Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
[vanessa] napisal/-a:NOVO
Kolko bi približno znašala poštnina če bi si naročila npr. telovadne z Amerike?
Čisto odvisno od strani s katere naročaš. Ene zaračunajo precej višjo poštnino, kot jo dejansko plačajo. Če bo skupno (artikel+ poštnina) nad 22€ pa pričakuj še +20% (včasih spregledajo, ampak ponavadi pa ne zamudijo priložnosti, da mal pokasirajo).
Definitivno mora na strani pisat (vsaj če pošiljajo v Slovenijo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
*mala* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:NOVO
Kolko bi približno znašala poštnina če bi si naročila npr. telovadne z Amerike?
Čisto odvisno od strani s katere naročaš. Ene zaračunajo precej višjo poštnino, kot jo dejansko plačajo. Če bo skupno (artikel+ poštnina) nad 22€ pa pričakuj še +20% (včasih spregledajo, ampak ponavadi pa ne zamudijo priložnosti, da mal pokasirajo).
Definitivno mora na strani pisat (vsaj če pošiljajo v Slovenijo).
Sm šla pogledat na njihovo stran (DC shoes), sam nikjer nism zasledila poštnine. Dejstvo je da so na njihovi strani skejtrce sam 33 € (v slo pa po 84 € s tem, da majo ful majhno izbiro kar se tiče barv in uzorcev) in mi je omenu en kolega, da ko si je on naroču z Amerike Lacoste telovadne mu je pršla poštnina celo čez 40€ in se mu na koncu sploh ni splačalo prek neta naročat. Najbrž nikjer ni pisalo kolko bo pršlo stat.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Zelo možno je, da sploh ne dostavljajo v Slovenijo. In če ne dostavljajo, žal ne bo mogoče kupiti. Ker drugače VEDNO piše poštnina oz. še nisem zasledila strani kjer nebi.
A to je ta stran: KLIK. Bom pogledala.
EDIT: Žal te moram razočarati, da dostavlja ta stran zgoraj le v ZDA in Kanado (KLIK)
EDIT: Žal te moram razočarati, da dostavlja ta stran zgoraj le v ZDA in Kanado (KLIK)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
*mala* napisal/-a:Zelo možno je, da sploh ne dostavljajo v Slovenijo. In če ne dostavljajo, žal ne bo mogoče kupiti. Ker drugače VEDNO piše poštnina oz. še nisem zasledila strani kjer nebi.
Aha js, sm tudi js opazla, ko sm v drugo iskala poštnino. Škoda..
NOVO
uspavalne tablete se da dobit samo na recept al tudi brez?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
NOVO!!
Domov sem dobila obvestilo o prispeli pošiljki, ampak niso izpolnjena vsa polja (iz kje torej poštna številka), samo koliko moram plačati. Ne spomnim se kaj sem sploh naročila (vem da sem letos nekaj gledala v eni slovenski spletni trgovini, ampak ne da bi vedela, da sem kaj naročila). Sicer piše na tem obvestilu, da če ne dvignem paketa v roku 15 dni od danes naprej, ga vrnejo pošiljatelju. Mene vseeno matra firbec kaj je to oz. kaj sem naročila in pozabila
Se da to kako preveriti ali povprašati na pošti mogoče?
Domov sem dobila obvestilo o prispeli pošiljki, ampak niso izpolnjena vsa polja (iz kje torej poštna številka), samo koliko moram plačati. Ne spomnim se kaj sem sploh naročila (vem da sem letos nekaj gledala v eni slovenski spletni trgovini, ampak ne da bi vedela, da sem kaj naročila). Sicer piše na tem obvestilu, da če ne dvignem paketa v roku 15 dni od danes naprej, ga vrnejo pošiljatelju. Mene vseeno matra firbec kaj je to oz. kaj sem naročila in pozabila

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
*Gaja* napisal/-a:NOVO!!
Domov sem dobila obvestilo o prispeli pošiljki, ampak niso izpolnjena vsa polja (iz kje torej poštna številka), samo koliko moram plačati. Ne spomnim se kaj sem sploh naročila (vem da sem letos nekaj gledala v eni slovenski spletni trgovini, ampak ne da bi vedela, da sem kaj naročila). Sicer piše na tem obvestilu, da če ne dvignem paketa v roku 15 dni od danes naprej, ga vrnejo pošiljatelju. Mene vseeno matra firbec kaj je to oz. kaj sem naročila in pozabila![]()
![]()
Maudisa napisal/-a:^^ idi na pošto z tem listom pa vprašaj od kod je. Pol se boš pa odločla če boš prevzela ali ne.
Ja, po telefonu tega žal ne povejo - sem ravno dons probala zvedt neki..