Sem v dilemi, pomoč prosim :)

Pomoč iz čustvenih stisk.
^Sophie^
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Sem v dilemi, pomoč prosim :)

Neprebrana objava Napisal/-a ^Sophie^ »

Poleti sem spoznala fanta, s katerim sva razvila prijateljski odnos, vendar kljub temu se nisva nikoli preveč družila, razen, ob kakih rojstnih dnevih, čagah, ko je pač družba na kupu. Je pa bil do mene vedno zelo pozoren, spoštljiv, drugačen od ostalih in drugačen kot do ostalih.

Ta fant ima punco, tudi nekje od poletja, vendar do nje, po besedah, katere širi vsem v družbi ne čuti ravno neke ljubezni, v bistvu je, po njegovih besedah z njo, samo zato, da ima nekoga. To isto stvar je povedal meni, njegovim in mojim prijateljem (večina jih je skupnih).

Pred kakšnim mesecem in pol, pa se je med nama začelo nekaj razvijat, v bistvu smo bili na zabavi in takrat sva prvič bila skupaj, takrat se je meni zdelo, pač, aha ok, pač bila sva skupaj, ampak ok, on ima punco, jaz pa nisem nikoli tudi ne gledala na njega kot na FANTA, potem pa sva bila naslednji teden zopet skupaj in mi je rekel, da si želi bit z mano, da bi rad, da je iz tega nekaj več, in potem sem se jaz tudi ogrela za njega in sem rekla, da bi tudi jaz rada probala z njim.

Vmes se nisva slišala nič, potem pa sva naslednji teden bila zopet skupaj in takrat je rekel, naj mu dam še nekaj časa, da pusti punco, ampak bi jo rad pustil na kulturen način, ne preko sms-a ali kaj, ampak najpozneje do božiča je imel namen, pa sem se strinjala. Obljubil pa mi je da bo zagotovo z mano, saj sem nevemkako boljša od nje in da sem jaz tista s katero si želi biti. Tisto noč sva bila spet skupaj in potem sem jaz prespala pri njemu in se je pač zgodilo...

Čez en dan, pa sem dobila jaz sms, da je razmišljal in boljše, da sva samo prijatelja in bi rad še ostal v svoji zvezi.

Kaj bi ve/vi naredili na mojem mestu? Jutri se zopet vidima in ne vem kako naj se obnašam, kaj naj rečem...

Glede njegovih obljub in potem tiste spremembe sem zelo presenečena, ker je zelo pošten fant in ne bi govoril tega, če ne bi tak čutil. Poleg tega pa je isto govoril še ostalim kolegom, ne samo meni, da bi me dobil.
No moje stališče zdaj je tako, je prvi, s katerim sem nameravala nekaj resnega, je prvi ob katerem sem po takem kratkem času nekaj takega začutila...

Naj se borim dalje, naj grem naprej, naj mu pridem bližlje, naj...?

Hvala za vse odgovore
Cuker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cuker »

Ne spoštujem tistih, ki so z nekom, ki je v zvezi. :) Kako bi bilo tebi, če bi tvoj fant bil z drugo? Vseeno če med vama ni več vse tako kot bi moralo bit.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

kot prvo...dobro te je nategnu!
kot drugo...a te je vsaj dobr nategnu?

kot tretje...vsi lažemo, nekateri bolj nekateri manj...in še ne pomeni da če nekoga poznaš da govori čisto resnico in da je zaupanja vreden, ker nekateri presneto dobro igrajo ;).

predlagam ti pa da se pogovorita o tem...zakaj ti je napisu da sta loh sam prjatla.

mogoče te je sam hotu posexat in to je to :/
dobu je kar je hotu in zdej se te hoče znebit, al pa nisi to kar je pričakovau, al je pa ugotovu da si prelahka in da če si z njem tok hitr med rjuhe skočila bi definitivno tut z drugimi, al pa še sam ne ve kaj hoče,....
Zadnjič spremenil Me.Myself.and.MY.EGO, dne 11. Dec. 2009 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

^Sophie^ :fight:

Cuker :zustimm:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
^Sophie^
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ^Sophie^ »

Cuker, glej, nikoli se ne bi vmešala v nekaj, kjer je vse ok, predno sva midva prvič bila sploh skupaj, tam na zabavi, sem mu rekla, če se zaveda, da ma on punco, pa je rekel, da to je ravno to da še je, da naj ne imam slabe vesti, ker tega več kao ni. Pa sem rekla, da jaz ne mislim bit neka druga, da to ni moj nivo... in potem je bilo vse tisto dalje...

Jaz kako bi se počutila? Sem bolj srečna, da je z drugo, kot pa z mano iz usmiljenja, kot je bil po njegovih besedah on z njo.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

dvomim da bi se tko počutla...poveš lahko kako se počutiš ob taki situaciji šele ko to doživiš...

jst tut lahko rečem marskej...na koncu bi se obrnilo čisto drugače.

čeprav sm reku in še vedno stojim za tem, da nikol ne oprostim če me prevara!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Očitno je pretehtal vse zadeve pa je ugotovil, da je še vseeno raje z dosedanjo punco, za katero je okrog govoril, da je z njo samo zato, da ima nekoga.

Prvič: Kaj ti to pove o človeku?

Drugič: Kaj ti to pove o vajinem odnosu?

Tretnjič: Kaj se boš od tega naučila?b

("pravilni" odgovori naj bi bili: Da je on podn, da je to mutenje tebi pomenilo verjetno več kot njemu in da ne boš več toliko naivna)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

^Sophie^ napisal/-a:Cuker, glej, nikoli se ne bi vmešala v nekaj, kjer je vse ok,

Sej tudi če kao ni ok, mi meni vest ne bi pustila, da bi se vmešala. Počakat bi mogla, da tip punco pusti-že če bi se tega držal, bi pri tebi dobil plus točke (za začetek).

Obljubil pa mi je da bo zagotovo z mano, saj sem nevemkako boljša od nje in da sem jaz tista s katero si želi biti.

Čez en dan, pa sem dobila jaz sms, da je razmišljal in boljše, da sva samo prijatelja in bi rad še ostal v svoji zvezi.

Sicer pa move on, tip se spreminja kot aprilsko vreme.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

pomoje si napako naredila, ko si spala z njim. Najprej bi moral punco pustit itd.

V vsakem primeru je kreten, ker je prevaral punco in bi tudi tebe lahko, ko bi bila skupaj.

Očitno ne ve kaj hoče in bo tisto punco, preden bo končal z njo, še nekajkrat prevaral..
Zadnjič spremenil marypa, dne 11. Dec. 2009 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Nihče nikogar ne sili da je z nekom v vezi, torej mu že ne gre tako slabo.
Ti si pač naivnica, ki te je kar na lahek način spravil v posteljo, njegov namen je dosežen in zdaj je dalje s svojo punco, ti pa nam javkaš na forumu.
Napaka je storjena, vedela si da ima punco in že to je prvi stop.Pa tudi če bi bil dejansko pol s tabo-a veš da če to naredi eni, lahko brez skrbi tudi tebi?
Pač, če ne drugega lekcija za nadaljne.Pa ne seksaj več s tipi ki niso tvoji!!!
The world is as you are.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

sam si plitka k luža ki jo naredim ko se poščijem nekam...drugič razmišli z možgani in ne z ščegijom!!!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

^^Kake primerjave :? Tipično, saj je avtor posta moškega spola. :( :?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Res nevem zakaj je treba njo napdat. V koncni fazi ona ni nima veze z punco, je ne pozna in ji ne rabi bit zvesta. Je definitivno je faktap ce si prevarana, ampak punca pac nima nic s tem.

Mene bol zmoti naivnost. Jao punca, glej kaj lahko pricakujes od tipa ki je 1.v vezi z eno ki je nima rad 2.dela bedaka iz nje ker to vsem razlaga in 3.nima tolk jajc da jo pusti
Dejansko je tip preprost luzer, ki ni sposobn stat za tem kaj dela in s kom je. Pac podn.
Kaj pa nam to o tebi pove, da pades na "ti si tok boljsa od MOJE punce, in zarad tebe jo bom pustil?" Mislim da na to ne rabim odgovorit.

In moj nasvet: pridobi malo na samozavesti, potem ti tud taksni kreteni ne bodo vec potrebni, in ne, ni se ti treba primerjat z nekimi x zenskami, ki jih niti ne poznas. Si pac ti, kakrsna koli pac si. Se pred tem pa tipa posli v rodni kraj. Pa nehaj bit cheap, ceprav sama sebe prepricujes da si hard to get - kar nisi, kr te je mel kreten z punco v manj kot mesecu ob tedenskih srecanjih in pihanjih na duso v posli (s cim vbistvu nic ni narobe, narobe je da si se "po dolgem casu" -yeah right- zaljubila).
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

underdogy napisal/-a:Res nevem zakaj je treba njo napdat. V koncni fazi ona ni nima veze z punco, je ne pozna in ji ne rabi bit zvesta. Je definitivno je faktap ce si prevarana, ampak punca pac nima nic s tem.

To je pa resnično neumna izjava...to da je ne pozna še ne pomeni da se lahko dol daje z njim...Kakor hitro je vedela da ima punco bi ga morala pustiti na miru.Ker pa ni, pa si pač-vsaj iz moje strani-niti ne zasluži da bi bila s tem tipom v neki vzporedni resničnosti srečna.
The world is as you are.
Odgovori