bilo mogoče se bolje,...
lahko si tudi srečna da mu ne pride prehitro ker nekaterim pride po 10 s in je vsega veselja konc, vidva lahko vsaj seksata, se igrata...
kakšne probleme ima da mu ne pride bo pa on sam najbolj vedel, če mu še med samozadovoljevanem ne potem je nekaj narobe
Mojemu bivsemu tudi ni prislo, pa jih je mel dosti pred mano. Ni mu prislo skoraj z nobeno, baje samo 2x. Na zacetku mu ni z mano prislo nikoli, ampak na koncu pa je le uspelo, po tem mu je prihajalo zmeraj. In se danes nevem niti jaz, niti on, kaj je bil vzrok.
Drugace pa lahko probas da on stoji, ti pa mu ga fafas do konca. Tko naj bi bilo baje najvec moznosti za orgazem. Probaj prvo s tem...
Drugace pa lahko probas da on stoji, ti pa mu ga fafas do konca. Tko naj bi bilo baje najvec moznosti za orgazem. Probaj prvo s tem...
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
ok sama mam z mojmu podobn problem, sam da je razlika u tem, da mu med sexom pride, še celo večkrat
med oralo ali ko ga vzmamem v roke pa mu nikol...
sam prau da ma zmer tak filing ko da je tik pred orgazmom, a do orgazma ne pride pa bi lahk to počela magar cele ure...
nwm.. to men ful zbija samozavest čeprau un prau da je use uredu pa da me ma useen rad...
ampak useen se počutim nesposobno

med oralo ali ko ga vzmamem v roke pa mu nikol...

sam prau da ma zmer tak filing ko da je tik pred orgazmom, a do orgazma ne pride pa bi lahk to počela magar cele ure...
nwm.. to men ful zbija samozavest čeprau un prau da je use uredu pa da me ma useen rad...
ampak useen se počutim nesposobno

I've got the pussy, so make the rules.
Jochie napisal/-a:evva napisal/-a: če je bil tip samo z eno, je to praktično kot bi bil devičnikevva napisal/-a:jaz sem s svojim fantom že od svojega 16.leta, tako da je bil on eden in edini spolni partner, ki sem ga do zdaj imela.
potemtakem si ti praktično kot devica?
dobro si jo zabil.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.