Ena izkušnja več!
Upam da ne boš spet nardila napake (zaseden moški je prepovedan)

underdogy napisal/-a:Res nevem zakaj je treba njo napdat. V koncni fazi ona ni nima veze z punco, je ne pozna in ji ne rabi bit zvesta. Je definitivno je faktap ce si prevarana, ampak punca pac nima nic s tem.
Mene bol zmoti naivnost. Jao punca, glej kaj lahko pricakujes od tipa ki je 1.v vezi z eno ki je nima rad 2.dela bedaka iz nje ker to vsem razlaga in 3.nima tolk jajc da jo pusti
Dejansko je tip preprost luzer, ki ni sposobn stat za tem kaj dela in s kom je. Pac podn.
Kaj pa nam to o tebi pove, da pades na "ti si tok boljsa od MOJE punce, in zarad tebe jo bom pustil?" Mislim da na to ne rabim odgovorit.
In moj nasvet: pridobi malo na samozavesti, potem ti tud taksni kreteni ne bodo vec potrebni, in ne, ni se ti treba primerjat z nekimi x zenskami, ki jih niti ne poznas. Si pac ti, kakrsna koli pac si. Se pred tem pa tipa posli v rodni kraj. Pa nehaj bit cheap, ceprav sama sebe prepricujes da si hard to get - kar nisi, kr te je mel kreten z punco v manj kot mesecu ob tedenskih srecanjih in pihanjih na duso v posli (s cim vbistvu nic ni narobe, narobe je da si se "po dolgem casu" -yeah right- zaljubila).