Kakovost hrane v Sloveniji

Gurmanski užitki.
Odgovori
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

*mala* napisal/-a:
Prisegam na Nutello iz Mullerja :D nimam Italije blizu, da bi probala italjansko (čeprov naj bi bla v Mullerju, a ne?).

Ne, nutella iz Mullerja je nemška, nutella iz Italije pa italijanska. Nutella iz Slovenije pa poljska :lol: Enkrat sm tole prlimala (razlika med nemško in francosko):

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Haha, Namo sem mislila :D

Prisegam na Nutello iz Mullerja :D nimam Italije blizu, da bi probala italjansko (čeprov naj bi bla v Nami, a ne?).

Se mi kar prikrade Muller povsod :D Drgač vem iz kje je kera :P

Ker v testu teh namazov piše, da je v Nami italjanskega porekla. KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

če smo že pri müllerju.. :D poleg hoferja, tam najraje kupujem sladkarije, ker imaš vse te 'fensi' zadeve v originalnih firmah za precej nižjo ceno, kot v drugih štacunah.. ampak zakaj sploh? majo svoje uvoznike al kaj? v merkatorju dobiš 100g milke s celimi lešniki za 1,60€, medtem ko dobiš v müllerju za 1,99€ 300g :D
pa tudi čistila in druge stvari se mi zdijo ful ceneje..

tako, da če na mojem nakupovalnem lističu ni odišavljenega wc-papirja, rada kupujem v müllerju :lol: (čeprav ga tam najbrž majo, ampak ne merkatorjevga)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

*SunFlower* napisal/-a:Ej, zdaj bom pa huda. *mali* pišeš, da 'ne ve, kako zadeva teče', sama pa nisi prav nič boljša. Kaj ima veze, če si študent? Ne odobrijo ti zelene pike, to ima veze.

Za tisto kar sem jaz pisala nima veze zelena pika!!!
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

*SunFlower* napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a:Pa še druge 'zanimivosti' študentskega življenja: ne moreš biti tvoj idealni kupec, ki kupuje samo ob torkih. Ne gre. Enostavno nimam toliko denarja/časa (no, pa tudi nosit ne morem toliko), da bi si kupila vsak torek tako zalogo, da bi mi zdržala cel teden. Verjetno bi potem tudi kaj vrgla proč, kar mi ne bi bilo treba, kar mi je brezveze. Takoj, ko grem v trgovino dvakrat na teden, se pa tvoj sistem 'Mercator je najboljši' podre.

Saj zato pa pravim, da je to za tiste, ki kupujejo večje količine, ne pa par stvari.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Saj jaz tudi kupujem večje količine, samo da si jih razporedim :lol: verjetno si mislila reči več naenkrat.

Pa ja, ZATE nima veze zelena pika, če bi prebrala, kar sem ti jaz napisala, bi pa videla, da zame in še za mnoge druge ima. Konec koncev si ti mene spraševala, kaj je fora če si študent, jaz sem ti povedala, zdaj pa praviš da nima veze za tisto kar si ti pisala. Seveda jo ima. Ljudje hodijo kupovat s kartico, ampak če so študentje ne dobijo zelene pike, modra jim pa ne koristi. Tako ne dobijo nobenih pik, Mercator pa ni več tako super poceni, kot ga ti hočeš predstaviti.
Every rose has its thorn
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Hm ja pa sj modro maš lohk oz. vseen zbiraš pike? Mislm jaz sm mela modro dokler nism bla zaposlena, zdj mam pa zeleno...pač zame je Mercator tle najbližje in dost kupujem tm. Tud mi je všeč, da dostavlajo ker nimam avta in ol kadar so kakšne večje količine pa kaki praški itd. k se nabere teže si pač naročim domov pa je mir.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Če vam ne dajo zelene pike, naj jo pa eden od staršev vzame in jo vi uporabljajte in plačujte. Saj ni noben big deal. Moja mami ima svojo, jaz družinsko, potem pa plačava vsaka svoj delež kolikor zapraviva. Je bilo tako že tudi skozi celotno mojo študentsko kariero, pa ni bilo nikoli panike. Na izpisku je ločeno, kaj si plačal s katero.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

1. modra mi je neuporabna, ker plačujem predvsem s kartico.

2. to da se obesim mami na kartico mi je bv, ker lahko za manj komplikacij enostavno grem v hofra. Kot sem že rekla, ne morem kupovat samo ob torkih, tako da glavni popust izgubim, potem se mi pa tudi s pikami že ne splača več.

Pač želim samo izpostavit vse probleme, ki jih ima lahko en običen študent z nakupovanjem v Mercatorju :)

Aja pa pri nas ne dostavljajo domov, vsaj ne da bi jaz vedela. A to je treba posebej plačat?
Every rose has its thorn
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

*SunFlower* napisal/-a:Saj jaz tudi kupujem večje količine, samo da si jih razporedim :lol: verjetno si mislila reči več naenkrat.

Pa ja, ZATE nima veze zelena pika, če bi prebrala, kar sem ti jaz napisala, bi pa videla, da zame in še za mnoge druge ima. Konec koncev si ti mene spraševala, kaj je fora če si študent, jaz sem ti povedala, zdaj pa praviš da nima veze za tisto kar si ti pisala. Seveda jo ima. Ljudje hodijo kupovat s kartico, ampak če so študentje ne dobijo zelene pike, modra jim pa ne koristi. Tako ne dobijo nobenih pik, Mercator pa ni več tako super poceni, kot ga ti hočeš predstaviti.

Ne vem, če ga ona predstavlja kot poceni trgovino, ampak prej to, da ona v njem kupuje, in da vseeno ni toliko dražji, če koristiš njegove ugodnosti. Glede pike pomoje govori zase, ne za druge. Ne vem zakaj modra pika ne bi koristila, jaz imam tudi modro, zelene nimam. V vsakem primeru porabiš denar. Če ga nimaš ti nobena pika ne koristi. In ja pike dobivaš z modro kartico.
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica_Kaja* »

Največ oz. najraje kupujem v šparu. Mi je cenovno dost dostopen in tudi kvaliteten. Kupujem tut v Merkatorju, ampak mi je špar nwm. bolj pri srcu :)...Vsak ma svoje :)
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

nivea9 napisal/-a:Ne vem, če ga ona predstavlja kot poceni trgovino, ampak prej to, da ona v njem kupuje, in da vseeno ni toliko dražji, če koristiš njegove ugodnosti. Glede pike pomoje govori zase, ne za druge. Ne vem zakaj modra pika ne bi koristila, jaz imam tudi modro, zelene nimam. V vsakem primeru porabiš denar. Če ga nimaš ti nobena pika ne koristi. In ja pike dobivaš z modro kartico.

Poglej, saj sem lepo napisala, samo ti površno bereš: modra pika je samo za gotovino. Jaz uporabljam večinoma kartice, pa verjetno nisem edina.

Glede orhideje1:
"če pa nakupuješ večjo količino se ti pa Mercatorjeve pike, popusti na piko in torkovi nakupi vsekakor splačajo. Da ne omenjam, da mi je kvaliteta, okus in še kaj boljši."

Meni to izgleda zelo, kot da trdi, da je Mercator 'vsekakor' cenejši.
Every rose has its thorn
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

*SunFlower* napisal/-a:Poglej, saj sem lepo napisala, samo ti površno bereš: modra pika je samo za gotovino. Jaz uporabljam večinoma kartice, pa verjetno nisem edina.

Ja vem. Ampak jaz pišem zase, ker plačujem z gotovino.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

*SunFlower* napisal/-a:Glede orhideje1:
"če pa nakupuješ večjo količino se ti pa Mercatorjeve pike, popusti na piko in torkovi nakupi vsekakor splačajo. Da ne omenjam, da mi je kvaliteta, okus in še kaj boljši."

Meni to izgleda zelo, kot da trdi, da je Mercator 'vsekakor' cenejši.

Meni pa kot, da ona ugodno izkoristi Mercatorjevo ponudbo. Nikjer ni napisala, da je Mercator cenejši od drugih trgovin, ker dejansko res ni. Ampak ona pač prisega na to trgovino in izkoristi kar ji ponujajo.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Več al manj kupujem sam v Mercatorju, to me je mami navadla :P
Občasno zavijem še v Tuš, če sm na poti iz službe... pol se pa počas že konča!

Lidl- ok, par izdelkov mi je ok, ampak ne maram teh trgovin, k se počutm notr k da je vse neki nametan, pa pjača v štosih zložena a-a, ni to zame! V Hofer in Spar pa sploh ne hodm!
Odgovori