študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

^^ mislim, da je možno če napišeš prošnjo. ali pa slučajno naletiš na sobo, kjer sta obe postli hkrati fraj. no, tudi v primeru prošnje morš čakat, da se sprazni cela soba, kar pa zna trajat..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

kateri domovi v rožni so prenovljeni? Tukaj mislim na notranjo opremo, da ni tisto še vse staro?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

1,2,5,14. mogoče še kak.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

kaj pa 12-ka? Kako je tam zrihtano?
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

v 12ki se mi zdi da še je staro pohištvo, zdaj na novo prenovljena tudi 13ka
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

crnolaska napisal/-a:kaj pa 12-ka? Kako je tam zrihtano?

nove so kuhinje.
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Kdo ve kako dolgo se približno čaka za tihi dom? Ali pa zakaj ženske v sprejemni pisarni nočejo sprejemati prošenj za tihe domove?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Mene pa neki zanima...zdej letos sem dobila mesto v domu, ampak sem ga zavrnila (se je pač pojavila neka boljša varianta in sem jo sprejela). Zanima me, če lahko dam sedaj spet vlogo oz. če imam pravico do doma vsaj naslednje leto, če že ne letos? Torej lahko za naslednje leto spet zaprosim?
There are no shortcuts to any place worth going.
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

A pod zavrnila misliš, da se nisi niti vselila? V tem primeru lahko letos še enkrat prideš na vrsto za vselitev (ko pride lista okoli), drugače pa lahko drugo leto zaprosiš še enkrat. Če pa se vseliš in izseliš, si s študentskim opravila za vse večne čase. Tko vsej jst razumem, nej kdo popravi če se je kej spremenilo...
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Nisem se vselila ne, dobila sem vabilo za vselitev (da pridem tam in da si izberem dom in se vselim), ampak sem jim poslala pismo, da pač "zavračam" svoje mesto, ker sem dobila boljšo opcijo. In zdaj ne vem kako je s tem..kako pa misliš, ko pride lista okrog? Kdaj naj bi to bilo?
There are no shortcuts to any place worth going.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

cebelcca napisal/-a:Kdo ve kako dolgo se približno čaka za tihi dom? Ali pa zakaj ženske v sprejemni pisarni nočejo sprejemati prošenj za tihe domove?

jaz sem čakala ene 2 - 3 tedne, sem pa dala prošnjo za 2-ko. Kako to misliš, da nočejo sprejemat prošenj? Jaz sem prinesla napisano prošnjo tja in sem samo še morala dopisati za kateri blok kandidiram in to je bilo to. Če nočejo sprejeti prošnje pa pošlji priporočeno po pošti.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

cebelcca napisal/-a:A pod zavrnila misliš, da se nisi niti vselila? V tem primeru lahko letos še enkrat prideš na vrsto za vselitev (ko pride lista okoli), drugače pa lahko drugo leto zaprosiš še enkrat. Če pa se vseliš in izseliš, si s študentskim opravila za vse večne čase. Tko vsej jst razumem, nej kdo popravi če se je kej spremenilo...

to pa prvič slišim. če vseliš im izseliš, lahko daš naslednje leto spet prošnjo. pač spet čakaš, tvoj problem.

če se nisi vselila, spet tvoj problem. daš naslednje leto lahko spet prošnjo, boš pa seveda spet čakala.

da pride lista okoli je pa laž, ali pa so to sprejeli dva dni nazaj. ovrženih prošenj ne mečejo spet na konec liste kot je tvoja logika. kje si to slišala???
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

cebelcca napisal/-a:Kdo ve kako dolgo se približno čaka za tihi dom? Ali pa zakaj ženske v sprejemni pisarni nočejo sprejemati prošenj za tihe domove?

jaz sem čakala slab mesec, pa se potem sicer nisem selila, ker to ni zame.
da ne sprejemajo prošenj? pa daj malo zaropotaj tam v pisarni. še predčasno se da sobo dobit, če se tam zdiraš vsak drug dan, ne da ti prošnje ne bi sprejeli. res mi ni jasno kaj se grejo v teh sprejemnih pisarnah.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

claire napisal/-a:da pride lista okoli je pa laž, ali pa so to sprejeli dva dni nazaj. ovrženih prošenj ne mečejo spet na konec liste kot je tvoja logika. kje si to slišala???

Jaz poznam 3 ljudi, ki so v zadnjih 4 letih tko prišli v študentski dom, ena celo že marca (takrat, ko sta se odprla dva nova, dve pa avgusta). Torej ni laž ;)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ hmmm.
torej se oproščam. ampak še vedno mi je sumljivo tole...
Odgovori