Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

NOVO

Kolko bi približno znašala poštnina če bi si naročila npr. telovadne z Amerike?
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Libido. napisal/-a:*Lally* - pošlji mi slikco ki ji hočeš dodat kapco pa ti lahko nardim ;)

Sm že spacala :D
Hvala vseen.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Maychy napisal/-a:Celjanke, na netu sem našla da je v četrtek, 24.12. City Center odprt do 18h. Kaj pa ostale trgovine tam okoli? Tuš? Celeia Park? Rabim en konkreten shopping pa ugotavljam, če se mi splača hodit.

Lahko ti povem za Tuš, ker bom tam 24. gnila po službeni dolžnosti: do 18ih :D
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

NOVO

če ima katera podnapise ali link do SLO, CRO ali srbske podnapise za GOSSIP GIRL sezona 3, epizode 10, 11, in 12.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

[vanessa] napisal/-a:NOVO

Čisto odvisno od strani s katere naročaš. Ene zaračunajo precej višjo poštnino, kot jo dejansko plačajo. Če bo skupno (artikel+ poštnina) nad 22€ pa pričakuj še +20% (včasih spregledajo, ampak ponavadi pa ne zamudijo priložnosti, da mal pokasirajo).

Definitivno mora na strani pisat (vsaj če pošiljajo v Slovenijo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:

Čisto odvisno od strani s katere naročaš. Ene zaračunajo precej višjo poštnino, kot jo dejansko plačajo. Če bo skupno (artikel+ poštnina) nad 22€ pa pričakuj še +20% (včasih spregledajo, ampak ponavadi pa ne zamudijo priložnosti, da mal pokasirajo).

Definitivno mora na strani pisat (vsaj če pošiljajo v Slovenijo).

Sm šla pogledat na njihovo stran (DC shoes), sam nikjer nism zasledila poštnine. Dejstvo je da so na njihovi strani skejtrce sam 33 € (v slo pa po 84 € s tem, da majo ful majhno izbiro kar se tiče barv in uzorcev) in mi je omenu en kolega, da ko si je on naroču z Amerike Lacoste telovadne mu je pršla poštnina celo čez 40€ in se mu na koncu sploh ni splačalo prek neta naročat. Najbrž nikjer ni pisalo kolko bo pršlo stat.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Zelo možno je, da sploh ne dostavljajo v Slovenijo. In če ne dostavljajo, žal ne bo mogoče kupiti. Ker drugače VEDNO piše poštnina oz. še nisem zasledila strani kjer nebi.

A to je ta stran: KLIK. Bom pogledala.

EDIT: Žal te moram razočarati, da dostavlja ta stran zgoraj le v ZDA in Kanado (KLIK)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

NOVO

zanima me, če hočeš dvojnik slike pa nimaš negativa, če lahko neseš sliko v neki foto pa ti naredijo al ne??
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

_mala_ napisal/-a:NOVO

zanima me, če hočeš dvojnik slike pa nimaš negativa, če lahko neseš sliko v neki foto pa ti naredijo al ne??

se da:)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:Zelo možno je, da sploh ne dostavljajo v Slovenijo. In če ne dostavljajo, žal ne bo mogoče kupiti. Ker drugače VEDNO piše poštnina oz. še nisem zasledila strani kjer nebi.

A to je ta stran: KLIK. Bom pogledala.

EDIT: Žal te moram razočarati, da dostavlja ta stran zgoraj le v ZDA in Kanado (KLIK)

Aha js, sm tudi js opazla, ko sm v drugo iskala poštnino. Škoda..

NOVO

uspavalne tablete se da dobit samo na recept al tudi brez?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

NOVO!!
Domov sem dobila obvestilo o prispeli pošiljki, ampak niso izpolnjena vsa polja (iz kje torej poštna številka), samo koliko moram plačati. Ne spomnim se kaj sem sploh naročila (vem da sem letos nekaj gledala v eni slovenski spletni trgovini, ampak ne da bi vedela, da sem kaj naročila). Sicer piše na tem obvestilu, da če ne dvignem paketa v roku 15 dni od danes naprej, ga vrnejo pošiljatelju. Mene vseeno matra firbec kaj je to oz. kaj sem naročila in pozabila :oops: :D
Se da to kako preveriti ali povprašati na pošti mogoče?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

^^ idi na pošto z tem listom pa vprašaj od kod je. Pol se boš pa odločla če boš prevzela ali ne.
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

uspavalne tablete se da dobit samo na recept al tudi brez?

Kolikor jaz vem, se dobijo samo na recept.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*Gaja* napisal/-a:NOVO!!
Domov sem dobila obvestilo o prispeli pošiljki, ampak niso izpolnjena vsa polja (iz kje torej poštna številka), samo koliko moram plačati. Ne spomnim se kaj sem sploh naročila (vem da sem letos nekaj gledala v eni slovenski spletni trgovini, ampak ne da bi vedela, da sem kaj naročila). Sicer piše na tem obvestilu, da če ne dvignem paketa v roku 15 dni od danes naprej, ga vrnejo pošiljatelju. Mene vseeno matra firbec kaj je to oz. kaj sem naročila in pozabila :oops: :D
Se da to kako preveriti ali povprašati na pošti mogoče?
Maudisa napisal/-a:^^ idi na pošto z tem listom pa vprašaj od kod je. Pol se boš pa odločla če boš prevzela ali ne.

Ja, po telefonu tega žal ne povejo - sem ravno dons probala zvedt neki..
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Kje bi si lahko zdownloadala komad: Jennifer Paige And Nick Carter - Beautiful Lie;
Prov nikjer ga ne najdem :?
Zaklenjeno