*mala* napisal/-a:
Prisegam na Nutello iz Mullerjanimam Italije blizu, da bi probala italjansko (čeprov naj bi bla v Mullerju, a ne?).
Ne, nutella iz Mullerja je nemška, nutella iz Italije pa italijanska. Nutella iz Slovenije pa poljska

*SunFlower* napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Pa še druge 'zanimivosti' študentskega življenja: ne moreš biti tvoj idealni kupec, ki kupuje samo ob torkih. Ne gre. Enostavno nimam toliko denarja/časa (no, pa tudi nosit ne morem toliko), da bi si kupila vsak torek tako zalogo, da bi mi zdržala cel teden. Verjetno bi potem tudi kaj vrgla proč, kar mi ne bi bilo treba, kar mi je brezveze. Takoj, ko grem v trgovino dvakrat na teden, se pa tvoj sistem 'Mercator je najboljši' podre.
*SunFlower* napisal/-a:Saj jaz tudi kupujem večje količine, samo da si jih razporedimverjetno si mislila reči več naenkrat.
Pa ja, ZATE nima veze zelena pika, če bi prebrala, kar sem ti jaz napisala, bi pa videla, da zame in še za mnoge druge ima. Konec koncev si ti mene spraševala, kaj je fora če si študent, jaz sem ti povedala, zdaj pa praviš da nima veze za tisto kar si ti pisala. Seveda jo ima. Ljudje hodijo kupovat s kartico, ampak če so študentje ne dobijo zelene pike, modra jim pa ne koristi. Tako ne dobijo nobenih pik, Mercator pa ni več tako super poceni, kot ga ti hočeš predstaviti.
nivea9 napisal/-a:Ne vem, če ga ona predstavlja kot poceni trgovino, ampak prej to, da ona v njem kupuje, in da vseeno ni toliko dražji, če koristiš njegove ugodnosti. Glede pike pomoje govori zase, ne za druge. Ne vem zakaj modra pika ne bi koristila, jaz imam tudi modro, zelene nimam. V vsakem primeru porabiš denar. Če ga nimaš ti nobena pika ne koristi. In ja pike dobivaš z modro kartico.
*SunFlower* napisal/-a:Glede orhideje1:
"če pa nakupuješ večjo količino se ti pa Mercatorjeve pike, popusti na piko in torkovi nakupi vsekakor splačajo. Da ne omenjam, da mi je kvaliteta, okus in še kaj boljši."
Meni to izgleda zelo, kot da trdi, da je Mercator 'vsekakor' cenejši.